SiteGround gjennomgang

SiteGround har toppet alle webhotellister siden 2004. Lover raske servere, feilfri oppetid og fantastisk perfekt kundesupport, og har definitivt vunnet mange fans gjennom årene..


Siden det er en av hostingleverandørene som ble anbefalt av WordPress, hadde SiteGround ingen problemer med å opprettholde sitt gode rykte.

Vi har overvåket verten siden starten av denne bloggen (og bruker den allerede før det). Det skal ikke være noen problemer som bestemmer kvaliteten og den faktiske nytten av denne leverandøren.

Før du går rett til detaljene, sjekk ut videoen vår for å finne ut om Emits opplevelse med SiteGround:

Hva er SiteGround?

SiteGround er et stort webhotellfirma med over 2000000 domener på kontoen. Selskapet tilbyr delte, WordPress, Cloud, enterprise og dedikerte server hosting pakker. Med servere spredt over tre kontinenter, kan SiteGround definitivt kalles et ambisiøst selskap.

SiteGround-gjennomgang - Hva er SiteGround

Imidlertid er WordPress hosting det som gjorde SiteGround populært i utgangspunktet.

Enkel installasjon med ett klikk, gratis migreringsverktøy for nettsteder, forbedret sikkerhet, automatiske oppdateringer og dyktig kundesupport tjente selskapet en velfortjent godkjenning av WordPress-skaperne selv.

Fra det tidspunktet fortsetter SiteGround å vokse og lover brukervennlighet og tjenester på toppnivå.

SiteGround-tjenester og funksjoner

SiteGround har en stor liste over tjenester og funksjoner som tilbys.

 • Delt webhotell for mindre nettsteder.
 • WordPress optimalisert hosting for rask ytelse.
 • WooCommerce hosting for administrert e-handelsopplevelse.
 • Sky hosting for skalerbarhet.
 • Bedriften-karakter hosting for tilpassede løsninger.
 • dedikert server hosting for de store aktørene.
 • Reseller hosting for å starte ditt eget selskap.
 • Byrå hosting for administrasjon av flere nettsteder.
 • Student hosting for lavere priser.

Legge til domenenavn til listen, og du har hosting-tjenester for alle slags brukere og for enhver situasjon. La oss se på hovedfunksjonene som følger med disse pakkene.

Enkelt verktøy for bygging av nettsteder

SiteGround gir to alternativer å lansere et nettsted – først kan du starte fra bunnen av eller migrere et eksisterende nettsted. Hvis du bygger en ny side, er enda flere muligheter tilgjengelige – WordPress, WooCommerce, Weebly nettstedbygger, og hvilken som helst av hundrevis av andre apper.

Alt installeres ved hjelp av en ett-klikk installasjonsprogram slik at selv brukere med null erfaring kan ha et nettsted som kjører på få minutter.

SiteGround-gjennomgang - Sette opp et nettsted

Slike apper som WordPress og WooCommerce installert på førstnevnte er standard for alle leverandører. Innholdsstyringssystemet er det mest populære CMS på alle nettsteder. Den er relativt enkel å bruke, veldig kraftig og ikke mindre tilpassbar.

Andre populære alternativer som Magento, Joomla eller Drupal er tilgjengelige standard også. Det som er mer imponerende er Weebly nettstedsbygger.

Weebly er en av de beste nettstedbyggere som for tiden er tilgjengelige. I SiteGround kommer den forhåndsinstallert. Byggherren er veldig enkel å bruke og har rikelig med funksjonalitet. Du kan enten velge en av aksjemaler eller laste ned en fra tredjepartsdesignere.

SiteGround-gjennomgang - Weebly Site Builder-temaer

Det er et strålende alternativ for komplette nybegynnere som trenger et nettsted som kjører på kort tid. Det beste er, Weebly krever ingen kodingsferdigheter å bygge et fantastisk og funksjonelt sted. Alt gjøres gjennom et grafisk dra-og-slipp-grensesnitt.

Opprettelse av nettsteder blir en spillliknende prosess med slik programvare.

SiteGround er et flott alternativ selv om du ikke har noen tidligere utviklingserfaring. Weebly er flott for komplette nybegynnere, WordPress krever litt kunnskap, og det er mer avanserte alternativer for senere.

Tilpasset kontrollpanel

For ikke lenge siden brukte SiteGround cPanel som sitt hovedgrensesnitt for hostingadministrasjon. Og det var flott. Mange brukere har valgt SiteGround helt av grunnen.

derimot, leverandøren bestemte seg for å opprette et tilpasset brukerområde å tilpasse den til kundenes skiftende behov. Relatert eller ikke, byttet kom samme år som cPanel økte prisene.

Så er det nye grensesnittet bedre eller dårligere enn den klassiske og godt likt cPanel?

Ser definitivt bedre ut, vil jeg si. Faktisk har det i utgangspunktet den samme funksjonaliteten med et par tweaks her og der.

SiteGround-gjennomgang - Brukerområde og administrasjon

Ta en titt på en liten pinne i øverste høyre hjørne av hver funksjon i skjermdumpen. Den gjør det mulig å skjule alternativene du ikke bruker for å gjøre kontrollpanelet rent og enda mer intuitivt.

Fra funksjonalitetsperspektivet er også kontrollpanelet enkel å bruke og ganske praktisk. Du finner enkelt alle nødvendige konfigurasjoner for domener, e-post, ekstra verktøy og programvare.

SiteGround bruker et tilpasset kontrollpanel som gir samme funksjonalitet som det tidligere cPanel. Det nye brukerområdet la til en vakkert design og intuitive kontrollverktøy.

Ulike nivåer av brukerkontoer

Da SiteGround byttet fra cPanel til tilpasset kontrollpanel, la det til en mulighet for å opprette forskjellige nivåer av brukerkontoer. Det er mulig å legge til samarbeidspartnere eller klienter til teamet ditt med forskjellige nivåer av privilegier.

SiteGround-gjennomgang - Legge til flere brukere, kunder og samarbeidspartnere

Det er et flott tillegg hvis du har et byrå eller et større team av utviklere og designere. På denne måten sikrer SiteGround ikke bare personvern, men også sikkerheten til nettstedet. I tillegg kan klienter også delta og se hvordan det går, samt gjøre endringer.

SiteGrounds tilsetning av forskjellige brukerroller gjør det til en frontløper i en raskt ekspanderende vertsindustri. Det lar team av utviklere, prosjekteiere og designere gjøre det jobbe sammen samtidig uten behov for å bruke en konto.

Speed ​​Matters – SiteGround Knows

For å få nettsteder til å laste raskere, inkluderer SiteGround Cloudflare CDN (innholdsleveringsnettverk) og et eget utviklet 3-lags SuperCacher.

Cloudflare CDN er en tjeneste som ikke bare øker hastigheten på nettstedet, men som har potensial til å øke påliteligheten. Nettstedene som drar mest nytte av CDN er imidlertid de som har publikum som besøker fra hele verden.

Cloudflare CDN legger en kopi av nettstedet ditt på det enorme nettverket av servere over alle kontinenter. På denne måten kan nettstedet lastes ikke bare fra hovedserveren, men fra alle serverne som er koblet til nettverkene.

Cloudflare CDN

Dette gjør at nettstedet lastes inn fra serveren som er nærmest besøkende. Nærmere beliggenhet betyr redusert latenstid og økt lastingshastighet på nettstedet.

Hvis en server går ned, kan en annen delta og redde den fra driftsstans.

En cache er en annen flott tjeneste som er kjent for å øke lastetidene for nettstedet betydelig og er på listen over det vesentlige når du bygger et nettsted.

SiteGrounds utviklede verktøy fungerer på 3 nivåer (bare den første er tilgjengelig med den billigste planen) – statisk, Memcached og dynamisk.

 • Statisk hurtigbuffer fungerer med det statiske innholdet på nettstedet. Når en side er lastet inn, blir bilder, CSS, Java-skript, etc. lagt på serverens RAM. Det fungerer mye raskere, så når den gitte siden blir bedt om igjen, vil den laste betydelig raskere.
 • memcached lagrer hurtigbufringsresultatene fra databasen i RAM. Så nok en gang er RAM i stand til å levere innholdet mye raskere.
 • Dynamisk hurtigbuffer tar hele websiden inn i hurtigbufferen – ikke bare separate deler av den. Den er i stand til å cache dynamiske deler av innholdet, for eksempel den geografisk skiftende bakgrunnen for globale brukere som stadig endrer seg og legger den på RAM, og dermed gir raske sider for lasting av sider.

Når de kombineres, kan begge tjenestene gi fantastiske resultater for brukerne.

SiteGround forstår viktigheten av lastingstider for nettsteder og inkluderer 2 premium-tjenester for sine brukere. Cloudflare CDN gjør at nettsteder lastes raskere for globale målgrupper mens SuperCacher bruker hele potensialet til RAM for å levere sideinnhold raskt.

Resultat av resultatene for SiteGround

For denne SiteGround-gjennomgangen sammenlignet jeg leverandørens ytelse over tid. I løpet av de siste fire månedene så jeg en gradvis nedgang i ytelsen, men det ser ut til å stabilisere seg 976ms responstid.

SiteGround Review - Resultatresultater 2019

Oppetid forble veldig imponerende. Gjennom litt mer enn 4 måneder har SiteGround bare hatt 3 strømbrudd som resulterte i 14 minutters driftsstans. Det hele utjevnet kl 99,99% oppetid. Husk at leverandøren har en standard 99,9% SLA.

Men det er her vi kommer til "falle" del.

976ms responstid er definitivt ikke det brukerne melder seg på. Våre beste leverandører gjennomsnittlig måte under 500 ms. Og SiteGround var vår største leverandør i fortiden.

Tidligere resultater var langt bedre. Vi pleide å ha responstider under 200 ms over det meste av kloden. Dette er resultatene fra vi begynte å bruke leverandøren:

Så hva skjedde?

SiteGround pleide å ha en policy om å ikke overfylle serverne sine. Dette sikret at serverytelsen ble holdt til topps i formen. Jeg kan bare gjette at med enorm virksomhetsvekst, har ting endret seg.

Heldigvis er oppetiden fortsatt stabil. Og responstiden ser ikke ut til å påvirke lettere nettsteder.

WordPress-nettstedet vårt med et par innholdsstykker og standardtema fungerer veldig bra når det gjelder lastetid. PageSpeed-poengsum er A og YSlow er B. Den laster fullstendig på 1.9s. For en i utgangspunktet tom side – det er et fint resultat.

SiteGround-hastighetstest

Dette resultatet viser at WordPress-programvare som kjører på SiteGround-servere, er godt optimalisert. Derfor rettferdiggjør det godkjenningen av plattformens skapere. Imidlertid kan vi se MYE bedre resultater hvis serverens responstid var bedre.

Se for deg å trekke det 1 sekundet fra "fullastet tid." SiteGround virker mye raskere.

Nåværende resultatresultater for SiteGround viser a stabil nedgradering av verten. Mens det tidligere var en av de raskeste vertene, ser det ut som om leverandøren sliter for øyeblikket.

SiteGround-priser

SiteGround har samme priser for både delte planer og WordPress-planer med den billigste som koster $ 3,95 per måned. Andre planer er $ 5,95 / mo og $ 11,95 / mo tilsvarende.

SiteGround-delt prisfastsettelse

Alle planene inkluderer ubegrenset dataoverføring, intuitivt kontrollpanel, ubegrensede databaser, e-postkontoer, samt automatiserte sikkerhetskopieringer, CDN og sikkerhetsverktøy.

La oss kryptere SSL-er er også inkludert. WordPress-versjonen av delte hostingplaner vil inneholde spesifikke plattformfunksjoner som automatiske oppdateringer og WP-støtte.

 • Start-planen for $ 3,95 per måned inkluderer 10 GB SSD, hosting for ett nettsted og nivå 1 SuperCacher.
 • The GrowBig for $ 5,95 / mo kan være vert for ubegrensede nettsteder med 20 GB SSD-lagring, full SuperCacher, sikkerhetskopieringer på forespørsel, iscenesettelse og gratis profesjonell nettstedoverføring.
 • GoGeek for $ 11,95 / mo gir 30 GB SSD-lagring, prioritert støtte, hosting med hvit etiketter og forhåndsinstallert Git.

Prisingen virker litt høy for en ganske liten mengde ressurser. Premium-funksjoner som e-posthotell, sikkerhet og daglige sikkerhetskopier kompenserer imidlertid godt.

En ting skjønt. Prisene du ser er innledende – etter den første faktureringsperioden (1, 12, 24 eller 36 måneder) blir du belastet mer enn det dobbelte.

 • StartUps $ 3,95 blir 11,95 dollar.
 • GrowBig øker fra $ 5,95 til $ 19,95 / mo.
 • GoGeeks $ 11,95 økes til $ 34,95.

Ganske opprørende, ikke sant? På en positiv side er det ingen prisøkning enten du velger 12 eller 36 måneder. Samtidig er det månedlige tilbudet ikke stort – det har en oppsetningsavgift på $ 14,95.

Et domenenavn er ikke inkludert. En enkel .com TLD vil koste rundt $ 14,95 for det første året.

Velge SiteGround, vær oppmerksom på at prisene er bestemt til å bli høyere. Men jeg forstår hvorfor det er så populært – leverandøren utstyrer hver plan med en uslåelig liste over funksjoner, verktøy og tjenester. Nyt konkurransedyktige priser mens det varer.

SiteGround er et ganske dyrt alternativ som vil bli dyrere etter hvert som tiden går. Samtidig gir det mange premium-tjenester og utmerket kundestøtte som kompenserer det store kuttet av bankkontoen din.

SiteGround kundeservice

SiteGround har 4 viktigste måter å få hjelp – kunnskapsbase, 24/7 live chat, telefon og e-poststøtte. Tilbyderen lover "nesten ingen ventetid" på live chat, 2 minutters ventetid for telefonsupport og 15 minutters svar på e-postbilletter.

SiteGround kundesupportalternativer

Mange SiteGround-omtaler nevner kundeservicen. Mange av dem er enige om at det er en av selskapets viktigste styrker. For å se om det virkelig er så bra som mange sier, testet jeg kundesupporten selv. SiteGround forsøker, som det skal, først og fremst å lede kundene til deres kunnskapsbase.

Kunnskapsbasen er veldig grundig – du finner begge grunnleggende "starter" veiledninger og mer avanserte guider.

‘Support’ -menyen prøver å guide deg til det best mulige kundeservicealternativet.

Når du endelig har valgt, vil du være i kontakt med en SiteGround kundeservicerepresentant. Slik gjorde de da jeg prøvde å teste dem:

Evaluering av telefontjeneste

Avhengig av IP-posisjonen din, vil du få et passende telefonnummer å ringe. Linjen jeg ringte tok rundt 40 sekunder for å forklare meg de første alternativene mine og bare 15 sekunder for å koble til. Jeg ble informert om å være det "først i kø" – Jeg vet ikke om det faktisk var sant eller ikke, men ventetidene var gode.

Representanten jeg var koblet med var veldig høflig, men ikke helt kunnskapsrik. Etter en stund var vi imidlertid på samme side, og alt gikk greit. Totalt sett, med fantastiske ventetider og god samtale kvalitet, er dette et passende alternativ for folk som liker denne typen støtte.

Evaluering av billettservice

Det viktigste jeg testet her var responstiden deres. Jo raskere de svarer, jo mer passende er det å sende en billett i stedet for å ringe eller logge på en chat-økt.

Som du ser tok det bare 2 minutter for dem å svare. Det er betydelig mindre enn den annonserte responstiden på 10 minutter og totalt sett er det et flott resultat.

Denne forestillingen fortsatte gjennom mange måneder. Denne SiteGround-gjennomgangen har blitt kontinuerlig oppdatert – og nå har ikke selskapet gått glipp av en beat, og svar på kundesupportforespørsler med letthet.

Evaluering av chattetjeneste

Mens jeg gjennomførte en SiteGround-gjennomgang av chat-tjenester, måtte jeg evaluere tre ting. For det første, ventetid. Jo kortere jeg må vente på at representanten skal dukke opp, jo bedre. For det andre håpet jeg at kundeserviceagenten ville være kunnskapsrik: det er ikke noe poeng i å snakke med noen som ikke kunne hjelpe.

Og til slutt evaluerte jeg menneskelig kontakt.

Personer som kontakter kundeservice er ofte tapt, vet ikke hva de skal gjøre eller aner ikke hva de skal velge. En person som er i stand til å opprettholde en respektfull, men likevel en kjent og vennlig holdning ville være perfekt. Dette er hva jeg fant ut:

Når det gjelder ventetider, var SiteGround fantastisk. Mindre enn 1 minutts ventetid i alle 10 samtalene jeg har hatt til forskjellige tider på dagen og uken.

Og kundesupportagentene hadde ingen problemer med de fleste spørsmålene, og svarte dem med teft og letthet.

Du kan fortelle at SiteGround kundeservicerepresentanter er kunnskapsrike: de har egen erfaring i stedet for bare å stole på informasjon fra FAQ-siden.

Og til slutt evaluerte jeg menneskelig kontakt. Det var nok av det. Faktisk, ved å klikke et bilde av en hvilken som helst agent, ser du en oversikt over dem – når begynte de å jobbe i SiteGround, hvordan er de, hva er hobbyene deres? Det er et flott personlig preg som beriker opplevelsen og gjør at du verdsetter menneskene som prøver å hjelpe deg.

Det må også sies at jeg i løpet av alle disse samtalene møtte mange flotte mennesker som var engasjerende og proaktive. SiteGround-anmeldelser er helt korrekte. Denne verten får de høyeste karakterene for sin kundesupport på alle – billett, telefon og live chat – plattformer.

SiteGround får 100% brukertilfredshet i kundesupportavdelingen ikke uten grunn. Agentene er dyktige, vennlige, profesjonelle og ventetider eksisterer i utgangspunktet ikke.

SiteGround gjennomgang – konklusjon

Jeg har ganske blandede følelser rundt denne SiteGround-gjennomgangen. Selskapet er det fortsatt en av lederne for webhotell spesielt når det gjelder WordPress hosting. Det tilbyr massevis av innovative verktøy rett utenfor boksen, mens andre leverandører har en tendens til å betale ekstra for de samme tjenestene.

Kundestøtte er en egen liga. Det er det som gjør SiteGround – SiteGround. Hvert samspill er hyggelig og produktivt. Agenter er dyktige, og det er ikke lange ventetider for å få hjelp.

På den annen side er SiteGround ikke perfekt.

De siste månedene begynte vi å se ytelse går nedoverbakke. Andre brukere blir også nevnt det samme. Så mens tidligere SiteGround-responstider ledet bransjen, har selskapet litt arbeid å gjøre for å få tak i andre.

Prisene er også på høyere side. Spesielt hvis du så på fornyelsene.

Det som fremdeles forblir feilfritt er oppetid – selskapet klarer å gjennomsnittlig ligge over sin egen oppetidsgaranti.

Så for å konkludere, SiteGround er en flott selskap som tilbyr noen av de beste verktøyene og funksjonene som er tilgjengelige. Samtidig gleder jeg meg til å se forbedringene i vertens ytelse. Foreløpig er det mange tilbydere som tilbyr raskere webhotell og gode funksjoner også.

Hva er erfaringene dine med SiteGround? Del tankene dine i kommentarfeltet nedenfor!

Pros

 • Flere serverplasseringer
 • Sterk sikkerhetspakke
 • Utrolig kundesupport

Ulemper

 • Begrenset diskplass
 • Dyre fornyelser
 • Nedgang i ytelse
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector