Tsohost gjennomgang

tsoHost er en britisk hostingleverandør, som tar sikte på å gjøre webhotell enkelt og veldig skalerbart. Pålitelig av over 250 000 kunder, er det en av de største vertsleverandørene i landet.


I denne tsoHost-gjennomgangen skal vi sette dette selskapet på prøve – og se hvordan det klarer seg for de verdensomspennende gigantene.

Hva er tsoHost?

Tsohost har faktisk eksistert i ganske lang tid, siden 2003, faktisk. Gründer over det faktum at hosting med høy ytelse til en overkommelig pris ikke så ut til å eksistere, bestemte grunnlegger Darren Lingham å gjøre det mulig. Storbritanniabasert webhotell er et konkurransedyktig marked, og Tsohost håper å være et selskap som ikke bare tiltrekker kunder fra Storbritannia, men fra hele verden med sin attraktive prismodell og 24/7 kundestøtte.

La oss finne ut hvordan det gjør det?

* Denne vurderingen er basert på “Oppstart” -pakken *

Tsohost Hosting Services

Hva tilbyr Tsohost? Vel, vertskap, tydeligvis. Men la oss se litt nærmere på nøyaktig hvilke alternativer vi har tilgjengelig for oss.

 • Domenenavn
 • Webhotell
 • Virtuelle private servere
 • Dedikerte servere

Sterke alternativer! Ingenting utenom det vanlige, men det er hyggelig å se Tsohost tilby mer enn bare enkel webhotell.

Imidlertid vil webhotell være det vi ser nærmere på i dag. Det er imidlertid verdt å nevne at det første du finner etter landing på Tsohost-hjemmesiden, er en stor gammel søkeboks for domenenavn. Ta en titt.

Tsohost-anmeldelse

Vel, det er en god start, i det minste estetisk. Det er alltid en fin godbit når en leverandør leverer litt krefter på nettsteddesignet. Ser på deg, Arvixe…

Fortsetter vi til neste del av Tsohost-gjennomgangen, tar vi en titt på pakkene som tilbys.

Hva’s Inkludert i Tsohost-hostingpakkene?

Tsohost-anmeldelse

Fire totalt.

Med priser fra £ 1.34 per måned til £ 18.02, har Tsohost et alternativ for nesten alle. Det er en kjærkommen ting å se en pakke som først og fremst er rettet mot e-handelsnettsteder!

Jeg vil nå gå videre og bryte planene mer detaljert i tabellen nedenfor:

PersonligoppstartVirksomheteCommerce
Diskplassgrense500MB15 GB50 GB100GB
Båndbreddegrenseubegrensetubegrensetubegrensetubegrenset
Hvor mange domener tillatt13820
SSD eller HDD brukt i servere?HDD for Shared Hosting, SDD for VPS & Dedikerte servereHDD for Shared Hosting, SDD for VPS & Dedikerte servereHDD for Shared Hosting, SDD for VPS & Dedikerte servereHDD for Shared Hosting, SDD for VPS & Dedikerte servere
SSLLa oss kryptere SSL-støtteLa oss kryptere SSL-støtteLa oss kryptere SSL-støtteLa oss kryptere SSL-støtte
Anti-DDoS-beskyttelseNeiNeiNeiNEI
Anti-malware beskyttelseNeiNeiNeiNei
E-postkontoer5 x 200 MB postkasser100 x 200 MB postbokser100 x 1 GB postbokserUbegrenset x 10 GB postkasser
FTP-kontoerubegrensetubegrensetubegrensetubegrenset
NettstedsbyggerNeiNeiNeiNei
NettstedsmalerIngenIngenIngenIngen
Assistert nettstedoverføringGratisGratisGratisGratis
cPanelNeiNeiNeiNei
Auto-InstallerInkludertInkludertInkludertInkludert
Auto-installasjonsskript28282828
Pengene tilbake-garanti60 dager60 dager60 dager60 dager
Kundeservice24/7 Live chat, billett, telefon24/7 Live chat, billett, telefon24/7 Live chat, billett, telefon24/7 Live chat, billett, telefon
Valg av serverplasseringNeiNeiNeiNei
Gratis automatiserte sikkerhetskopierDagligDagligDagligDaglig

Vel, mye å snakke om! La oss fortsette med det.

Førsteinntrykk

Funksjoner

Funksjoner, funksjoner, funksjoner!

Starter med de gode poengene. Ubegrenset båndbredde på alle planer. Dette er ganske bra, ettersom du ikke blir avkortet eller bremset ned hvis båndbredden er overskredet, som tilfellet er med andre leverandører.

Du får også ubegrensede FTP-kontoer, i tillegg til gratis automatiserte sikkerhetskopieringer daglig på hver plan.

Når det gjelder lagringsplass, skaleres tingene når du går opp i pris. Begynner med 500 MB for den personlige planen, og slutter med 100 GB for e-handelsplanen. Bra ting, de fleste vil ikke overskride 15 GB diskplass, enn si 100 GB med mindre nettstedet ditt er utrolig grafisk og videotungt.

‘La’s Krypter SSL-støtte er også inkludert i alle planer.

Tsohost-anmeldelse

Nå inn på de ikke så gode greiene.

Det er ingen innebygd Anti-DDoS eller Anti-Malware-beskyttelse. Det er deg, brukeren, å sikre nettstedets sikkerhet gjennom PHP og plugins. Det er ingen medfølgende nettstedbygger eller nettstedsmaler, og du kan heller ikke velge serverplassering.

Nå er de største ulempene for meg i det minste følgende:

På alle webhotelltjenester brukes bare harddiskstasjoner (HDD). Du har bare tilgang til Solid State Drives (SSD) når du kjøper VPS hosting eller dedikert server hosting.

Dette er ganske skuffende, ettersom et moderne og tilsynelatende fremadstormende selskap virkelig burde bruke SSD-er for deres webhotell, i det minste på e-handelspakken på £ 18 per måned. SSD-er er mye raskere med å svare og langt mindre utsatt for å bli skadet enn HDD-er.

Den neste utrolig skuffende tingen er mangelen på cPanel. Tsohost inkluderer sitt eget kontrollpanel, navngitt ‘Tsohost Cloud Hosting Platform’ som er tilgjengelig via kontoen din på Tsohost-nettstedet. I teorien er dette greit, men i praksis er ting ganske annerledes.

Tsohost-anmeldelse

Over kan du se instrumentbordet presentert for deg umiddelbart etter innlogging. Ganske standard så langt. Jeg ser for meg at dette er spesielt nyttig for brukere som har mer enn ett nettsted, siden du enkelt kan velge å administrere hvilket nettsted du har herfra.

For mennesker med ett nettsted, som vi har her, ville det bare være en smartere måte å gjøre ting på å “Administrere nettsted” etter innlogging, en smartere måte å gjøre ting på. Likevel er det bare et lite spørsmål, ikke så mye å klage på så langt.

Problemene blir litt tydeligere når vi begynner å administrere nettstedet vårt.

Tsohost-anmeldelse

Ser du problemet? Det er bare en mangel på funksjoner. Hvis du tar en titt på noe som ResellerClub, vil du se cPanel i sin prakt. Full av funksjoner og veldig lett å forstå. Dessverre er det ikke tilfelle her.

Jeg er fremdeles ikke helt sikker på hvorfor Tsohost bestemte seg for å implementere sitt eget kontrollpanel i stedet for bare å bruke cPanel, men hver til sin egen, antar jeg.

Det er et automatisk installasjonsprogram til stede, men helt ærlig er det fryktelig. Det bare installerer / avinstallerer applikasjoner i bakgrunnen. Det er ingen visuell anelse om hvordan installasjonen går, og annet enn en melding om “installering, vennligst vent”, du må bare sitte og vente på at siden skal oppdateres når den er ferdig.

tsoHost-priser

tsoHost har tre hovedplaner – starter på £ 2,92 per måned, og går helt til £ 18,02 per måned. I tillegg må du også betale skatt, avhengig av hvor du befinner deg. Alle planene inkluderer ubegrenset båndbredde og kan være vert for flere nettsteder.

Men tallene er ikke så enkle som de kan se ut.

La oss bryte dem helt ned, og finne ut nøyaktig hva du betaler for hver plan i handlekurven.

Betalingsperiode / planoppstartVirksomheteCommerce
1 måned£ 3.82£ 8.78£ 23.98
12 måneder£ 37.90£ 87.90£ 239,90
24 måneder£ 70.00£ 158,22£ 432,37

* Eksklusiv merverdiavgift

Så der er alt. Dette er prisene du betaler ved utsjekking. For oj ja, du betaler foran. Selv om prisene du ser i kampanjeplanene er månedlige kostnader, har du ikke muligheten til å betale månedlig, du må betale det helt i starten. Dette er typisk for hostingleverandører, så ikke mye rom for klager.

Tsohost kundeservice

Tsohost-anmeldelse

Dette er noen ganske gode alternativer. En kunnskapsbase er alltid en velkommen ting å se når du sjekker support-delen til en vertsleverandør, fordi den viser at de ikke bare har tenkt på proaktiv, men forebyggende støtte, også.

Resten av supportalternativene er ganske standard, du har følgende:

 • Live chat (tilgjengelig fra 07:00 – Midnight, GMT)
 • Telefonstøtte (tilgjengelig fra 07:00 – Midnight, GMT)
 • Billettsupport (tilgjengelig 24/7 gjennom din Tsohost-konto)

Som sagt ganske standard. Det er imidlertid litt skuffende at live chat ikke er tilgjengelig 24/7. Dette er et problem, så la oss si at du har et problem som kommer opp klokken 01.00 GMT. Du kan gå videre og sende inn en billett, men sjansen er stor for at billettstøtten vil ta lang tid å få en løsning. Eller du kan vente i 6 timer før du kan snakke med noen live, enten via chat eller på telefon.

Live chat i aksjon

Jeg har hatt noen få problemer som trengte støtte siden jeg kjøpte Tsohost, så det ga meg en god sjanse til å sette deres live chat-støtte på prøve.

I denne delen vil jeg ta en titt på chattetjenestene og se hvordan de presterer på de 3 hovedkvalitetene som ethvert godt selskap skal strebe etter:

 • Responstid. Live chat er ment å være rask og “live” – ​​folk som starter dem ofte ikke’t vil vente.
 • Generell kunnskap om agentene. De burde kjenne kriker og kroker i selskapet deres bedre enn noen andre.
 • Menneskelig faktor. Agentene skal fungere som virkelige mennesker og være ettertrykkelige. Den’forventet, med tanke på at mange mennesker som kommer til dem vil være sinte og vil at problemene deres skal løses.

tsohost anmeldelsetsohost anmeldelsetsohost anmeldelsetsohost anmeldelsetsohost anmeldelsetsohost anmeldelse

&# 10003; God responstid

&# 10003; Kunnskapsfull agent

&# 10003; Vennlig og menneskelig

Billettstøtte

Bare en rask seksjon her. Jeg lot som om jeg hadde problemer med at kontrollpanelet ikke svarte og ga meg feilmeldinger, bare for å se om teknikeren ville sjekke det ut og tilby noen form for råd eller løsning.

Vel, det er gode nyheter og dårlige nyheter. Hva vil du først? Hmm, dessverre kan jeg ikke høre svaret ditt, så la oss gå bra først, dårlig sekund.

Det gode: Responsen jeg fikk var profesjonell, omgjengelig og tilbød en løsning som sannsynligvis ville hjulpet hvis jeg faktisk sto overfor dette problemet. (Tømmer nettleserens cache)

Det dårlige: responstiden var ganske dårlig. Jeg må si at det første teknikeren skrev var ‘Jeg beklager svaret!’, Som var velkommen. Men likevel, det faktum at jeg måtte vente i over 8 timer på svar på en teknisk problemstilling er ganske skuffende. Imidlertid er det alltid live chat!

Støtte er virkelig der Tsohost skinner. Jeg kan ærlig si at jeg ikke har kommet over noen bedre tjenester i vertsleverandørers verden. Den eneste ulempen her er mangelen på 24-timers chat-støtte, som forhåpentligvis vil endre seg snart!

Første inntrykk under og etter kjøp

Før du kjøper, blir du bedt om å enten logge inn på en eksisterende Tsohost-konto, eller opprette en ny.

Tsohost-anmeldelseTsohost-anmeldelse

Du har tre betalingsalternativer når du kjøper en Tsohost-plan. Paypal, BACS (Bankers ‘Automated Clearing Services) og kreditt- / debetkort. Ganske standardalternativer, men det hadde vært fint å se cryptocururrency tilgjengelig som et utvalg.

Uansett, gå videre.

Etter å ha betalt for ønsket pakke, vil du finne deg selv på Tsohost-dashbordet.

Tsohost-anmeldelse

Ikke mye interessant å snakke om her. Du har mulighetene til å se produktene dine (hosting osv.), Fakturaer, domener og billetter. Øverst er du også i stand til å se alle kontrollalternativer.

Etter at vi har kommet til kategorien Produkter, blir vi tatt til denne siden.

tsohost anmeldelse

Herfra kan du se domenet, brukernavnet og annen nyttig informasjon som servernavn, IP-adresse og navneservere.

Mer interessant er det imidlertid at her får du tilgang til det nevnte kontrollpanelet. Nå har vi allerede snakket om kontrollpanelet og frustrasjonene mine med begrensningene, så la oss snakke om nettpost i stedet.

Webmail

Som vi så fra tabellen tidligere, kommer oppstartplanen med kvoter for 100 200MB postkasser. Nå, skulle du tenke etter å ha klikket på den koblingen ‘Logg inn på Webmail ‘ for første gang vil du bli bedt om å opprette en postkasse eller i det minste et brukernavn / passord for å få tilgang til den, ikke sant? Vel nei. Det viser seg, du gjør det slik.

Trinn 1

Tsohost-anmeldelse

For det første må du logge inn på kontrollpanelet. Derfra går du til “administrer nettstedet mitt”, og du finner denne listen over ‘Grunnleggende styringsverktøy’. Du vil neste treffe ‘E-postkontoer’ og du vil være med…

Steg 2

Tsohost-anmeldelse

Det er her magien skjer. Du må treffe “Lag postkasse” fanen, og derfra blir du bedt om å opprette en e-postadresse (****@domenet ditt navn.***) og et passord for den nevnte kontoen.

Trinn 3

Tsohost-anmeldelse

Og til slutt kan du logge inn med legitimasjonen du nettopp opprettet. Det er litt synd at dette ikke er mer strømlinjeformet. Tsohost kan ganske enkelt implementere opprettelsen av e-postkontoer i webmail-applikasjonen deres, eller i det minste ha lenken til webmail innsiden kontrollpanelet. Det føles usammenhengende.

Evaluering av framføring

Nå har du allerede sett 2/10-vurderingen med hensyn til pålitelighet, så du kan sannsynligvis fortelle at ytelsesdelen til denne Tsohost-anmeldelsen kommer til å bli, vel, interessant, for å si det mildt.

Jeg kan oppsummere det med ett ord. Fryktelig.

Her er de fire tingene vi skal teste med tanke på ytelse:

 • Vert’s hastighet under lavt vedlikehold
 • Vert’s hastighet med et nettsted opprettet ved hjelp av concrete5 nettsted byggherre
 • Server’s generelle oppetid
 • Tyverisikkerhetsstyrke

Vertens hastighet under lavt vedlikehold

Denne testen skal ikke være vanskelig i det hele tatt, det er en veldig enkel HTML-side som jeg raskt opprettet. Jada, det er noen lenker og CSS der inne, men alt annet enn de absolutt verste serverne bør håndtere dette med letthet.

Tsohost-anmeldelse

Og la oss se på hvordan det fungerte:

tsohost anmeldelse

Ærlig talt, ganske bra! Noen av responstidene er ganske svake, men generelt sett ikke dårlige. Ikke legg for mye lager i den ‘A +’ -vurderingen, siden jeg har sett score nesten like få karakter hvor som helst fra B til D +. Så ta den med en klype salt. Selve ms ‘skjønt, de er nøyaktige!

Vertens hastighet under høyt vedlikehold

Denne testen burde være mer utfordrende. Ved å bruke concrete5, en byggherre som er en del av de 28 auto-installasjonsskriptene som tilbys gjennom Tsohosts kontrollpanel, opprettet jeg et enkelt nettsted, med noen bilder, en roterende karusell og noen Javascript-plugins, for å se hvordan det ville passet.

Tsohost-anmeldelse

Litt mer sammensatt, men fremdeles noe som ikke burde være å tømme en server i det hele tatt. Slik utførte det:

Tsohost-anmeldelse

Ikke bra. Disse hastighetene er igjen, ganske anstendige, men vi kan tydelig se en avtakning sammenlignet med det enkle HTML-nettstedet. En kjapp merknad om betong5-byggherren, forresten. Det er ikke verst i det hele tatt! For et gratis tillegg, vil jeg si at det sannsynligvis er noe av det beste Tsohost tilbyr.

Server Overall Uptime

For denne delen, som alltid, satte jeg opp et enkelt WordPress-nettsted og spratt det inn i den praktiske vennen Uptime Robot for sporing. Dette gir oss en detaljert oversikt over alle nedetider, serverresponshastigheter og gjeldende serverstatus.

Slik har det prestert de siste dagene av overvåkning:

Tsohost-anmeldelse

Jeg vet ikke en gang hva jeg skal si her. Denne typen forestillinger er ikke noe jeg forventet på noen måte i det hele tatt. Topper og renner overalt. Bare 95% oppetid den siste uken! Og hvor begynner jeg til og med når vi ser på gjennomsnittlig responstid?

Over 7500ms. Berører 8000ms. Med pigger opp til og over 30000ms. Det er 30 sekunders ventetid. Helt ærlig er det uakseptabelt å belaste folk for denne typen fryktelige forestillinger.

Denne typen resultater er ikke noe jeg forventet fra et selskap som frimodig forkynner:

Tsohost-anmeldelse

‘Super raske hastigheter og høyeste pålitelighet …’

Vel, enten lyver Tsohost for oss, eller så er de virkelig ikke klar over hvor ille serverne deres faktisk er.

Imidlertid har ting forbedret seg dramatisk etter noen dager til. Jeg kommer ikke foran meg, de gjennomsnittlige responstidene er fremdeles svake, veldig svake, men ingenting som det vi så på først.

tsohost anmeldelse

Som du kan se, har ting blitt bedre. Gjennomsnittlig responstid det siste døgnet har ligget rundt 2000 ms merke. Fortsatt dårlig, men mye bedre enn nesten 8000ms!

Dessverre har det fortsatt vært noe driftsstans, den siste varte nesten 2 timer.

Tyverisikkerhetsvurdering

Nå er det på tide å se på hvor mye impotens Tsohost satte på sikkerheten.

Først opp, en sikkerhetskontroll av brute-force. Se for deg noen som kan ha en ide om hva passordet ditt er – men som ikke vet alt. Kanskje til og med et automatisert skript som prøver ut alle mulige kombinasjoner til passordet blir gjettet riktig.

Jeg forsøkte å gjenskape disse tingene ved å endre IP og nettleser før jeg raskt skrev inn det gale passordet 20 ganger, og til slutt skrev inn det riktige på det 21. forsøket. Jeg fikk lov til å komme inn.

Dette er dårlig. Tsohost kan enkelt implementere et ekstra trinn etter feil gjetting si, 5 eller 10 ganger. En Captcha, som svarer på sikkerhetsspørsmålet du blir valgt til å velge når du registrerer deg? Alt er bedre enn ingenting.

Den andre testen innebar å koble meg til live chat og prøve å overbevise agentene om at jeg hadde mistet tilgangen til både e-postkontoen og Tsohost-legitimasjonene mine, og jeg forsøkte å få pålogging fra dem uten solid bevis fra min side.

Intet hell. Ingenting, zilch. Uten å vite noe om meg selv, ville ikke Tsohost gi bort noe. De vil bare oppgi brukernavnet og innloggingene mine hvis jeg oppga ID-en, beviset på kortnummeret jeg pleide å kjøpe, adressen min, samt svaret på sikkerhetsspørsmålet jeg stilte opp. Endelig gode ting!

tsoHost gjennomgang – konklusjon

Kort sagt – tsoHost er ikke en god hostingleverandør. Ytelsen er ulykkelig – du kan ikke belaste betalende forbrukere for en webhotell som har hyppige driftsstanser. Responstiden er blant de verste vi noen gang har kommet over, og jeg er virkelig sjokkert over at ting viste seg på denne måten.

Du ser på tsoHosts hjemmeside, deres etos og den klare innsatsen som har gått inn på nettstedet deres; og du antar at de virkelig er en god leverandør. Det har klart at dette har lært oss å aldri dømme en bok etter omslaget.

For å oppsummere ting, er Tsohost som en bil som ser bra ut på utsiden, men har ytelsen til en ørkenmaneter. Det er bedre å kjøpe bokstavelig talt enhver annen leverandør i vår beste webhotelliste. Med det mulige unntaket av Network Solutions, selvfølgelig.

Pros

 • Gode ​​prisalternativer
 • Stor kundestøtte
 • Gratis daglige sikkerhetskopier

Ulemper

 • Ingen SSD-servere
 • Fryktelig ytelse
 • Mangel på cPanel
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector