THCServers áttekintés

Több száz, ha nem több ezer nagyszerű szolgáltató van. Néhányuk azonban nem olyan híres, mint az ipar legnagyobb halai. De ez nem teszi őket kevésbé jóvá.


És ez a helyzet a THCServers esetében.

A kicsi tárhely szolgáltató megbízható, nagy teljesítményű és skálázható szolgáltatást kínál minden kezdőnek és a web hosting szakembereknek. A megfizethető kezdőtervek lehetővé teszik, hogy egyszerűen elindítson egy személyes vagy kisvállalkozási webhelyet, míg rengeteg méretezhetőségi lehetőség lehetővé teszi a növekedést.

Ebben a THCServers áttekintésben kipróbáltuk a szolgáltató teljesítményét és tulajdonságait, hogy megtudjuk, mennyire jó ez a szolgáltatás.

Mi a THCServers??

A THCServers egy viszonylag új webtárhely-szolgáltatás, amelyet 2013-ban két főiskolai haver hozott létre, akik nagyon nagy szívvel üdvözlik a pihentető nevével.

Ritkán kisvállalatként, napjainkig kevesebb, mint 20 alkalmazottal rendelkezik.

A THCservers áttekintése Rólunk

A kisméretű webtárhely használata jó vagy rossz is lehet: néhány kicsi webtárhely kihasználja méretét, hogy személyre szabott ügyfélszolgálatot kínáljon, míg másoknak túl kevés technikai személyzetük van ahhoz, hogy megbízható tárhely-élményt biztosítsanak..

Tehát melyik kategóriába tartozik a THCServer?

THCServers árazás

A THCServersnek van 4 különböző terv kínálat: 1,95 USD / hónap Geek terv, 3,95 USD / hónap Nerd csomag, 5,95 USD / hónap freek opció és az Ultimate terv 20,95 USD / hónap értékben.

THCServers áttekintés: THCServers árazás

Az összes terv alapértelmezés szerint hatalmas funkciócsomagot tartalmaz. Ez ingyenes SSL, napi mentések, DDoS védelem, spamszűrés és korlátlan sávszélesség. Tehát mi van a többi funkcióval együtt??

 • Geek 1,95 dollár havonta tartalmaz 1 webhelyet, 2 GB lemezterületet és 5 e-mail fiókot.
 • Majom 3,95 dollár havonta 5 webhelyet üzemeltet, 10 GB lemezterületet és 10 e-mail fiókot tartalmaz.
 • Freek havi 5,95 dollárért Korlátlan számú webhelyet, e-mailt fog tárolni, és 25 GB lemezterületet foglal magában.
 • Végül 20,95 dollár havonta 120 GB lemezterületet tartalmaz korlátlan webhelyekhez és e-mailekhez.

A THCServerek elég korlátozottak a lemezterület szempontjából, különösen a legolcsóbb csomag esetében. Másrészt tökéletesen elegendő egy kis személyes weboldalhoz.

Itt összehasonlíthatja az egyes tervek műszaki részleteit:

KockafejKockafejûFreekVégső
Lemez terület2GB10GB25GB120GB
Sávszélességunmeteredunmeteredunmeteredunmetered
Domainek száma15KorlátlanKorlátlan
Email címek510KorlátlanKorlátlan
Tartalmaz SSLIgenIgenIgenIgen
Weboldal-készítőIgenIgenIgenIgen
Automatizált biztonsági mentésekNapiNapiNapiNapi
Vevőszolgálat24/7 élő csevegés és jegyek

A költségvetési árképzés valószínűleg a leglenyűgözőbb dolog, amit a THCServers áttekintésében találtunk. Csak 1,95 dollár havonta a nem mért sávszélességért és tonna prémium szolgáltatásért, a Geek csomag valóban jó értéket kínál. Alkalmasnak kell lennie kis személyes és üzleti weboldalak számára.

Ha azonban több domaint vagy webhelyet szeretne futtatni a szerveréről, akkor fontolja meg a Nerd vagy a Freek terveket. Támogatják a több domain tárolását, és olcsók is.

Még több hozzá, hogy minden adatvédelmi tudatos olvasó örömmel hallja ezt több kriptovalutával fizethet. A Domain Privacy kiegészítő, amely az adatait távol tartja a WHOIS domain nyilvántartási adatbázisától, bármilyen csomagba beépíthető, évi 4 dollárért.

A THCServers szolgáltatások

A THCServers néhány lenyűgöző funkcióval rendelkezik a listán. Ez magában foglal mindent, a tárhelykezeléstől és a skálázhatóságtól a nagyszerű ügyfélszolgálatig és megbízhatóságig.

Itt találhatók a THCServers legfontosabb eseményei.

Az iparág legjobb vezérlőpultja

A „For Geeks, By Geeks” márkaneve ellenére, a THCServers használatával elindított webhelyet nagyjából bárki megtehetett volna..

Az egyszerű és azonnali indítási folyamattól a cPanelig a Softaculous segítségével – minden egyszerű és kényelmes. Még kezdő felhasználók számára is.

A cPanel talán a legnépszerűbb kezelőpanel. Grafikus felülete nem engedi eltévedni. Ez nagyszerű kezdőknek és haladó felhasználóknak egyaránt.

A THCServers áttekintése: THCServers cPanel

A kezdőknek gondtalanul állíthatják fel tárhely-fiókjukat, míg a profik mindent megtesznek a beállítások konfigurálásának szabadsága.

Egy másik hasznos eszköz, amelyet a vezérlőpulton talál, a Softaculous automatikus telepítőprogram több száz alkalmazás számára.

Használható az ilyen szoftverek, például a WordPress vagy a Joomla telepítése egyetlen kattintással – nem kell letöltenie az alkalmazásokat, és át kell mennie egy hosszú telepítési folyamaton.

Méretezhető tárhely

A THCServers különféle tárhelytípusokat kínál:

 • Közös tárhely
 • WordPress, Drupal, Prestashop, Magento Hosting
 • VPS-kiszolgálók
 • Dedikált szerverek
 • Viszonteladói tárhely

A szolgáltatások széles listája nagyszerű, ha egy kicsi, személyes webhelyről szeretne indulni, és nagy online vállalkozássá növekedni szeretne.

Adatközpontok világszerte

A THCServers non-nonsense weboldal-kialakításának köszönhetően egyszerűen regisztrált egy hosting csomagot. A folyamat során örültem annak, hogy felkínáltam a választást 6 különböző globális adatközpont 3 különböző kontinensen.

A THCServers áttekintése: A THCServers kiszolgáló helye

Ha úgy dönt, hogy ezt a gazdagépet használja, akkor feltétlenül válassza ki azt a szervert, amely csökkenti a célközönség késleltetését.

Minél közelebb kerül a webhely a közönséghez, annál gyorsabban töltődhetnek be a weboldalak. És a sebesség elengedhetetlen mind a felhasználói élmény, mind a keresőmotor eredményei szempontjából.

Barátságos ügyfélszolgálat

Egy kis tárhelyszolgáltató számára a THCServers számos támogatási lehetőséget kínál. Az tartalmazza 24 órás jegy és élő chat támogatás, valamint a tudásbázis és egy blog amely tartalmazza a legfrissebb híreket és oktatóanyagokat.

Tekintettel a csapat kis méretére, attól tartottuk, hogy a THCServers támogatási szolgáltatása nem lesz olyan „legendás”, mint ahogyan azt a webhely hirdeti ki..

A THCservers áttekintési támogatása

Szerencsére ezek a félelmek nem voltak megalapozottak. Kipróbáltuk a THCServers támogatási jegyrendszerét és a 24/7 élő chat szolgáltatást. Gyors és barátságos válaszokat kaptunk.

A THCServers a kis csapat ellenére barátságos, gyors és hasznos támogatást nyújt.

THCServers teljesítmény

A THCServers rendelkezik a 99,99% üzemidő garancia ami lenyűgöző, és csak egyperces heti hézagot hagy a webhelyének leépítéséhez. De a valós eredmények még jobbok, a tesztelés során a THCServers egyáltalán nem csökkent.

A sebességet is érdemes megemlíteni. Noha a szolgáltató nem a leggyorsabb, megosztott tárhelyszerverei meglehetősen lenyűgözőek, pontozottak 376 ms átlagos válaszidő.

THCServers áttekintés: THCServers teljesítmény

Másrészről. A 376 ms nem felel meg a Google 200 ms-nak, amelyet a webhelyek rangsorolására használ. Ez azt jelenti, hogy webhelye nem kerül annyira gyors rangsorba, hogy jobb keresőmotor rangsorolást kapjon.

Ugyanakkor ritkán teljesít minden gazda ezt a tesztet, és A THCServers teljesítménye sokkal jobb, mint az iparág átlaga 553 ms.

Kombinálja nagy megbízhatósággal, és a THCServers teljesítmény-osztályán semmilyen problémája nem lehet.

THCServers áttekintés – az ítélet

A THCServers áttekintésünk során kellemesen lepődtünk meg, mennyire jó ez a házigazda. Nagyon lenyűgözött az ügyfélszolgálat, az árak és a megbízhatóság.

Az egyik hátránya, hogy a THCServers nem haladja meg a Google referenciaértékét, hogy ugyanolyan gyorsan rangsorolható legyen, de még mindig jobb, mint egy átlagos host.

Ugyanakkor, bár olcsóbb, a fejlettebb csomagok továbbra sem a legolcsóbb lehetőségek az üzleti életben. Tehát ha minden fillért meg akar menteni, rengeteg más olcsó webtárhely-csomag található, amelyeket megvizsgálhat.

Ebben az áttekintésben a THCServers megosztott tárhelycsomagjaira összpontosítottuk figyelmünket. Ha érdekli egy alternatív szerver architektúra, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy ellenőrizze a VPS-t és a dedikált szervercsomagokat is.

Ha van THC Server véleménye, amelyet hozzá szeretne adni, kérjük, küldje el őket alább!

Előnyök

 • Hihetetlenül megfizethető
 • Világszerte működő adatközpontok
 • Megbízható 99,99% -os üzemidő garancia
 • Hasznos támogatás

Hátrányok

 • A sebesség javítható
 • Nem tartalmazza a CDN-t
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector