SmarterASP.NET gjennomgang

SmarterASP.NET er en hostingleverandør med et eksepsjonelt tilbud av en 60-dagers gratis prøveperiode, øyeblikkelig aktivering og en gratis midlertidig URL (slik at du ikke’t må til og med vente på at DNS skal forplante seg). Når du’er en nybegynner i online verden, og kan komme i gang uten å bruke en krone på hosting, høres ut som en drøm.


Men er dette vertskapet like bra som tilbudet for nye kunder? Og er prøveplanen verdt å prøve ut? La’finner det hele ut i denne SmarterASP.NET-gjennomgangen.

Hva jegs SmarterASP.NET?

SmarterASP.NET er et vertsfirma som, som navnet antyder, tilbyr 4-lags Superior Delt ASP.NET-hosting. ASP.NET er et open source applikasjonsrammeverk utviklet av Microsoft. Men Windows-hosting er ikke den eneste tjenesten denne leverandøren tilbyr.

superiorasp.net gjennomgår windows hosting

Det er en hel serie tjenester som tilbys av SmarterASP.NET:

 • Windows Server 2012/2008 R2 (4 nivåer)
 • Semi-Dedicated ASP.NET Hosting – servere som er delt mellom maks 5 til 10 kunder (4 nivåer)
 • Linux Plan (4 nivåer)
 • Windows SSD + VPS (4 nivåer)
 • Forhandlerplaner (4 nivåer)
 • Domeneregistrering – globale og landsspesifikke TLDer

Selv om du kanskje tror at selskapet, som tilbyr en så sjenerøs gratis prøvepakke, må være en ny spiller, og prøver å få attraksjonen, er SmarterASP.NET et erfaren selskap som ble etablert allerede i 1999.

Målet er å tilby maksimal effektivitet med full privatliv og sikkerhet for brukeren. For å oppnå dette opprettholder dette selskapet døgnstyring og en av de kraftigste fysiske datasentre-sikkerhetene i virksomheten.

Og mens SmarterASP.NETs tilbud ser ganske standard ut, Det som skiller det er ASP.NET-pakkene.

Jeg personlig tror at Linux-planer tilbyr flere funksjoner, er mer allsidige og mye mer populære (de er også rimeligere), men med tanke på at SmarterASP.NET er utviklet av Microsoft kan vi bare ikke hoppe over Windows-planene.

Så i denne SmarterASP.NET-gjennomgangen vil jeg se på både Windows og Linux webhotellplaner.

SmarterASP.NET Windows Priser

Vi kan ikke hoppe over Windows-planer fordi de er flaggmenn fra SmarterASP.NET. Her har vi tre ubegrensede planer som starter med $ 2.95 / mo og går opp til $ 7.95 / mo. Men det beste er at du kan prøve disse tjenestene helt gratis.

SmarterASP.NET har en 60-dagers prøveperiode. Selv om det er ganske begrenset, lar det deg faktisk begynne å bruke tjenestene uten å investere penger. You don’trenger ikke engang et kredittkort for å registrere deg. Hvor bra er det?

smarterasp.net gjennomgår windows planer

La oss ta en rask titt på hvordan planene stemmer overens:

 • 60 DAGers rettssak – $ 0, 1 nettsted, 1 GB lagring, 1 domene, 1 database, 10 GB båndbredde.
 • .NET Basic – $ 2.95 / måned, alt ovennevnte ubegrenset.
 • .NET Advance – $ 4,95 per måned, alt ovennevnte ubegrenset.
 • .NET Premium – $ 7,95 / måned, alt ovennevnte ubegrenset.

SmartASP.NET har ingen begrensninger på diskplass eller båndbredde. Dessuten kan du legge til så mange domener du vil. Men la oss se alle de viktigste funksjonene:

60 dager prøveperiode.NET Basic.NETT
Avansere
.NETT
Premium
Diskplass1GBubegrensetubegrensetubegrenset
båndbredde10GBubegrensetunmeteredunmetered
Domener tillatt1ubegrensetubegrensetubegrenset
SSLNeiNeiInkludertInkludert
E-postkontoerubegrensetubegrensetubegrenset
KundeserviceChat / e-post / telefonChat / e-post / telefonChat / e-post / telefonChat / e-post / telefon
Automatiserte sikkerhetskopierNeiJaJaJa

Igjen har tre betalte planer det samme ubegrensede grunnleggende, og det betyr at vi trenger å dykke litt dypere. Det er forskjellige egenskaper som skiller seg mellom disse planene, men de mest åpenbare er i MSSQL & MySQL-funksjoner:

SmarterASP.net mssql-funksjoner

Som du kan se, er forskjellen mellom antall MSSQL & MySQL-serverdatabaser og diskplass varierer betydelig.

Og totalt sett er du utstyrt med SSD-servere på steder i USA eller Nederland. Og du får også anti-DDoS og anti-malware beskyttelse inkludert i alle planer.

Naturligvis er det ingen cPanel med Windows-hosting, SmartASP.NET utstyrer deg med det interne kontrollpanelet.

Og igjen tilbyr ikke denne vertsleverandøren nettstedsbygger eller gratis assistert nettstedoverføring (denne koster 49,95 dollar). Men du får ett-klikks installasjoner for WordPress, Drupal, Umbraco, NopCommerce og annet.

Gratisplanen tilbyr ingen e-postfunksjoner, men jeg antar at det er forståelig for en gratis plan. På den annen side er grunnleggende plan kuttet ned på noen ganske viktige e-postfunksjoner (som Mailing List, Auto Subscribe and Unsubscribe).

Men jeg kunne ikke skrive en SmarterASP.NET anmeldelse hvis jeg ikke gjorde det’t peke på den vanlige prisfangsten. Det er den samme fangsten som vi ser i mange andre webhotellleverandører der den annonserte prisen er bare tilgjengelig med langvarig faktureringssyklus.

La oss se hvordan SmarterASP.NET Windows-tilbudet presenterer for hvert semester:

Grunnleggende .NETAdvance .NETPremium .NET
3 måneder$ 13,5 ($ 4,5 / mo)$ 19,5 ($ 6,5 / mo)$ 28,5 ($ 9,5 / mo)
6 måneder$ 23,7 ($ 3,95 / mo)$ 35,7 ($ 5,95 / mo)$ 53,7 ($ 8,95 / mo)
12 måneder$ 35.4 ($ 2.95 / mo)$ 59,4 ($ 4,95 / mo)$ 95,4 ($ 7,95 / mo)
24 måneder$ 63,72 ($ 2,65 / mo)106,92 dollar (4,45 dollar / mån171,72 dollar (7,15 dollar / måned)
36 måneder$ 90,27 ($ 2,5 / mo)>151,47 dollar (4,2 dollar / måned)$ 243,27 ($ 6,76 / mo)

Avhengig av perioden vil Premium-planen for eksempel koste deg fra $ 6,76 / mo (36-måneders faktureringssyklus) til $ 9,50 / mo (3-måneders faktureringssyklus). Og da alle priser betales på forhånd, hvis du velger den 3-årige planen, det’Jeg vil være $ 243,27, og få 15% rabatt.

smarterasp.net gjennomgår windows prissammenbrudd

Alt i alt er SmarterASP.NET Windows-hostingplaner veldig kraftige og prissystemet lar deg få en god del med en lengre tids hosting. Og selv om du ender med å mislike det, kan du velge en 60-dagers pengene tilbake-garanti!

SmarterASP.NET Linux Priser

Her har vi tilbud som starter for $ 2 / mo og $ 4 / mo. Og selvfølgelig kan du velge 60 dager gratis prøveversjon.

SmarterASP.net anmeldelse: linux hosing plans

Så la’se hva som er de viktigste forskjellene mellom planene:

 • 60 dager prøveperiode – $ 0, 1 nettsted, 1 GB lagring, 1 domene, 1 database.
 • Linux PRO – $ 2 / måned, alt ovennevnte ubegrenset.
 • Linux TURBO – $ 4 / måned, alt ovennevnte ubegrenset.

Hvis både Pro og Turbo tilbød de samme ubegrensede grunnleggende, hva’det er den viktigste forskjellen?

Turbo-planen tilbyr den såkalte Turbo Server som kan gi deg opptil 20 ganger raskere sideinnlastning, SSH-tilgang og flere postfunksjoner.

Prismønsteret er selvfølgelig det samme som i Windows-pakker. Den annonserte prisen for disse planene var henholdsvis $ 2 og $ 4 per måned.

Avhengig av periode vil Pro-planen koste deg $ 2 – $ 3 per måned, og Turbo-planen $ 4 – $ 5 per måned. Alle priser betales på forhånd, så hvis du velger den 3-årige planen, det’Jeg vil være henholdsvis 72 og 144 dollar:

SmarterASP.net anmeldelse: prissetting av linux pro

Du får velge mellom fem mulige abonnementsperioder – 3,6,12,24 og 36 måneder. For å få den billigste månedlige kostnaden, må du velge den lengste sikt.

Slik presenterer tilbudet for hver varighet:

Linux ProLinux Turbo
3 måneder$ 9 ($ 3 / mo)$ 15 ($ 5 / mo)
6 måneder$ 18 ($ 3 / mo)$ 30 ($ 5 / mo)
12 måneder$ 36 ($ 3 / mo)$ 60 ($ 5 / mo)
24 måneder$ 60 ($ 2,5 / mo)$ 108 ($ 4,5 / mo)
36 måneder$ 72 ($ 2 / mo)$ 144 ($ 4 / mo)

Og la oss ikke glemme den gratis prøveperioden – den’s for hele 60 dager. Det beste med det er at det kan brukes separat fra 60 dagers pengene tilbake-garanti. Hvis du skulle refundert, vil dette gi deg fire måneders gratis hosting!

SmarterASP.net anmeldelse: 60 dagers gratis prøveperiode

På den annen side er de betalte planene rimelig med gode funksjoner. Her er en tabell med de grunnleggende egenskapene til de SmarterASP.NET Linux baserte planene:

60 dager prøveperiodeLinux ProLinux Turbo
Diskplass1GBubegrensetubegrenset
båndbredde1GBunmeteredunmetered
Domener tillatt1ubegrensetubegrenset
SSLNeiInkludertInkludert
E-postkontoerubegrensetubegrenset
KundeserviceChat / e-post / telefonChat / e-post / telefonChat / e-post / telefon
Automatiserte sikkerhetskopierNeiJaJa

Som sagt tidligere er forskjellene mellom Pro og Turbo-planer ikke så store – med mindre du trenger SSH-tilgang eller vil ha alle pro-mailing-mulighetene. Det er interessant for prøveplanen’til og med lar deg konfigurere en e-post!

Men alle planene har SSD-servere med stedene i USA eller Nederland. Og du får anti-DDoS og anti-malware beskyttelse inkludert. Når det gjelder vertsadministrasjonen, er det cPanel.

SmarterASP.NET tilbyr imidlertid ikke en nettstedsbygger. Og for å få den støttede nettstedoverføringen vil det koste deg 49,95 dollar.

Men samlet sett, med betalte planer, får du en unmetered tjeneste sammen med full sikkerhet på nettstedet til en veldig rimelig pris.

SmarterASP.NET-fordeler

Interessant er at alle fordelene som jeg valgte for min SmarterASP.NET-gjennomgang, er relatert til funksjonene som er ganske uvanlige for andre budsjett-verter..

Rimelig ASP.NET-hosting

Dette er en stor fordel for noen som leter etter en rimelig ASP.NET delt hosting-pakke. De støtter de nyeste ASP.NET-versjonene av 4.6 og 4.5, samt MVC 5 og 4.0-hosting. Alt dette til en veldig rimelig pris på $ 2,95 / måned ($ 35,4 forhåndsbetalt i 12 måneder) for grunnleggende plan. Et meget konkurransedyktig tilbud.

Stor prøve & pengene tilbake

For å tiltrekke seg nye kunder tilbyr noen webhotellfirmaer gratis studier (vanligvis 7, 14 eller 30 dager lange). Andre selskaper don’t tilby dem i det hele tatt og i stedet tilby en 30-dagers eller 60-dagers pengene tilbake-garanti. Det siste gjør det vanskeligere for brukeren å ombestemme seg når de må betale på forhånd.

Sammenlignet med alt det, tilbudet om en 60-dagers gratis prøveperiode (kreves ikke cc) er en stjeling. Og likevel gir de fortsatt sine kunder en 60-dagers pengene tilbake-garanti som starter først etter at de var ferdige med rettsaken!

Innebygd Cloudflare-integrasjon

Hvis nettstedet ditt er vert på ett sted, men får tilgang til folk fra hele verden, vil de som bor lenger fra datasenteret ditt lide. Heldigvis for alle de som opererer internasjonalt, tilbyr SmarterASP.NET en Cloudflare CDN (innholdsleveringsnettverk) integrasjon ut av boksen. Takket være det kan nettstedet ditt lastes opptil fire ganger raskere! Og du ikke’trenger ikke engang å være en proff for å sette den opp.

SmarterASP.NET Cons

Naturligvis er det noen negativer – men SmarterASP.NET-gjennomgang er ikke unik i den, da hvert webhotell har noen svakere flekker.

Lav ytelse – litt bak bransjeledere

Dessverre mangler ytelsen sammenlignet med noen av de mer populære alternativene for webhotell – for eksempel Hostinger. SmarterASP.NET ble gradert C, som er under gjennomsnittet:

asp.net svartid

Men dette burde ikke være overraskende – til slutt’er en av de rimeligere webvertene. De tilbyr 99,9% oppetidsgaranti – i henhold til vår Uptime Calculator, men det er kanskje ikke nok til å holde nettstedet ditt online så mye du vil. Andre leverandører kan garantere 99,99% eller til og med 100% oppetid, noe som er ganske betydelig forskjell, og husk på en lang periode.

Bare to serverplasseringer

I en tid med budsjett $ 1 eller $ 2 webhoteller som tilbyr datasentre flere steder over hele verden, og er til stede bare i Europa og USA (Amsterdam & sentrum av LA) er langt fra nok. Spesielt med tanke på den raske veksten av online virksomheter i de asiatiske markedene. Forhåpentligvis kan CDN deres øke hastigheten på nettstedet ditt nok til å oppveie det.

Komplisert valg – spesielt for nybegynnere

Selv om annonseringen deres er ganske klar helt fra det øyeblikket du kommer inn på nettstedet, så når du først prøver å registrere deg’det er ikke så lett å velge riktig server – Linux eller ASP.NET. Til slutt vil flertallet av nybegynnere se etter det rimeligste alternativet å være vert for et WordPress-nettsted eller to. Å skanne dem kan føre til å miste kunder.

På den annen side kan jeg det’glem at målgruppen til denne webverten er annerledes enn for en typisk budsjett-webhotell. At’s hvorfor jeg ikke’tror ikke i dette tilfellet det’det er en stor ulempe.

Sammendrag av SmarterASP.Net-gjennomgang

For å oppsummere det, tror jeg at tilbudet SmarterASP.NET er utmerket for alle som ønsker å starte. Uten å bruke en krone på hosting, kan du ha et fullt funksjonelt nettsted.

Alt det med cPanel og 1-klikk WordPress-installasjon. Når bedriften begynner å vokse, kan du naturligvis passe på noe bedre tilpasset dine behov. Men for en nykommer? En perfekt lekeplass kan jeg oppriktig anbefale.

Pros

 • 60 dagers rettssak
 • 60 dager pengene tilbake-garanti
 • Innebygd CDN
 • Rimelig ASP.NET-hosting

Ulemper

 • Subpar ytelse
 • Bare to serverplasseringer
 • Overveldende hosting tilbud for en nybegynner
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector