A AwardSpace áttekintése

A AwardSpace a világ 10 legjobban ingyenes webtárhely-szolgáltatója közé tartozik több mint 2,5 millió ügyféllel. Azt állítja, hogy könnyen kezelhető tárhelyszolgáltatást nyújt, így bárki gyorsan elérhetővé válik az interneten.


De A AwardSpace fizetős szolgáltatásokat is nyújt ha a kis projektednek méreteznie kell.

Ebben a AwardSpace áttekintésben kipróbáltuk a szolgáltató szolgáltatásait, hogy megnézze-e ingyenes tervét

Mi az a AwardSpace??

A tárhely szolgáltatója szerint az ügyfelek iránti elkötelezettség és az ügyfelek igénye továbbra is a legfontosabb. A AwardSpace szeretne inspirálni és segíteni a kreatív elméket szerte a világon nő az internet.

Gazdag portfólióval és sok hosting szolgáltatást nyújt. Ez a szolgáltató jó választást jelent, ha hosszú ideig ugyanazon szolgáltatóval szeretne maradni. tudsz itt találhat megosztott, WordPress, VPS és dedikált tárhelyi lehetőségeket.

Úgy tűnik, hogy a A AwardSpace mindent tartalmaz, amelyre az ügyfeleknek szükségük lesz fenntartani online jelenlétüket.

AwardSpace ingyenes terv

Az Ingyenes webtárhely-terv tartalmaz 1 GB lemezterületet, 5 GB havi forgalmat, ingyenes weboldal készítő, 1 domain & 3 aldomain, WordPress & Joomla Installer és 1 MySQL adatbázis. A AwardSpace szintén 100% -ban hirdetésmentes.

Úgy tűnik, hogy ez az ingyenes web hosting terv a leggazdagabb ingyenes tárhelyszolgáltatás megtalálható a hosting piacon. És van néhány olyan szolgáltatása, amelytől a legtöbb ingyenes szolgáltató hiányzik, például a 24 órás ügyfélszolgálat.

Így nagyszerű választás, ha elindulsz. Az adatkorlátozások azonban lehetetlenné teszik egy olyan nagy webhely, mint például egy online áruház üzemeltetését.

szerencsére, A AwardSpace prémium terveivel rendelkezik hogy kibővítsd.

AwardSpace árazás

Ha az ingyenes csomag nem elegendő, akkor a AwardSpacenek 3 prémium megosztott tárhely-terve van, a legolcsóbb 0,08 USD / hónap. Korlátlan lemezterületet, korlátlan forgalmat, ingyenes SSL tanúsítványt és 2 webhelyet kínál. A Web Pro Plus terv havi 1,24 dollárba kerül, és 10 webhelyet kínál Önnek.

Megfelelő a legdrágább Max Pack Plus növekvő üzleti vagy projektek számára, és havonta 1,66 dollárba kerül. Ez a terv korlátlan számú webhelyet kínál Önnek, és legjobban megfelel azoknak a projekteknek, amelyek havonta 150 000 látogatást érnek el.

De van egy dolog. Az Az Ön által látott olcsó árak csak első ciklusra érhetők el. Megújításkor a normál díjakat számolják fel, amelyek 98% -kal növelik az árat.

AlapvetőWeb Pro PlusMax Pack Plus
Havi ár$ 4.99$ 6.65$ 9.99
Éves ár$ 59.88$ 79.80$ 119,88

A nagy dolog az, hogy ha a Web Pro Plus vagy a Max Pack Plus lehetőséget választja ingyenes domaint kapsz az életre. Ez azt jelenti, hogy mindaddig, amíg megújítja a tárhelyi tervét, domainje ingyenes lesz. A legdrágább tervvel 2 domaint kap hogy teljesen ingyen használhassuk.

Ha továbbra is nehéz eldönteni, akkor a Az alábbi táblázat összehasonlítja az összes szolgáltatást minden tervnek kínálnia kell:

Ingyenes AlapvetőWeb Pro PlusMax Pack Plus
Lemez terület1GBKorlátlanKorlátlanKorlátlan
Sávszélesség5GBKorlátlanKorlátlanKorlátlan
Domainek megengedettek1210Korlátlan
SSLNem tartalmazzaBeleértveBeleértveBeleértve
E-mail fiókok11000KorlátlanKorlátlan
Vevőszolgálat24/7 jegy támogatás24/7 jegy támogatás24/7 jegy támogatás24/7 jegy támogatás
Ingyenes automatizált biztonsági mentésekNem tartalmazzaHetiHetiHeti

Még egy ingyenes terv mellett, a AwardSpace kiváló ár- és szolgáltatás-egyensúlyt nyújt Önnek prémium lehetőségei mellett.

AwardSpace teljesítmény

A web hosting szolgáltató üzemideje kritikus hosting szolgáltatás. A AwardSpace 99,9% -os rendelkezésre állást biztosít az ügyfelek számára’ webhelyek és vállalkozások. Ezt az állítást teszteltük és valóban kiváló eredményeket kaptunk, webhelyünk teljes időtartama 100% volt.

Az átlagos válaszidő 346 ms volt, és a legalacsonyabb 299ms volt. A reakcióidő meglehetősen stabil volt, és nem voltak hatalmas teljesítmény-emelkedések.

Kipróbáltuk, hogy a webhelyünk milyen gyorsan töltötte be a GTmetrix szolgáltatást. Webhelyünk teljes mértékben betöltődött 2,9 másodperc alatt, amely ingyenes tárhelyhez és egy ilyen méretű weboldalhoz kiváló idő.

Ami az ingyenes tárhely-szolgáltatót illeti, A AwardSpace teljesítmény nagyszerű és az átlag a 42ms reakcióidő az Egyesült Államokban. Ennek ellenére kissé elmarad az olyan helyeken, mint Japán, Szingapúr és São Paulo. A válaszidők 400ms felett vannak.

Tartsd észben, hogy ha közönsége az Egyesült Államokban vagy Európában található, gyors és szilárd teljesítménynek kell lennie. A AwardSpace azonban nem tökéletes megoldás az ázsiai vendéglátók számára.

AwardSpace támogatás

Noha ingyenes hosting szolgáltató, és prémium tárhely áll rendelkezésre, a AwardSpace támogatási lehetőségei vegyes zsák. 24 órás ügyfélszolgálatot kínál, de csak jegy- vagy e-mail rendszeren keresztül.

Most, 3 telefonszám használható és még egy élő csevegési lehetőséget is, de ez az csak az értékesítési osztály számára. Bármilyen technikai probléma esetén jegyet kell benyújtania, és azt egy órán belül válaszol.

Bizonyos értelemben a legtöbb szolgáltató kijelenti, hogy A súlyos problémák elhárításának legkényelmesebb módja a jegyek támogatása. De ha ez nem elég, akkor van FAQ és hatalmas tudásbázisa, tele hasznos cikkekkel és útmutatókkal.

Tehát, bár nem a legjobb támogatási csomag, továbbra is talál választ és segítséget, amikor szüksége van rá.

AwardSpace előnye és hátránya

A AwardSpace áttekintésének ebben a szakaszában lássuk keresse meg az előnyöket és hátrányokat a host csomagok előnyei és hátrányai.

AwardSpace profik

A AwardSpace néhány nagyszerű szolgáltatást nyújt, többek között:

 • Nagyszerű idő – ilyen stabilitással és rendelkezésre állással, a webhelyén’A látogatók és az ügyfelek számára jó hozzáférés lesz a termékekhez és szolgáltatásokhoz.
 • Ingyenes domain egy életen át drágább tervekkel – Ha a Max Pack Plus-ot választja, akkor ingyenes domént kap, amíg folytatja az előfizetést.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia – Ha nem tetszik a szolgáltatásai, akkor 30 nap alatt visszatérítheti pénzét.
 • Ingyenes terv – ahogy mondják, "Valójában ingyenes és örökké tart". És a felülvizsgálat pillanatában ez igaz és teljesen hirdetésmentes. Nagyszerű, ha csak most kezdődik.

AwardSpace Hátrányok

A AwardSpace-nek vannak bizonyos hátrányai is:

 • Olcsó árak elérhetőek csak az első vásárláskor – Az első ciklus lejárta után számlázni fogják a terv szokásos árát, amely ár 98% -kal felugrik..
 • Korlátozott ügyfélszolgálat – A AwardSpace nem rendelkezik élő chat technikai támogatással, így egy kicsit lassabb a kérdések megoldása.

AwardSpace áttekintés – Következtetés

A AwardSpace áttekintése után láthatjuk, hogy először az az ingyenes web hostingra összpontosítva és nagyon jól csinálja. Elegendő adatmennyiséggel rendelkezik az első webhely elindításához. Noha nem alkalmas nagyobb weboldalakhoz vagy projektekhez, teljesen kiegészítő nélkül jön létre.

És 3 prémium terveket kap, amelyek nagyobb biztonságot és jobb teljesítményt nyújtanak. Ne feledje, hogy a támogatás kissé vegyes zsák, és az árak az első ciklus után emelkednek.

A AwardSpace nagyszerű az Ön számára:

Ha valóban ingyenes webtárhely-szolgáltatót keres, vagy prémium szintű hosting lehetőségre van szüksége, kedvező áron.

Mit gondol a AwardSpace-ről és annak ingyenes tervéről? Hagyj egy véleményt a sajátodról.

Előnyök

 • Ingyenes tárhely
 • Nagyszerű idő
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Ingyenes domain prémium tervekkel

Hátrányok

 • Olcsó ár csak az első ciklusra vonatkozik
 • Korlátozott támogatási lehetőségek
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map