Верио Ревиев

Верио је један од најстаријих активних пружатеља услуга хостинга – почев од 1996. године "поједностављено" услуге веб хостинга, као и алате и домене за изградњу веб локација.


У овом прегледу Верио видећемо да ли је реч о ветерану пословања или о реликвији старих времена. Да видимо како то ради.

Шта је Верио?

Верио је хостинг провајдер који се није много променио у последњој деценији. Такође нуди прилично мали избор услуга. Ево шта то укључује:

 • Дељено гостовање
 • ССЛ сертификати
 • Имена домена

Дакле, ако тражите наменски хостинг или ВПС хостинг победили сте’Не могу да их добијем одавде. Компанија нуди само заједничке планове хостинга за кориснике Линук и Виндовс. Међутим, постоји посебан план који се зове "Дизајн одијела" која покрива све што би вам икада требало да направите веб страницу.

Овај план може бити одлична опција за оне који већ немају постојећу веб страницу или желе да покрену потпуно нови од почетка.

Али за ову рецензију гледаћемо главни сервис који Верио нуди – дељено веб хостинг. Да видимо колико је заправо добро.

Верио Прицинг

Верио нуди два дељена Линук хостинг плана – и коштају 9,99 УСД месечно и 18,99 УСД месечно. Цена важи када купујете 2 године унапред – а то је у ствари прилично скупо.

верио преглед линук планова

На пример, јефтинији, Верио основни план од 9,99 УСД заправо ће бити 10,99 УСД, уколико уместо тога одлучите да платите за 1 годину унапред.

А скупљи, 18,99 УСД месечно план коштат ће 19,99 УСД месечно ако одаберете краћи циклус плаћања.

А ако сте заинтересовани за Виндовс хостинг, Верио такође има Виндовс план, који месечно кошта 9,99 УСД / 10,99 УСД.

верио преглед програма Виндовс

Сада, пошто смо размотрили све планове, да видимо које ће вам карактеристике припасти.

Карактеристике Верио планова

У овом делу прегледа Вериоа, погледајте главне карактеристике сваког од доступних планова:

Верио Басиц Верио ЕнханцедВерио Виндовс
Простор на дискуНеограниченоНеограниченоНеограничено
ПротокСкалабиланСкалабиланСкалабилан
Колико је домена дозвољено?1НеограниченоНеограничено
ХДД или ССД који се користе у серверима?ХДДХДДХДД
ССЛДељени ССЛДељени ССЛДељени ССЛ
Рачуни е-поште1НеограниченоНеограничено
ФТП налозиНеограниченоНеограниченоНеограничено
Хостинг панелвДецквДецквДецк
Аутоматско инсталирањеУкључено (Мојо Маркетплаце)Укључено (Мојо Маркетплаце)Укључено (Мојо Маркетплаце)
Скрипте за аутоматско инсталирање70+70+70+
Гаранција поврата новца30 дана30 дана30 дана
Подршка муштеријамаТелефон, ливе цхат, улазницаТелефон, ливе цхат, улазницаТелефон, ливе цхат, улазница

Све у свему, прилично добар приказ.

Верио Перформанце

Перформансе су важан део сваког хостинг провајдера. И генерално, Верио не функционира како би требало. За тестирање времена одзива, проверили смо веб локацију која се налази на Верио серверима и видели смо колико је брзо било широм света.

Резултати су били испод просека.

Верио перформансе

Одрадили су прилично добар посао у САД-у и Великој Британији – али су у Јапану и Бангалореу прошли више од 500 мс. Остале регије попут Сингапура и Сао Паола имају просечан резултат.

Ни продуктивни тест није био ни тако добар. Веб локација на којој је домаћин Верио је био поражен за само 99,87% времена. Могло би изгледати пуно – али у ствари, то значи да веб локација ради готово сат времена сваког месеца.

На тржишту где многи добри провајдери могу да испоруче продужење од 99,99% и више, овај резултат ме разочарао.

Верио Прос

Да бих завршио овај Верио преглед, хтео бих да почнем са стварима које су ми се свиделе код овог провајдера. Постоји пар:

Једноставан за коришћење

Верио нуди једноставна решења и чини га још мање компликованим када је у питању додавање ресурса. Иако нуде само вДецк контролни панел, моћи ћете инсталирати скрипте користећи Мојо Маркетплаце без икаквих компликација.

Надоградња без стреса

Прелазак са једног плана на други је тренутни. Датотеке није потребно померати и нема застоја. Прелазак веб странице на нови план је врло једноставан – само се обратите корисничкој служби и пустите их да раде посао. такође струјно овде. Штавише, направили су потпуно стрес. Све што требате учинити је тражити претплату и они ће је надоградити.

Верио Цонс

Лоша корисничка подршка

Иако корисничка подршка нема проблема са надоградњом вашег плана, ту се завршава њихова стручност. И истина је да нисам видео добре прегледе купаца на мрежи ради њихове корисничке подршке, тако да нисам једини који је то приметио.

Верио нуди опцију за разговор уживо, али треба вам много времена да вам се јаве.

Штавише, чини се да сви имају минимално знање о било каквим техничким стварима и често се не могу вратити код вас – или када то учине, пружите било какву проактивну помоћ. Све у свему, корисничка подршка је слаба. Заиста слабо.

Озбиљно лоше цене

Дељени планови хостинга једноставно су прескупи. 9,99 УСД месечно за редован план хостинга је цена од 90-их. Поготово ако узмемо у обзир да с планом не добијате добре особине нити солидне перформансе.

Многе стандардне карактеристике долазе као премија

Хајде да разговарамо о карактеристикама. Упркос томе што су планови скупи, тамо не добијате пуно премијских опција. Израда сигурносне копије & Услуга опоравка износи 27 долара током две године. Сигурност веб страница је 19,95 УСД годишње. Градитељ веб страница (бесплатна премија за многе пружатеље услуга хостинга) је додатних 8,99 УСД месечно.

Баш тако, ваш скупи хостинг провајдер постаје још скупљи. Није велика.

Верио преглед – пресуда

Све у свему, Верио више није добар домаћин. Основана је 90-их година и углавном је тамо остала. Квалитет услуга услуге Субпар, лоша корисничка подршка и страшна вредност за новац и један од разлога зашто бисте требали потражити негде друго.

Умјесто тога, могли бисте се пуно боље снаћи с осталим пружатељима услуга хостинга.

Прос

 • Једноставан за коришћење
 • Надоградња плана је једноставна

Цонс

 • Цене су превисоке
 • Додатне карактеристике повећавају цену још више
 • Нема цПанела
 • Страшна корисничка подршка
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector