WebHostFace gjennomgang

WebHostFace har som mål å være ansiktet til et selskap som gir kundene sikre, fleksible og pålitelige hostingløsninger. Men er WebHostFace virkelig så pålitelig som den hevder?


Denne WebHostFace-gjennomgangen er her for å finne ut nøyaktig det.

Hva er WebHostFace?

WebHostFace er et vertsfirma som tilbyr et bredt spekter av tjenester. WebHostFace er relativt nytt på markedet. Det startet først i 2014, men fortsatte å vokse raskere enn andre de siste årene. Nå dekker WebHostFace en fullstendig liste over hosting-tjenester:

 • Delt hosting
 • Forhandlervert
 • VPS Hosting
 • Dedikerte servere
 • Domenenavn
 • SSL-sertifikater

Å ha servere over hele kloden, det tar sikte på å tilby en pålitelig hosting og også til en god pris. Så hvis du vil at en leverandør som tilbyr mye variasjon, kan WebHostFace kanskje være den rette samtalen.

Den mest populære typen hosting er delt webhotell. Så for denne WebHostFace-gjennomgangen, jeg’Jeg vil gjøre en grundig analyse av de delte hosting-tjenestene.

La’ser hvor bra den faktisk presterer!

WebHostFace-priser

WebHostFace har 3 planer fra så lite som $ 1.38 / mo med Standardplan og gå opp til Ultima som heller ikke koster for mye – $ 3.98 / mo.

Nøkkelen til så lave priser er at du får 80% rabatt for første periode. Så fornyelsesprisene ville være mye høyere. La oss løpe gjennom alle WebHostfas planer:

 • Face Standard: Leveres med uovervåket båndbredde og 15 GB diskplass. Den vanlige prisingen for denne planen starter kl $ 6.90 / mo. Denne planen kan være perfekt for enhver nybegynner.
 • Ansikt ekstra: Denne planen har 20 GB diskplass, og du kan ha flere domener i tillegg til å jobbe med SEO. Uten rabatten vil det koste deg $ 10,90 / mnd. Hvis du vil utvide prosjekter, kan denne planen være et godt alternativ.
 • Face Ultima: Med 30 GB diskplass og en selgerkonto er denne planen egnet for mer fremtredende forretningssider. Og den vanlige prisen er $ 19.90 / mo.

Det er en annen interessant ting med WebHostFace-priser. Det tilbyr LifeTime-avtaler – du foretar en engangsbetaling for å ha en konto så lenge du vil.

webhostas levetid

Så dette betyr hva du tror det betyr – livet ut. Hvis du er ute etter et langsiktig forhold med leverandøren av webhotell, er det bare logisk å vurdere dette alternativet.

Og hva er inkludert i disse planene? Her er en detaljert tabell for hver delte hostingplan i denne WebHostFace-gjennomgangen:

Face StandardAnsikt ekstraFace Ultima
Diskplass15 GB20 GB30 GB
båndbreddeunmeteredunmeteredunmetered
Domener tillatt1ubegrensetubegrenset
SSLGratisGratisGratis
E-postkontoerubegrensetubegrensetubegrenset
FTP-kontoerubegrensetubegrensetubegrenset
Auto-installerInkludert (Softaculous)Inkludert (Softaculous)Inkludert (Softaculous)
Auto-installasjonsskript400+400+400+
KundeserviceBillett, e-post, telefon, live chatBillett, e-post, telefon, live chatBillett, e-post, telefon, live chat
Automatiserte sikkerhetskopierJaJaJa

Alle planer har en cPanel inkludert. Det er for tiden det beste valget av et kontrollpanel i markedet, slik at du ikke får problemer med å administrere nettstedet ditt.

Når det gjelder nettstedsbyggeren, har Extra og Ultima planene det inkludert. WebHostFace tilbyr også gratis assistert nettstedoverføring med hver plan, så hvis du planlegger å migrere nettstedet ditt, ikke bekymre deg for alt det tekniske. Og du får en standard 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

På den annen side mangler det noen avgjørende funksjoner. Det er anti-DDoS-beskyttelse og anti-malware-beskyttelse. Så du må kjøpe disse separat.

WebHostFace ytelse

For å teste påliteligheten til WebHostFace, sjekket jeg responstiden. Og resultatet var utmerket – responstiden gjennomsnitt på 207,25 ms.

WebHostFace responstid

Det å score et solid A, det gjorde ærlig talt en utmerket jobb her. Responstidene er raskest i USA, men som du ser er selv den tregeste tiden i Bangalore litt over 500 ms.

Slike gode resultater virker som et naturlig resultat når du leverer leverandøren bruker SSD på servere og har flere steder rundt om i verden.

Og hva med oppetiden? WebHostFace tilbyr a 99,96% oppetidsgaranti. Den’er et godt nivå av oppetid, ingen tvil om det. Dessuten, hvis det på en eller annen måte ikke klarer å gi en slik oppetid, vil du få erstatningsgebyret. Det ser ut som en leverandør som tar løftene på alvor.

WebHostFace-fordeler

Stor live-støtte

WebHostFace tilbyr live chat-alternativer for både potensielle kunder og allerede eksisterende kunder. Og det er kundestøtte av ypperste klasse. Ikke bare kunderepresentantene er kunnskapsrike, men de er også veldig raske.

Sterkt kunnskapsgrunnlag

Et stort kunnskapsgrunnlag og videoopplæringer er klare til å hjelpe deg i gang. Videre dekker videoopplæringen nesten alt du trenger for å få nettstedet ditt til å fungere uten problemer.

Gratis SSL-sertifikater

WebHostFace tilbyr gratis SSL-sertifikater med alle planer de har. Du vil se mange hostingleverandører som belaster deg et årlig gebyr for å få SSL-sertifikater fra dem.

Men ikke i dette tilfellet. WebHostFace slår absolutt konkurransen i denne delen.

Gratis CDN

WebHostFace gir deg også gratis CloudFlare CDN med alle planer den tilbyr. Med gratis CDN kan du forbedre hastighetene ved å plassere nettstedet ditt på servere som er nærmest brukerne dine.

Dette gir deg også DDoS-beskyttelse, slik at du kan forbedre ytelse og sikkerhet, en vinn-vinn-situasjon.

Valg av serverplassering

Det er bare en håndfull hostingleverandører, som lar kundene velge server. Hvis du har en spesifikk regionbasert målgruppe, vil det være et pluss poeng å velge en server i nærheten av det.

I denne forbindelse vil WebHostFace lar deg velge serverplassering når du abonnerer på noen av planene. Du får velge mellom USA, Europa og Asia.

WebHostFace Cons

Premium Support

Mens du får 24/7 kundestøtte av ganske kunnskapsrike og hjelpsomme agenter med alle planer. WebHostFace har et annet lag med hjelp tilgjengelig – premium support.

Kunder som abonnerer på de høye prisene sine, vil ha høyeste prioritet og vil være øverst i køen. Men det betyr ikke helt at den vanlige ikke hjelper deg.

Selv med en liten plan får du rask kundestøtte, og alle spørsmål om hosting behandles likt. Mens premien garanterer deg mye raskere svar og ekstra utviklingstjenester.

WebHostFace gjennomgang – er det en god investering?

Oppsummering av alt, WebHostFace er en god hostingleverandør. Ytelsen ser pålitelig ut, og alle planene har gode funksjoner.

Imidlertid inkluderer de ikke alle nødvendigheter og etter innledende periode blir planene kostbare.

For å sikkerhetskopiere prisene tilbyr WebHostFace et levetidsbetalingsalternativ, som kan være et godt valg på lang sikt. Men selvfølgelig, før du tar noen beslutninger, kan du sjekke andre hostingleverandører med de beste planene. Se om det er noe mer egnet for deg!

Pros

 • Stor responstid
 • 99,96% oppetid
 • Inkluderer cPanel
 • Gratis assistert nettstedoverføring
 • Gratis CDN

Ulemper

 • Dyr regelmessige priser
 • Lite diskplass
 • Premium support
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector