A WP motor áttekintése

A WP Engine egy speciális WordPress tárhely-szolgáltató, állítása szerint agilis és intelligens szervermegoldásokat kínál a vállalkozások számára. Az Amazon Web Services és a Google Cloud platformmal együttműködve célja, hogy vállalkozási szintű menedzsmentet biztosítson minden WordPress webhelyen.


A vállalkozások pedig bíznak ebben a szolgáltatóban: a lenyűgöző ügyféllista olyan neveket tartalmaz, mint a Microsoft, a National Geographic és a SoundCloud. De mennyire jó a WP motor – és ez a megfelelő WordPress tárhelyi lehetőség az Ön számára?

Úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam.

Mi a WP Engine??

WPEngine-review-homepage

A WP Engine a következőkre koncentrál innovatív technológiai megoldások és legmagasabb szintű ügyfélszolgálat. Fejlesztőknek és üzleti felhasználóknak szánt platform célja, hogy a már erőteljes WordPress CMS-t kibővítse korlátaiba.

Teljesen kezelt házigazda. Ez nem csak azt jelenti, hogy nem kell manuálisan beállítania és optimalizálnia a WordPress-t. Ezen felül különféle teljesítmény- és menedzsment eszközök állnak rendelkezésre. Összességében jobb felhasználói és fejlesztői élményt kell eredményeznie.

És ha bármilyen probléma merül fel, van egy dedikált WordPress szakértői csapat, aki készen áll a segítségére.

A WP Engine nem csupán gazdagép, hanem egy digitális élményplatform, amely állítólag több ezer felhasználónak segíti a WordPress platformon keresztüli online sikereket. Vessünk egy pillantást arra a funkcióra, amelyet ez a platform kínál.

A WordPress szolgáltatások szilárd listája

Ezek a WordPress legfontosabb funkciói, amelyeket a WP Engine kínál:

 • Szerverválasztás és GeoTarget szolgáltatás
 • Fejlesztő, átmeneti és termelési környezet
 • Továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatások
 • A Genesis keretrendszerrel működő sablonok

Melyek ezek a tulajdonságok? Nézzük meg őket egyenként.

Szerver helye és a GeoTarget szolgáltatás

WPEngine-review-server-helyA WP Engine lehetővé teszi, hogy kiválassza a szükséges kiszolgálókat és azok helyét, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa közönsége számára a világ minden tájáról.

Google szerverek az Egyesült Államok, Európa és Ázsia egész területén található. AWS szerverek lefedik Kanadát, az Egyesült Államok, Európa és Ázsia legtöbb helyét.

Jól hangzik – de miért lenne szüksége bárki másnak a szerverre az egész világon?

A válasz egyszerű. Minél közelebb van a szerver a látogatóhoz, annál gyorsabban tud betölteni webhelyét. Ez nemcsak a megnövekedett felhasználói élményt jelenti, hanem rangsorolási tényező a Google és más keresőmotorok számára is. A Google szerint a gyors weboldal jó dolog – ezért fontos, hogy így legyen..

De van valami érdekesebb, mint a szerver helyének kiválasztása.

WPEngine-review-GeoTargetExtra $ 15 / hó A WP Engine biztosítja az Ön számára GeoTarget szolgáltatás.

A látogató helye alapján automatikusan kiszolgálja a helyhez igazított tartalmat – megjeleníti a helyi valutát, a földrajzilag releváns tartalmat, vagy átirányítja a felhasználót egy lokalizált webhelyre.

Ez a szolgáltatás rendkívül releváns az e-kereskedelem számára, amely néhány különböző helyre összpontosít.

Dev, Stage, Prod környezetek

A webhely felépítéséhez, frissítéséhez vagy teszteléséhez a WP Engine biztosítja az Ön számára a következőket: 3 környezet :

 • Fejlesztés;
 • staging;
 • Termelés.

Ban,-ben színpadi környezet, klónozhat egy meglévő webhelyet, és kipróbálhatja a témafrissítéseket, új témákat vagy beépülő modulokat. Ez egy nyugodt módszer az új dolgok kipróbálására – véletlenül nem fog megtörni az eredeti webhelyet, és teljes mértékben működőképes marad, miközben a változásokat telepíti.

Az fejlesztőkörnyezet a legjobb új változások bevezetésére a weboldal fejlesztésében. A WP Engine fejlesztői környezetének használatával ellenőrizheti, hogy az összes módosítás megfelelően működik-e, mielőtt az eredeti webhelyre telepíti őket. És végül, van egy gyártási környezet, ahol a kész és tesztelt termék él.

Ily módon egy háromlépcsős biztonságos munkafolyamat jön létre, és minden változtatást csak akkor lehet tesztelni és alkalmazni, ha a tesztelési helyek hibátlanul működnek..

A WP motor biztonsági funkciói

A WP Engine garantálja a webhely biztonságát automatikus napi biztonsági mentések készítésével. Így biztosíthatja, hogy egy tökéletesen működő webhely másolata létezzen, ha problémába ütközne.

A WP Engine a házon belüli biztonsági mérnökök csoportját is alkalmazza. Kódok áttekintésével és ellenőrzések elvégzésével minden belső környezetben megbizonyosodnak arról, hogy nincsenek biztonsági hibák.

A forgalmat SSL-tanúsítványok titkosítják, és a webhelyeket automatikusan ellenőrzik a fenyegetések ellen. A WP Engine az alapvető frissítéseket és javításokat is kezeli. Mielőtt ajánlná őket, a WP Engine alaposan ellenőrzi az összes főbb frissítést.

A biztonság érdekében az Ön oldalán adhat hozzá kétfaktoros azonosítót, így még kisebb esély van arra, hogy valaki feltör a fiókjába.

És ha történik valami, a támogató csoport segít a katasztrófa utáni helyreállítás végrehajtásában, így a webhely veszteségek nélkül működhet.

De ha biztosítani kívánja a csúcsminőségű biztonságot, és a mellékelt szolgáltatások nem tűnnek elégnek, akkor kaphat egy további csomagot $ 30 / hó. Meg fog neked DDoS védelem, egy webalkalmazás tűzfala (WAF), SSL / TLS a hálózat szélén, és Cloudflare CDN.

Felhasználóbarát Genesis keretsablonok

Minden WP Engine felhasználó ellátva van könnyűsúlyú és SEO optimalizált A Genesis keretrendszere weboldaluk felépítésére. Magába foglalja 35+ prémium témák Ajánlott: WordPress webhelyekhez.

WPEngine-review-Genesis-témák

Az összes téma épül HTML5 és vannak mobilra optimalizált is. A Genesis a legjobb WordPress biztonsági gyakorlatokat követi, és magában foglalja a következőket is automatikus frissítések hogy a webhely naprakész legyen.

A teszthelyemre az Agency Pro témát választottam. Könnyen testreszabható a Genesis témabeállításaival, és számos színsémát és elrendezési lehetőséget tartalmaz. A témák használata előtt azonban telepítenie kell mind a Genesist, mind a választott témát.

WPEngine-review-Genesis-testreszabási

Ami a sablont illeti, elég sokáig meg kell változtatni, hogy webhelye egyedi megjelenésű legyen. Szerencsére az összes testreszabás könnyen kezelhető a WordPress élő előnézete opcióval.

WP motor teljesítmény

A WP Engine garantálja az üzemidő 99,95% -át ami azt jelenti, hogy webhelyének legfeljebb 43 másodperccel kell csökkentenie egy nap, évente 4 óra és 22 perc alatt. Ez az az eredmény, amelyet a házigazda többségének kell törekednie.

Tehát elvégeztem a saját tesztjét, hogy ellenőrizze mind az üzemidőt, mind a szerver válaszidejét.

És mivel azóta regisztráltam webhelyem a WP Engine-en, a webhelyen az uptime tökéletes 100% volt. A válaszidők is nagyon konzisztensek voltak, átlag: 322,94 ms.

wp-motor-üzemidő-with-cdn

A tesztelés ideje alatt, Globális CDN (Tartalomszolgáltatási Hálózat) volt. Úgy működik, hogy kiszolgálóhálózatot hoz létre a világ minden tájáról, és a statikus tartalmat a legközelebbi szervertől a kérési helyre továbbítja.

A legjobb esetben a CDN biztosítja, hogy 100% -ban rendelkezésre álljon az egyik szerverről a másikra, ha hirtelen leáll. És nézve a CDN nagyon jól működik.

De van még.

A CDN célja, hogy statikus tartalmakat, például fényképeket, CSS-t vagy JavaScript-et sokkal gyorsabban szállítson a webhely látogatói számára világszerte. Szóval úgy döntöttem, hogy kipróbálom is.

A CDN kikapcsolásával az átlagos oldalbetöltési idő körülbelül 0,5 másodperc volt. Ami nem rossz, de kissé jobb lehet egy könnyű oldalhoz.

A CDN bekapcsolása után változó eredményeket kaptam. Időnként gyorsabban töltötte be az oldalt a 372ms-sel. De néhányszor is 0,8s eredményt kaptam.

WPEngine-review-load-szer-CDN-on

Tehát összességében nincs elegendő bizonyíték arra, hogy a WP Engine CDN-jét bizonyos módon meghívjuk webhelye betöltési idejének csökkentésére. És van értelme – egy már ilyen alacsony töltési idővel csak annyit tud megtenni a CDN.

Végül itt az ideje egy utolsó teszthez. Terhelési teszt az Egyesült Államokból és külföldről.

Megmértem a válaszidőket 50 virtuális felhasználó tesztelésével az USA-ból. A CDN be- és kikapcsolása mellett a szerver kiváló teljesítményt nyújtott. A válaszidők nem változtak még akkor sem, ha a forgalom magasabb volt, és kb. 25ms körül maradt.

WPEngine-review-válasz-idő-CDN-on-USA

Ugyanez történt, amikor hasonló tesztet végeztek Szöulból 50 virtuális látogatóval. És bár a válaszidők elmaradtak az Egyesült Államokhoz viszonyítva, továbbra is konzisztensek maradtak a teszt során és átlagosan körülbelül 200 ms.

WPEngine-review-válasz-szor terhelés-teszt-CDN-on-Szöul

Tehát, összességében – a WP Engine szerverei stabil teljesítményt és hibátlan rendelkezésre állást biztosítanak szerte a világon. Nem fedeztünk fel jelentős hibákat.

A WP motor ára

A WP Engine tervei: $ 35 / hó a Indítási terv és elérje 290 $ / hó a … val Skála terv. De ha hatalmas online vállalkozása van, amely extra forrásokat igényel, akkor a legmegfelelőbb ajánlatot tárgyalhatja meg az Önkel Egyéni terv.

WPEngine áttekintés: árképzési lehetőségek

Az összes terv tartalmazza SSL biztonság, Globális CDN booster, 36 prémium téma, és 24/7 csevegés támogatás.

Ugyanakkor a WP Engine Indítási terv havonta 35 USD-ért, amint a neve is jelzi, akkor azoknak a legjobb, ha csak lépnek fel online üzleti vállalkozásokba. Ez biztosítja az Ön számára 1 oldal, 10 GB tárhely, 50 GB sávszélesség / hónap, és korlátok havi látogatások nak nek 25.000. Ezt a tervet teszteltem ki.

Ha még nem ismeri a weboldal fejlesztését, és nagyobb (vagy több!) Projekttel rendelkezik, keresse meg a Növekedési terv havonta 115 dollárra vagy a Skálaterv havonta 290 dollárra. Több tárhelyet, sávszélességet és havi látogatási támogatást kap.

Ön is képes lesz rá hozzon létre több webhelyet és használja importált SSL tanúsítványok. 24 órás telefonos támogatás egy további hozzáadott funkció a problémák gyors megoldásához.

És ha túllépi a havi látogatói korlátozást, a WP Engine számláz fel Minden további 1000 látogatásért 2 USD.

De mint a legtöbb vendéglátónak, itt is van fogás.

WPEngine-review-upsells

A WP Motornak nagyon sok eladása van. És bár olyan szolgáltatások, mint a GeoTarget, sok vállalkozás számára nem nélkülözhetetlenek, határozottan szeretném, ha a DDoS támadások ellen védettség is szerepelne..

Sajnos a domainneveket szintén nem tartalmazza. Nem vásárolhatja meg őket közvetlenül a WP Engine-től, ezért meg kell találnia egy domain név regisztrátort, és másutt meg kell vásárolnia.

Pozitívabb tény, hogy a WP Engine azon kevés szolgáltatók egyike, amelyek átlátható árazást kínálnak. Ugyanaz marad a megújítás után is. Még jobb, ha pénzt takaríthat meg egy éves terv megrendelésével – két hónapot fedezi a WP Engine.

Nézze meg az alábbi táblázatot a WP Engine terveinek összehasonlításához:

üzembe helyezésNövekedésSkálaEgyedi
Lemez terület10 GB20 GB30 GB100 GB – 1 TB
Sávszélesség50 GB200 GB400 GB400 GB – 5 TB+
Havi látogatások 25 000100 000400 000milliók
Domainek megengedettek151525
SSLBeleértveTartalmazza + importáljaTartalmazza + importáljaTartalmazza + importálja
E-mail fiókokIgenIgenIgenIgen
Vevőszolgálat24/7 élő chat24/7 élő chat, 24/7 telefon24/7 élő chat, 24/7 telefon24/7 élő chat, 24/7 telefon
Ingyenes automatikus biztonsági mentésekIgenIgenIgenIgen
GeoTargetKülönKülönKülönBeleértve

Minden felhasználó extra funkciókat vásárolhat. Tartalomteljesítmény szolgáltatás költségei $ 25 / hó, GeoTarget jelentése $ 15 / hó, Globális élvédelem kiadások $ 30 / hó, és WordPress Multisite jelentése $ 20 / hó.

Az ügyfélszolgálat jó, javíthatna

A WP Engine díjnyertes támogatást ígér minden ügyfelének. És a támogatási csoporttal kapcsolatos tapasztalataim még a tárhely-terv megvásárlása előtt megkezdődtek. Valahogy elutasítottuk a hitelkártyámat, bár a pénzeszközök elegendőek voltak. Tehát kipróbáltam az élő csevegést.

Az értékesítést támogató ügynök nem tudott segíteni, de javasolta, hogy keresse meg a Számlázó csapatot e-mailben. És bár néhány órába telt, hogy mindent rendezzünk, végül minden rendben volt.

Miután webhelyem felállt és működött, valami érezte magát. Ezért úgy döntöttem, hogy még egy kicsit zavarom az ügyfélszolgálatot.

A várakozási idő nem létezett. Bár hatodik voltam a sorban, körülbelül egy perc körül tettem őket, hogy válaszolhassanak.

Az ügynök profi és válaszolt minden kérdésemre. Emellett tesztelt egy webhelyemre, és javasolt egy megoldást webhelyem gyorsabb betöltésére.

Összességében a WP Engine ügyfélszolgálati tapasztalata nagyon jó volt. És ha komolyabb problémái vannak, látom, hogy a támogatás profi, gyors és segítséget nyújt.

A WP motor áttekintése – az ítélet

A WP Engine teljesíti azt, amit ígér. A szerverek teljesítménye hibátlan. A szolgáltatás könnyen kezelhető, és rengeteg olyan szolgáltatás található, amelyet a WordPress fejlesztői feltétlenül szeretnek. Összességében nagyon jó hostolási élmény.

De mindig van valami hely a fejlesztéshez.

Ha az összes ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető lenne, a beszerzési eljárás sokkal kényelmesebb lenne. A belépési terv havi 35 dollárba kerül, plusz 2 dollár további 1000 látogatóra. Ez a WP Engine-t kevésbé kívánatos opcióvá teszi azoknak a felhasználóknak, akiknek csak egy aktív webhelye van.

Mindent összevetve azonban a WP Engine egy jól kezelt WordPress tárhely. Ha haladó felhasználó egy erőteljes platformon, erre van lehetősége.

Előnyök

 • Erőteljes CDN
 • Nagyszerű előadás
 • Könnyen beállítható

Hátrányok

 • Az élő csevegés nem oldja meg azonnal az összes kérdést
 • Egy webhely felhasználói számára drága tervek
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector