Weblium gjennomgang

weblium gjennomgang


Weblium hevder å være den neste generasjons nettstedsbygger, og kombinerer den ultimative brukervennligheten, gode siderytelsen og interessante designfunksjoner.

Med en mobil-første tilnærming til design og en AI-veileder, som hjelper til med å oppdage eventuelle visuelle problemer, er det ment å være en perfekt moderne byggherrer-løsning.

Men er det virkelig?

La oss gå gjennom Weblium-nettstedbyggeren og se om den virkelig gjør alt det flotte som det lover.

Weblium Review Landing Page

Hva er Weblium?

Weblium er et brukervennlig verktøy for nettsteddesign. Det ble opprettet av et nettstudio som selv produserer design direkte for kunder. De laget Weblium som svar på kundenes krav om en gjør-det-selv-nettstedplattform.

Det kan betraktes som en all-inclusive nettsted bygging og hosting plattform. Hver Weblium-plan inkluderer tilgang til en pakke med nettdesign og en skyserver – slik at du ikke trenger å kjøpe hosting separat.

En veldig brukervennlig nettstedbygger

Å komme i gang med Weblium var enkelt. Umiddelbart etter påmelding fikk jeg velge mellom et stort utvalg av stiler – maler, egnet for en bestemt virksomhet eller sak.

valg av weblium review mal

Totalt sett var malene ikke bare flotte og funksjonelle – men de er også ganske forskjellige. Det er alltid et flott alternativ fordi du sannsynligvis vil finne en nettstedsmal som er nær visjonen du ser etter.

Etter å ha valgt en nettstedstil som passet best for meg, kunne jeg begynne å bygge nettstedet mitt ut fra en rekke innholdsblokker og tilpasse ting som fargevalg og skrifter. Alt var svært tilpasselig – ved å velge et tema, forplikter du deg ikke automatisk til hva et tema skal være.

I stedet prøver et tema å passe seg til dine egne ideer. Slik det skal være.

Weblium grensesnitt

En plattform bygd rundt AI-design

derimot, med stor designfrihet kommer stort designansvar. Og noen ganger fører det til problemer – Weblium tar sikte på å fikse det også.

Weblium-skaperne tilsynelatende bekymret for at sluttproduktet skulle lide hvis de ga brukerne deres ubegrenset frihet over design av nettsteder.

Av den grunn integrerte de en AI Design Supervisor i Weblium-systemet. Den konverterer automatisk innholdsblokker som er lagt til på nettstedet ditt for å matche den valgte malen, og hold din estetiske konsistent.

Weblium Review AI Supervisor

I min anmeldelse, dette fungerte veldig bra. jeg var kunne velge blokker fra Webliums omfattende bibliotek uten å bekymre meg for om de ville passe til det nåværende utseendet mitt

Weblium-priser

Weblium tilbyr to planer – det er en begrenset gratis plan, og en Pro-pakke, som koster 10,50 dollar. Måned og inkluderer alle premiumfunksjonene.

Totalt sett er Pro-pakken en god del for pengene dine. Det er fordi den gratis Weblium-pakken bare tilbyr et begrenset funksjonssett og inkluderer obligatorisk Weblium-merkevarebygging.

Weblium tilbyr også en ‘forhandler’ -pakke for designere som bruker plattformen til å lage flere nettsteder. Forhandlerpriser varierer avhengig av hvor mange nettsteder du bestiller.

Videre Weblium tilbyr en egen designtjeneste gjennom Weblium Studio. Dette lar deg ansette en profesjonell webdesign for å produsere et nettsted for deg. Priser begynner på 49 dollar.

Weblium-funksjoner

De viktigste forskjellene mellom Pro og Free Weblium-planene er at du ikke kan bruke gratisplanen til å koble til ditt eget domene, er at den gratis inkluderer bare et underdomen, men Pro-pakken kommer med domeneregistrering. De andre forskjellene mellom planene er oppsummert nedenfor.

GratisPro
Månedlig pris$ 0$ 10.50
Diskplassubegrensetubegrenset
båndbreddeubegrensetubegrenset
Kan koble til eget domene?NeiJa
e-postIkke inkludertJa, koster $ 15 / år ekstra
eCommerceNeiBetalte ekstra
Inkluderer annonserJaNei
Brukerstøtte24/7 Live Chat24/7 Live Chat

Til $ 10,50 / måned, Pro-pakken er et godt kjøp gitt at det inkluderer domeneregistrering og ubegrenset lagring. Jeg anbefaler ikke gratisplanen med mindre du oppretter et nettsted for personlig bruk. De obligatoriske Weblium-annonsene gjør gratis nettsteder uegnet for forretningsbruk.

Men det som også gjør Weblium dårlig for virksomheten, er svært begrenset e-handelsstøtte. Det er ingen innebygd online salgsløsning som tilbys. I stedet får du en mulighet til å få Ecwid på nettstedet ditt – men det vil koste deg et solid oppsetningsgebyr på $ 600 i tillegg til 126 dollar per år.

Så hvis du ønsker å selge på nettet, er Weblium ikke noe for deg. Jeg foreslår at du tar en titt på de beste e-handelsplattformene i stedet.

Weblium kundesupport

Weblium tilbyr kundesupport døgnet rundt live chat og en rekke videoblogger som hjelper deg å lære hvordan du bruker plattformen. Under testene mine svarte tjenesterepresentanter raskt på spørsmålene mine på en betimelig og nyttig måte.

Weblium Review Design Pro

Responstidene varierte fra 2 til 5 minutter, og for spørsmål ble jeg også tilbudt veiledningsartikler for å lese litt mens jeg venter. Totalt sett – ganske bra.

Weblium ytelse

Under min Weblium-gjennomgang testet jeg en hastighet på Weblium-nettstedet ved hjelp av GTMetrix.

ytelse for weblium review

Resultatene var faktisk seriøst gode. Husk at de kan være litt lavere på enorme nettsteder med en enorm mengde medier, men for et grunnleggende nettsted er Weblium så bra som det blir.

Weblium Review – Den endelige dommen

Weblium er en imponerende og rimelig nettstedbyggingstjeneste. Det er raskt, superenkelt å bruke, og har mange flotte nettstedmaler.

Det er imidlertid ikke et passende verktøy hvis du ønsker å selge på nettet. Men for alt annet – det er absolutt verdt et skudd. Spesielt med en gratis plan, da det er veldig enkelt å sette opp. Prøv det ut selv og se hva du synes.

Pros

  • Flotte maler
  • AI-assistent fungerer bra
  • Utrolig enkel å bruke
  • Overkommelige priser

Ulemper

  • Ingen e-handelsstøtte
  • Gir deg ikke mye kontroll over design
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector