Novi Builder áttekintés

Néhány évvel ezelőtt egy HTML webhely felépítése sok kódolási ismeretet igényelt. Ezután megjelentek a vizuális HTML-szerkesztők drag-and-drop építőkkel, és teljesen megváltoztatták a webhelyépítő játékot.


Most egy vizuálisan lenyűgöző és reagáló webhely létrehozásához nincs szüksége kódolási tapasztalatokra.

Novi Builder áttekintő céloldal

A Novi Builder azt állítja, hogy erőfeszítéseket nem igénylő drag-and-drop építőket kínál, amelyek megkönnyítik a webhelyek létrehozását. De ez a megfelelő eszköz számodra? Tudja meg a Novi Builder részletes ismertetőjében.

Mi a Novi Builder??

A Novi Builder két szolgáltatást kínál: HTML / CSS szerkesztő és HTML sablon előfizetési szolgáltatás. Röviden: ez lehetővé teszi HTML sablonok létrehozása vagy módosítása és kiválasztott előre elkészített HTML sablonokat tartalmaz, amelyeket módosíthat.

Ami a Novi Builder-et különbözteti meg a vizuális HTML-szerkesztők többségétől, az az, hogy ez lehetővé teszi a meglévő HTML-helyek importálását.

Első benyomások

A NoviBuilder hozzáférést igényel egy Apache webszerverhez, így az induláshoz követtem az átfogó telepítési utasításokat.

Igen – ez az építő nem olyan web-készítő, mint a Wix vagy a Weebly. Az induláshoz külön tárhely-fiókra van szükség – ne feledje ezt.

Betöltés után azonban, A Novi Builder használatát nagyon könnyűnek találtam. Csak néhány kattintás telt el a jelenlegi webhelyem HTML-fájljának feltöltésekor.

Következő oldal – játszottam a vizuális szerkesztővel.

A legjobban tetszett, hogy a tartalomblokkok hozzáadása és szerkesztése nagyon intuitív volt. Ezenkívül lehetővé teszi a HTML / CSS / JS teljes szerkesztését ugyanazon az oldalon.

novi építőkód-szerkesztő

Sablonok Galore

Ha nem akarja importálni webhelyének HTML-kódját (vagy egyszerűen még nem rendelkezik ilyennel), akkor használhatja tucatnyi ingyenes HTML sablon. Az összes sablon, amelyet ezen áttekintés közben játszottam, esztétikailag nagyon jó és érzékeny minden eszközre. Egy oldal készítésekor vagy szerkesztésekor az összes sablon kényelmesen fel van helyezve a tetejére, hogy könnyen megváltoztassa.

novi készítő sablonok

Amikor feliratkozik egy Novi tagságra, megkapja több tucat kiváló minőségű és iparág-specifikus sablon elérése.

Néhányat kifejezetten induló vállalkozóknak, egészségügyi szakembereknek, reklámügynökségeknek, egyetemeknek és még sok másnak szántak. Szinte mindegyiket testreszabhatjuk, hogy megfeleljen az Ön személyes igényeinek és üzleti irányának.

novi builder áttekintő sablon galéria

Átfogó szolgáltatáskészlet

A Novi Builder mindent tartalmaz, amelyre szüksége van egy teljesen működőképes weboldal létrehozásához. A következő szolgáltatások mindegyike tartalmazza:

 • Közösségi média plugins
 • Médiakönyvtár
 • Előfizetői bővítmények
 • Forráskód és stílusszerkesztő
 • Ikonkezelő
 • Több eszköz előnézete

Hasznos támogatás

A Novi ügyfélszolgálat egy jegyszolgáltatáson keresztül érhető el. Kár, hogy nem kínálnak élő csevegést vagy telefonos támogatást. Örömmel jelenthetem azonban, hogy a Novi-ügynök, aki válaszolt a jegyemre, nagyon jó volt hasznos és nyilvánvalóan ismeri a HTML fejlesztését.

A kérdésekre gyorsan válaszolnak a Novi Website Builder Facebook közösségi oldalán is.

Novi Builder árképzés

A Novi Builder három tervet kínál:

 • Indítási csomag: 29 USD / év
 • Speciális csomag: 49 USD / év
 • Fejlesztői csomag: 149 USD egyszeri díj

novi építőipari árképzés

Mindegyik ugyanazokat a fő funkciókat tartalmazza, de hozzáférést biztosít különböző számú előre elkészített sablonhoz. Korlátozottabb licenc, amely csak 6 hónapos műszaki támogatást tartalmaz, szintén megvásárolható 16 dollárért harmadik féltől.

A Novi Builder tervei részletesebben

üzembe helyezésFejlettFejlesztő
Ár$ 29 / év$ 49 / év$ 149 / egyszeri
Sablonok száma120+Élethosszig tartó hozzáférés az új sablonokhoz
projektekKorlátlanKorlátlanKorlátlan
Novi pluginsIgenIgenIgen
Visual HTML EditorIgenIgenIgen
FrissítésElőfizetés közbenElőfizetés közbenÉlethosszig tartó hozzáférés
TámogatásElőfizetés közbenElőfizetés közbenÉlethosszig tartó támogatás
Pénzvisszafizetési időszak30 napos30 napos30 napos

A tervek csak a beszerezhető sablonok számában különböznek egymástól. És ezt tekintve, a Novi Builder ára megfizethető: A tervek nagyjából költségekkel járnak, amit elvárnám egy jó HTML sablonért.

Mivel évente egyszer fizet, az ár először magasnak tűnhet. De néhány szolgáltató havonta számolja fel ezt a számot!

A weboldal egyszeri módosításához az indítási terv lesz a legmegfelelőbb. De ha egy webhelyet a semmiből szeretne felépíteni, az Advanced terv jobb megoldás, mivel több előre elkészített sablont tartalmaz..

Továbbá, ha profi webhelytervező vagy, akkor a fejlesztői terv lesz a legjobb, mert életre szóló sablon hozzáférést kínál.

Novi Builder áttekintés: Záró gondolatok

Maga a Novi Builder rendkívül egyszerűen használható. Kiváló választás egy HTML webhely tervezéséhez, ha nincs sok kódolási tapasztalata. Nem olyan egyszerű használni, mint sok más weboldal-készítőnek, de nagyszerű eszköz lehet sok fejlesztő számára.

Az épület megkönnyítése érdekében rengeteg sablon közül választhat. Az üzleti-specifikus sablongaléria egy nagyon átgondolt kiegészítés.

Különböző Novi Builder csomagok alkalmasak nagyon különféle felhasználási esetekre. A regisztráció előtt alaposan gondolja át, melyik felel meg igényeinek.

Van saját véleménye a Novi Builderről, amelyet hozzá szeretne adni? Kérjük, küldje el őket alább, ha igen!

Előnyök

 • Könnyen kezelhető
 • Lenyűgöző sablon galéria
 • A különböző felhasználói igényeknek megfelelő tervek

Hátrányok

 • Nincs tárhelyi támogatás
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector