Server4You gjennomgang

Server4You er et tysk-basert serverleverandør som ble grunnlagt for mer enn 20 år siden og har et solid fokus på å tilby en ‘rask og fleksibel’ tjeneste..


Med svært sikre og energieffektive servere i USA og Frankrike er det også et ordentlig internasjonalt selskap.

Sikkert, det er mer enn nok tid og ressurser til å gjøre en seriøst god online tjenesteleverandør?

La oss finne ut av det. La oss sette Server4You på prøve.

Bra, og stadig forbedring

Totalt sett hadde jeg stort sett gode ting å si mens jeg sjekket ut Server4You-nettstedet. Live-chatten er alltid tilgjengelig som et alternativ, og i følge online anmeldelser var support selskapets forrige Achilles-hæl.

Å se det løst nå signaliserer en ting – Server4You er dedikert til å forbedre og bli den beste versjonen av seg selv.

Er det tilfelle, da? Interessant – så jeg bestemte meg for å sjekke kundesupporten selv.

Jeg lekte rundt med live chat-funksjonen og grillet de ansatte med flere spørsmål.

server4you gjennomgang støtteOg det virker som om støtten holder på.

Til enhver tid kundesupport tok sekunder å svare. Og jeg ble dusjet av oppmerksomhet. imponert mest av min erfaring helt fra starten.

Dette var da kundeservicerepresentantene dusjet meg med oppmerksomhet, og hva som er enda viktigere – hjalp meg med å skreddersy en drømmeplan.

Totalt sett var Server4You et godt eksempel på kundestøttekvalitet.

Hvis du ønsker å velge en leverandør på grunn av hvordan deres støtte fungerer eller generelt sett ble talt av andre anmeldelser, er du bekymret for Server4Yous mangel på hjelp – ingen bekymringer her. Ikke nå lenger.

Server4You-priser

Med styrke til styrke, er Server4You også veldig bra når det gjelder priser. Her er hvor mye du må betale for de tre viktigste dedikerte serverplanene.

server4you anmeldelse

Det er ganske bra. Server4You dedikerte servere starter fra bare $ 37.99 per måned, som gir god pris for dem som ønsker å gå over til sin første dedikerte løsning.

For noen er det imidlertid ikke bra først. Ser du Server4You tilbyr ikke serveradministrasjon eller avansert overvåking.

I stedet blir du sendt til partnerselskapet Keagan.eu.

Så mens prispunktene kan være egnet for startende brukere, kan det ikke sies om tjenestene.

Og selv da har prispunktene en tendens til å øke når du ser etter større planer (sjokkerende!)

Det dyreste Server4You-alternativet som er tilgjengelig er en $ 179.99 / måned-plan, som du finner ved å konfigurere alternativene som følger med. For eksempel, Du kan flytte glidebryteren for å velge en viss RAM, mens du også kan Velg forskjellig HDD & SSD-lagringsalternativer i rullegardinmenyen.

Framtidige vertsindustristjerner, vær oppmerksom på: dette er en supereffektiv måte å gi optimal fleksibilitet til kundene dine. Du kan fikle med alle alternativene som er tilgjengelige på en enkel skjerm, i stedet for å måtte skure gjennom uendelige sider eller ringe et salgsteam.

Server4You-planer

Green Line (fra $ 37.99 / måned)Blue Line (fra $ 59.99 / måned)Red Line (fra $ 99.99 / måned)
prosessorOctacore AMD OpteronQuadcore Intel Haswell i5-4590Quadcore Intel Skylake i7-6700
RAM-typeDDR3DDR3DDR4
RAM-beløp16 GB (standard)32 GB (standard)32 GB (standard)
Forbindelse100Mbit / s1 Gbit / s1 Gbit / s
Garantert båndbredde100Mbit / s200Mbit / s300Mbit / s
Oppetidsgaranti99,9%99,9%99,9%
OSLinuxLinux (eller Windows for $ 25 ekstra / måned)Linux (eller Windows for $ 25 ekstra / måned)
Registreringsavgift$ 19$ 39$ 0

Når jeg ser nærmere på Server4Yous planer, er det klart det kjerneforskjellene er prosessorer, RAM og båndbredde.

Dette er det som er verdt å sprute ekstra penger for.

Imidlertid er det også OS å vurdere. Hvis du er ute etter en Windows-basert server, er det eneste tilgjengelige alternativet den blå eller røde linjen. Selv om, OS-oppgraderingen vil koste deg ytterligere $ 25 / måned.

Bortsett fra de tekniske spesifikasjonene, kan installasjonsgebyret heve noen få øyenbryn.

Når du kommer inn på $ 39 for den blå linjen, men $ 0 for den røde linjen, er det absolutt noe du kan vurdere om du bare vil teste Server4You i en kort periode. Tross alt, Server4You gjør det betjener abonnementene sine fra måned til måned.

Server4You-ytelse

Men selv om alle tingene tidligere høres veldig bra ut, er det en liten sak – og det er det opptreden.

Nemlig prosessorene.

Den høye nivå planen har Intel Skylake i7-6700 brikke, utgitt i 2015. Denne er bare lik ytelse, sammenlignet med Intel Xeon E3-prosessoren som ble utgitt for 18 måneder siden.

Midtplanen oppføringsplan funksjoner Intel i5-4590 AMD-prosessorer tilbake fra 2. kvartal 2014. (den mest populære sangen den gang? "Lykkelig" av Pharrell Williams).

Og endelig kjører inngangsplanen på AMD Octagon prosessorer, utgitt i gamle dager 2012.

Totalt sett skyldes Server4Yous maskinvare en oppdatering. For nå, måned etter måned, faller brikkene farlig bak tidene. Foreløpig – de er helt adekvate. Men tilstrekkelig er bare det rette ordet. Jeg mener egentlig, se på resultatene fra testserveren vår:

server4you gjennomgang hastighet

Tilstrekkelig? Ja. Flink? Ikke egentlig. Det er ikke et stort tema nå. Men jeg håper Server4You adresserer dette også, på samme måte som de tilsynelatende adresserte mangler kundestøtte.

Server4You-hastigheten lever ikke opp til markedets standarder. Responstidene er ganske anstendige i USA og Europa, men mangler virkelig utenfor disse stedene. Det er forferdelig i India, Brasil og Japan. Hvis du planlegger å gjøre forretninger i noen av disse landene, er det bedre å unngå Server4You.

Server4You gjennomgang – Hva er dommen?

Med det som tilbys akkurat nå, er Server4You en helt ok dedikert serverleverandør. Men egentlig er det alt det er – ikke mye mer.

Planene er veldig fleksible, og kundesupporten er nyttig. Imidlertid har maskinvaren, og følgelig ytelsen, vært litt skuffende. Dette selskapet skyldes en god oppfriskning, men for nå er det bedre å velge noe annet.

Men det er bare min mening. Hvis du har Server4You-anmeldelser eller -opplevelser du kan dele, kan du gjerne legge igjen en kommentar nedenfor.

Pros

  • Fleksible planer
  • Server over hele verden
  • God kundesupport

Ulemper

  • Ingen serveradministrasjon
  • Ikke veldig bra ytelse totalt sett
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector