SITE123 anmeldelse

SITE123 er en all-inclusive nettstedsbygging og hosting-tjeneste. Den hevder å være den ‘mest intuitive og enkleste å bruke’ nettstedbyggeren som er tilgjengelig i dag.


Det er en dristig påstand – og det er verdt å teste ut.

I denne SITE123-gjennomgangen vil jeg teste brukervennligheten, funksjonene, ytelsen og prisene for å finne ut om det er en nettstedsbygger som er verdt å anbefale.

Hva er SITE123?

SITE123 er en kombinert nettstedbygging og webhotelltjeneste. For å si det enkelt, det gir deg programvaren til å opprette nettstedet ditt i tillegg til serverplass for å være vert for det.

SITE123 Hjemmeside

Denne nettstedbyggeren hevder å ha et brukervennlig grensesnitt. Det er helt nybegynner-vennlig og er rettet mot folk som ikke ønsker å investere for mye tid på nettstedsbygging og ønsker å fokusere mer på virksomheten deres.

SITE123 har mange maler å jobbe med for nesten alle slags nettsteder. Det er ikke en dra-og-slipp-byggherre, slik at maler er basen for tilpasning av nettstedet.

Mens jeg testet denne nettstedsbyggeren fant jeg ut at den har noen gode funksjoner som integrering av sosiale medier, et appmarked fullt av tredjepartsprogrammer, SEO-analyse og mye mer.

Brukervennlighet

Å sette opp et nettsted med SITE123 var nesten absurd grei. Til å begynne med fikk jeg presentert en liste over nettstedstyper å velge mellom. Jeg valgte en og fikk umiddelbart tilgang til en forhåndskonfigurert mal som jeg var i stand til å tilpasse.

SITE 123 Alternativer for oppretting av nettsteder

Etter å ha jobbet med denne plattformen for bygging av nettsteder ble det tydelig at SITE123 ønsker å gjøre alt veldig enkelt. Ikke bare sikter det på et brukervennlig grensesnitt, men det tilbyr også minimalistiske og enkle maler.

Etter å ha valgt nettstedets type ble jeg omdirigert til SITE123s live editor hvor bare noen få klikk var nok til å tilpasse hele hjemmesiden min.

SITE123 Funksjoner

Etter å ha testet SITE123 og laget noen få nettsteder med det, kan jeg fortelle at denne nettstedsbyggeren har noen gode funksjoner. Disse funksjonene inkluderer slike ting som – responsive maler, et appmarked, integrasjon av sosiale medier og et bredt galleri med gratis å bruke profesjonelle bilder.

maler

SITE123s utvalg av maler er et av de sterkeste punktene. Disse nettstedsmalene er responsive, tilpassbare, og de ser profesjonelle ut.

Dessuten tilbyr denne nettstedsbyggeren et profesjonelt og minimalistisk utseende for nesten alle slags prosjekter. Fra blogg til en bedriftsnettsted, fra portefølje til en e-handelsbutikk. Du har alt.

SITE123 - Utvalg av nettstedmaler

SITE123 tilbyr ikke mye frihet når du jobber med live-redaktøren deres, så jeg håpet på profesjonelt design. Heldigvis leverer disse malene. Bare litt tilpasning og nettstedet ditt kan være vert for å se skarpt og innbydende.

Det er ganske enkelt å redigere en mal, jeg klarte å endre tekststørrelse, farger og skrifter. Det var interessant å navigere gjennom bildegalleriet i tillegg, jeg kunne finne mange bilder som hjalp meg med å nå mitt ønskede utseende.

Jeg kunne også laste opp en logo og leke med størrelsen på hjemmesidens overskrift. En annen flott ting er at SITE123 lar deg forhåndsvise hvordan nettstedet ditt ser ut på telefonene og nettbrettene også.

SITE123 Hjemmebyggeeksempel

Brukere som allerede har mye erfaring med bygging av nettsteder, kan finne SITE123 ganske begrenset. Imidlertid tror jeg at det målrettede publikummet er de komplette nybegynnere som vil spare tid og bygge et nettsted uten problemer.

Alt i alt har SITE123 noen flotte responsive maler og et bredt galleri med grafikk som et ekstra for komfortabelt nettstedbygg.

SITE123 App Market

SITE123 har en rekke tredjepartsprogrammer som kan integreres på nettstedet ditt. Alle av dem er lagret i appmarkedet, der du kan finne sosiale medierintegrasjoner, live chat-alternativer, Google Analytics og andre gode verktøy.

SITE123 App Market

Hvis du tenker å bygge en eCommerce-butikk, er det apper for sikre transaksjoner som Amazon Pay, Paypal eller CreditGuard.

Integrasjonene som er tilgjengelige fungerer bra. En av de største standouts er a Zopim live chat-funksjon, som lar kunder enkelt komme i kontakt med deg gjennom bedriftsnettstedet og et fullt utstyrt LinkedIn markedsføringspakke.

De fleste appene på SITE123 App Market tjener formålet med å gjøre nettstedet ditt brukervennlig og sikkert.

SITE123 kundesupport

SITE123 tilbud støtte via e-post og en 24/7 live chat-tjeneste. Jeg hadde gode opplevelser når jeg testet begge disse funksjonene. Spørsmålene mine ble svart raskt og høflig.

Støtte for gjennomgang av Site123

Et utvalg av godt produserte supportvideoer er også tilgjengelig på SITE123s YouTube-kanal. Men gitt hvor enkel plattformen er å bruke, tviler jeg på at du vil bruke mye tid på å se på disse.

SITE123s viktigste funksjoner er dens tilpassede ferdiglagde maler, appintegrasjoner, forskjellige gratis å bruke profesjonelle bilder og supportteamet.

SITE123 Ytelse

SITE123 tilbyr ikke bare nettstedbyggingsprogramvare, men også gratis hosting. Det er gratis og premium planer som alle avviker i ressursene som er gitt for et nettsted.

Jeg var vertskap for nettstedet mitt mens jeg brukte den billigste planen og overvåket nettstedet i en uke. De gjennomsnittlig responstid var 241ms. Det er et flott resultat for SITE123 når hosting ikke en gang er hovedtjenesten deres.

SITE123 Ytelse over en uke

Dessuten var nettstedets oppetid også bra. Den hadde en 100% oppetid gjennom uken. Det fant jeg ut mens jeg skrev denne SITE123-anmeldelsen – det kan skyldes et CDN (Content Delivery Network). Denne nettstedsbyggeren bruker den for å forhindre at hostede nettsteder blir nede.

CDN hjelper også med å redusere nettstedets latens, og det vises i SITE123s ytelse.

SITE123 kombinerer god responstid med en 100% oppetid og gir fantastiske ytelsesresultater. Det ser ut som at CDN-en fungerer bra også mens den reduseres serveres latens og forhindrer nedetid.

SITE123 Priser

SITE123 tilbud 1 gratis og 4 betalte planer. Disse betalte planene kalles: Grunnleggende, avansert, profesjonelt og gull.

Forskjellen mellom en betalt og en gratis plan er det en gratis plan gir svært lite ressurser for hosting. Det også vil ikke la deg bruke et tilpasset domene og vil ha SITE123 annonser flyter rundt på nettstedet ditt.

SITE123 betalte planer er liksom verdt prisen. De Grunnleggende plan starter kl $ 4.68 / mo og inkluderer et gratis domene for ett år, 10 GB lagring, 5 GB båndbredde, ingen SITE123-annonser, og gir også et gratis SSL-sertifikat. Denne planen er flott for mindre prosjekter, som blogger eller porteføljer.

SITE123 Priser

Alle andre planer er forskjellige i ressursene som gis. Hvis du tenker å bygge et nettsted der du ønsker å selge på nettet, da den profesjonelle planen bør være ditt første valg. Det koster $ 11.88 / mo og har en eCommerce-butikkfunksjoner integrert så vel som flere ressurser for prosjektet ditt.

Alt i alt tror jeg at SITE123 er gratis plan er flott for å prøve ut ting og bli kjent med nettstedbyggeren. Imidlertid, hvis du tar sikte på et seriøst prosjekt som du vil være vert for på nettet, bør du sjekke ut de betalte planene. Prisen er ganske rimelig, og du kan velge en plan som passer dine behov best.

SITE123 anmeldelse – En dom

Takk til ferdiglagde maler hver konto inkluderer, SITE123 er et fantastisk alternativ for nybegynnere som bare har noen få minutter til å opprette et nettsted. Utvalget av tredjeparts appintegrasjoner forbedrer også denne plattformen.

SITE123 har løsninger for nettstedsbygging for nesten alle slags nettsteder – fra blogg til en e-handelsbutikk. Velg en plan avhengig av dine behov, og du kan bygge nettstedet ditt på få minutter.

Imidlertid er gratisplanen ganske begrenset og kan mangle tilpasning for mer avanserte brukere. Hvis du ikke er villig til å oppgradere – vil SITE123 ikke være raus med serverressursene også.

For å fullføre denne SITE123-gjennomgangen kan jeg si at denne nettstedsbyggeren er en flott nettstedsbygger å bruke for nybegynnere som ønsker å bygge et nettsted raskt og uanstrengt.

Pros

  • Nybegynner-vennlig
  • Responsive og pene maler
  • Stor kundestøtte

Ulemper

  • Begrenset tilpasning for avanserte brukere
  • En veldig begrenset gratis plan
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector