Преглед ВП Енгине

ВП Енгине је специјализовани ВордПресс хостинг провајдер, који тврди да нуди агилна и интелигентна сервер решења за предузећа. Партнерство са Амазон Веб Сервицес и Гоогле Цлоуд платформом, има за циљ да обезбеди хостинг за корпоративни ниво за било коју ВордПресс локацију.


И предузећа верују овом провајдеру: импресивна листа клијената укључује имена као што су Мицрософт, Натионал Геограпхиц и СоундЦлоуд. Али колико је ВП Енгине заиста добар – и да ли је то права ВордПресс хостинг опција за вас?

Одлучио сам да га тестирам сам.

Шта је ВП Енгине?

ВПЕнгине-ревиев-хомепаге

ВП Енгине се фокусира на иновативна технолошка решења и услуга на највишем нивоу. Намењена програмерима и пословним корисницима, ова платформа има за циљ да повећа већ моћну ВордПресс ЦМС до својих граница.

То је потпуно управљани домаћин. А то не значи само да нећете морати да ручно подешавате и оптимизујете ВордПресс. Поврх тога, доступни су разни алати за перформансе и управљање. Свеукупно, то би требало резултирати бољим искуством корисника и програмера.

А ако се појаве проблеми, постоји посебан тим стручњака за ВордПресс који је спреман да вам помогне.

ВП Енгине није само домаћин, то је платформа за дигитално искуство која тврди да помаже хиљадама корисника да успеју путем интернета помоћу ВордПресс платформе. Дакле, погледајмо функције које ова платформа нуди.

Солидна листа функција ВордПресс-а

Ово су кључне ВордПресс функције које ВП Енгине може да понуди:

 • Избор сервера и ГеоТаргет услуга
 • Развојна, сценска и производна окружења
 • Побољшане сигурносне функције
 • Предлошци покретани у оквиру оквира Генесис

За које су те карактеристике добре? Погледајмо их један по један.

Локације сервера и ГеоТаргет услуга

ВПЕнгине-ревиев-сервер-лоцатионВП Енгине омогућава вам да одаберете потребне сервере и њихову локацију како бисте пружили најбоље искуство за своју публику широм света.

Гоогле сервери укључују локације широм Сједињених Држава, Европе и Азије. АВС сервери покривају Канаду, већину локација у САД-у, Европи и Азији.

Звучи добро – али зашто би уопште било коме били потребни сервери широм света?

Одговор је једноставан. Што се сервер више приближи посетиоцу, то се ваш веб сајт може брже учитати. То не само да значи боље корисничко искуство, већ је и фактор рангирања за Гоогле и друге претраживаче. Према Гоогле-у, брза веб локација је добра ствар – зато је важно да свој рад учините тако..

Али постоји нешто занимљивије од избора локације сервера.

ВПЕнгине-ревиев-ГеоТаргетЗа додатни 15 УСД месечно ВП Енгине вам пружа ГеоТаргет услуга.

На основу локације посетиоца, аутоматски испоручује садржај прилагођен локацији – приказује локалну валуту, географски релевантан садржај или корисника преусмерава на локализовану веб локацију.

Ова значајка је изузетно релевантна за е-трговину усредсређена на неколико различитих локалитета.

Дев, Стаге, Прод окружења

За изградњу, ажурирање или тестирање странице, ВП Енгине вам пружа 3 окружења :

 • Развој;
 • Стагинг;
 • Производња.

У сценско окружење, моћи ћете клонирати постојећу веб локацију и тестирати ажурирања тема, нове теме или додатке. Ово је опуштен начин тестирања нових ствари – неће случајно покварити вашу оригиналну веб локацију и наставити да ради у потпуности, док инсталирате промене.

Тхе развојно окружење је најбоље за увођење нових промена у развоју веб локација. Коришћењем развојног окружења ВП Енгине можете проверити да ли све промене раде исправно пре него што их примените на оригиналну локацију. И на крају, постоји производно окружење, где готови и тестирани производ иде уживо.

На овај начин се ствара безбедносни ток у три фазе и све промене могу се тестирати и применити само када места за тестирање беспрекорно функционишу..

Заштитне карактеристике ВП мотора

ВП Енгине гарантује безбедност веб страница вршећи аутоматске сигурносне копије дневно. На овај начин осигуравате да постоји копија савршено функционалне веб локације у случају да наиђете на проблем.

Такође, ВП Енгине запошљава интерни тим инжењера за заштиту. Осигуравају да нема пропуста у безбедности прегледом кодова и вршењем ревизија у свим унутрашњим окружењима.

Саобраћај је шифриран ССЛ цертификатима, а веб странице се аутоматски претражују због пријетњи. ВП Енгине такође управља основним исправкама и закрпама. Пре него што их препоручимо, ВП Енгине темељно прегледава све главне исправке.

Да бисте осигурали сигурност са своје стране, можете додати двофакторну идентификацију тако да постоји још мања шанса да неко уђе у ваш налог.

Ако се нешто догоди, тим за подршку ће вам помоћи да извршите опоравак од катастрофе како би веб локација могла да функционише без губитака.

Али ако желите да осигурате врхунску безбедност и укључене функције изгледа да нису довољне, можете добити додатни пакет за 30 УСД месечно. Добићеш те ДДоС заштита, а заштитни зид веб апликација (ВАФ), ССЛ / ТЛС на ивици мреже и Цлоудфларе ЦДН.

Кориснички прилагођени предлошци Генесис

Сви корисници ВП Енгине-а су обезбеђени лаган и СЕО оптимизовано Оквир генезе за изградњу њихове веб странице. То укључује 35+ премиум тема дизајниран за ВордПресс странице.

ВПЕнгине-ревиев-Генесис-тхемес

Све су теме засноване на томе ХТМЛ5 и јесу оптимизиран за мобилне уређаје такође. Генесис следи најбоље ВордПресс сигурносне праксе и такође укључује аутоматско ажурирање да бисте ажурирали своју веб локацију.

За своју пробну страницу одабрао сам тему агенције Про. То је лако прилагодљиво кроз поставке теме Генесис и укључује бројне шеме боја и опција изгледа. Али пре него што употребите теме, мораћете да инсталирате и Генесис и одабрану тему.

ВПЕнгине-ревиев-Генесис-цустомизатион

Што се тиче самог предлошка, потребно је доста подешавања да би ваша веб локација изгледала јединствено. Срећом, све прилагодбе су лако управљане опцијом ВордПресс Ливе-превиев.

Перформансе мотора ВП

ВП Енгине гарантује 99,95% продуженог времена што значи, ваша веб страница не би требало да одлази више од 43 сата дневно и 4 сата и 22 минута годишње. То је резултат који би већина домаћина требало да тражи.

Тако да сам урадио сопствени тест да проверим и време рада и времена одзива сервера.

А од времена када сам регистровао своју страницу на ВП Енгине-у, веб локацију продужење је било савршених 100%. Времена одговора такође су била прилично конзистентна, просечно на 322,94мс.

вп-уп-енгине-уптиме-витх-цдн

Током периода тестирања, Глобал ЦДН (Мрежа за испоруку садржаја), укључена. Ради тако што ствара мрежу сервера широм света и доставља статички садржај са најближег сервера на локацију захтева.

У најбољем случају, ЦДН ће осигурати да имате 100% продуженог времена преласка с једног сервера на други, уколико изненада престане да функционише. Изгледа да ЦДН заиста добро функционише.

Али има их још.

ЦДН је намијењен пружању статичког садржаја, као што су фотографије, ЦСС или ЈаваСцрипт много брже посетиоцима веб локација широм света. Дакле, и ја сам одлучио да то тестирам.

Када је ЦДН искључен, просечно време учитавања странице било је око 0,5 секунди. Што није лоше, али би могло бити мало боље за лагану страницу.

Након укључивања ЦДН-а добио сам различите резултате. Понекад је учитавање странице брже са 372мс. Али неколико пута сам добијао и резултате од 0,8.

ВПЕнгине-преглед-учитавање-пута-ЦДН-он

Дакле, у целини, нема довољно доказа да бисте назвали ЦДН ВП Енгине-а на одређени начин да смањите време учитавања ваше веб локације. И то има смисла – са ионако малим временом учитавања, ЦДН може учинити само толико.

Најзад је дошло време за последњи тест. Тест оптерећења из САД-а и иностранства.

Време одзива мерио сам са 50 виртуелних корисника који тестирају са америчке локације. И са ЦДН укљученим и искљученим, сервер је показао одличне перформансе. Време одзива није се променило ни када је саобраћај био већи и остао је око 25 сати.

ВПЕнгине-ревиев-респонсе-тиме-ЦДН-он-УСА

Иста ствар догодила се и када је сличан тест са 50 виртуелних посетилаца спроведен из Сеула. И док су времена одзива заостајала у поређењу са САД-ом, током теста су остала доследна и просечно износила око 200 мс.

ВПЕнгине-преглед-одговор-пута-оптерећења-тест-ЦДН-у-Сеулу

Дакле, свеукупно – сервери ВП Енгине пружају стабилне перформансе и беспрекорно продужење рада широм света. Нисмо открили значајне недостатке.

Цене мотора ВП-а

Планови ВП мотора почињу од почетка 35 УСД месечно за Стартуп план и посегните 290 УСД / месец са План скале. Али ако имате огромно онлајн пословање које захтева додатне ресурсе, моћи ћете да преговарате о најпогоднијем споразуму за вас Прилагођени план.

ВПЕнгине преглед: опције цена

Сви планови укључују ССЛ сигурност, Глобал ЦДН боостери, 36 премиум тема, и 24/7 цхат подршка.

Међутим, ВП Енгине Стартуп план за $ 35 / монтх, као што име говори, најбоље је за оне који тек крећу својим ногама у интернет предузећа. То вам пружа 1 сајт, 10 ГБ простора за складиштење, 50ГБ опсега / месечно, и ограничења месечне посете до 25.000. То је план који тестирам.

Ако нисте нови у развоју веб локација и поседујете већи пројекат (или вишеструки!), Идите на План раста за 115 УСД месечно или План скале за 290 УСД месечно. Добићете више простора за складиштење, пропусност и месечну посету.

Такође ћете моћи креирајте више локација и користити увезени ССЛ сертификати. 24/7 телефонска подршка је још једна додата функција за брзо решавање било каквих проблема.

А у случају да прекорачите месечно ограничење посетилаца, ВП Енгине ће вам наплатити 2 УСД за сваких 1.000 додатних посета.

Али као и код већине домаћина, ту је и улов.

ВПЕнгине-ревиев-упселлс

ВП Енгине има доста упселлс-а. И док функције попут ГеоТаргет-а нису кључне за велики број предузећа, дефинитивно бих хтео да се укључи заштита од ДДоС напада..

Нажалост, имена домена такође нису обухваћена. Не можете их купити директно од ВП Енгине-а, тако да ћете морати да пронађете регистрацију имена домена и купите их другде.

Позитивније је да је ВП Енгине један од малобројних провајдера који нуде транспарентне цене. Исто остаје и после обнове. Још боље, можете уштедети нешто новца ако наручите годишњи план – два месеца покриће ВП Енгине.

Можете погледати табелу доле да бисте упоредили планове ВП Енгине:

ПокренутиРастСкалаОбичај
Простор на диску10 ГБ20 ГБ30 ГБ100 ГБ – 1 ТБ
Проток50 ГБ200 ГБ400 ГБ400 ГБ – 5 ТБ+
Месечне посете 25 000100 000400 000Милионима
Домене су дозвољене151525
ССЛУкљученоУкључено + увезеноУкључено + увезеноУкључено + увезено
Рачуни е-поштедададада
Подршка муштеријама24/7 Ливе цхат24/7 Ливе цхат, 24/7 Телефон24/7 Ливе цхат, 24/7 Телефон24/7 Ливе цхат, 24/7 Телефон
Бесплатне аутоматизоване резервне копиједададада
ГеоТаргетЕктраЕктраЕктраУкључено

Сви корисници могу купити додатне функције. Перформансе садржаја карактеристични трошкови $ 25 месечно, ГеоТаргет је 15 УСД месечно, Глобал Едге Сецурити трошкови 30 УСД месечно, и ВордПресс Мултисите је 20 УСД месечно.

Корисничка подршка је добра, може ли урадити нека побољшања

ВП Енгине обећава да ће пружити награђену подршку свим својим клијентима. А моје искуство са тимом за подршку почело је и пре куповине хостинг плана. Кредитна картица ми је некако одбијена иако су средства била довољна. Па сам пробао ливе цхат.

Агент за подршку продаје није ми могао помоћи, али препоручио ми је да се обратим тиму за наплату путем карата путем е-поште. И док је било потребно неколико сати да се све среди, на крају је све било у реду.

Једном када је моја веб локација покренута, нешто се осети. Зато сам одлучио да мало више приуштим корисничку подршку.

Време чекања није било. Иако сам био 6. у реду, требало им је око једног минута да одговоре.

Агент је био професионалан и одговарао је на сва моја питања. Такође, извршио је тест на мојој веб локацији и предложио решење како би се моја веб локација брже учитала.

Све у свему, корисничка подршка за ВП Енгине била је прилично добра. А, ако сте имали озбиљнијих проблема, видим да је подршка професионална, брза и вешта да вам помогне.

Преглед ВП Енгине – пресуда

ВП Енгине испоручује оно што обећа. Перформансе сервера су беспрекорне. Услуга је једноставна за коришћење, а има мноштво функција које ће ВордПресс програмери апсолутно волети. Све у свему, врло је добро гостовање.

Али увек постоји неко место за напредак.

Када би сва одељења за корисничку подршку била доступна 24 сата дневно, процес куповине био би много повољнији. А улазни план кошта 35 УСД месечно плус 2 УСД за додатних 1.000 посетилаца. То чини ВП Енгине мање пожељном опцијом за кориснике који имају само једну активну веб страницу.

Све у свему, ВП Енгине је добра опција за ВордПресс хостинг хостинг. Ако сте напредни корисник који тражи моћну платформу, ово је пут.

Прос

 • Моћан ЦДН
 • Одличне перформансе
 • Лако за подешавање

Цонс

 • Цхат не решава све упите одмах
 • Планови скупи за једног корисника веб странице
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector