Rishikimi i faqes në internetBuilder.com

A është zog, është aeroplan? A është sitey, është Sitelio?


Jo! është WebsiteBuilder.com

Becomingshtë duke u bërë gjithnjë e më popullore për një krijues të faqes në internet që të punojë nën identitete të shumta, dhe shpesh mund të jetë mashtruese ose zhgënjyese.

Sidoqoftë, ndonjëherë ka arsye të mira për ta bërë atë.

Sekretet që fshihen pas kësaj krize të identitetit të ndërtuesit të uebsajtit, janë zbuluar të gjitha në këtë përmbledhje të faqes në internetBuilder.com.

Websiteshtë legale e internetitBuider.com?

Për të zgjidhur këtë enigmë – po, WebsiteBuilder.com është legjitime – por autentike? jo.

Në fakt, ka dy ndërtues të tjerë të internetit që përdorin të njëjtin softuer saktësisht si SiteBuilder. Unë e zbulova këtë pasi shkrova një përmbledhje për Sitelio, ku vura re ngjashmëritë. Pas kryerjes së hulumtimeve të mëtejshme, u bë e qartë se kishte një fajtor tjetër – Sitey.

websitebuilder-shqyrtim

Që të tre faqet e internetit u shkrinë, ata kanë fituar mjaft katalog të reagimeve të dobëta të klientëve. Dhe, megjithëse shumë probleme janë ndryshuar, disa ende vazhdojnë.

Përveç feedback-ut negativ, vetë platforma e WebsiteBuilder.com është e thjeshtë për t’u përdorur. Si të gjithë ndërtuesit e tjerë të uebit, ai përdor seksione për të organizuar faqen tuaj të internetit. me mbi njëqind seksione të paracaktuara, ka shumë për të zgjedhur, por ju gjithashtu mund të hartoni tuajin.

Por për ata që shpresojnë për një përvojë 100% pa dhimbje, mos e mbani frymën.

rishikim i faqes së internetit

Ndërsa seksionet para-projektimit janë një kursues i shkëlqyeshëm, karakteristika të tjera nuk janë.Vetë ndërfaqja mund të jetë dërrmuese, me një numër shqetësues të shiritave të mjeteve të paraqitura.

Gjithashtu, një element tjetër konfuz: ka shumë mundësi për animacion, megjithatë imazhet nuk janë gati për retina.

Sa ‘e vjetër është’ kjo gjë?

Temat e internetitBuilder.com & Karakteristika te tjera

Kur bëhet fjalë për temat, WebsiteBuilder.com ofron një 100 shumë të shëndetshme+.

websitebuilder-shqyrtim

Ata janë moderne, megjithatë, ata nuk dallohen veçanërisht. Dhe për ndonjë arsye të çuditshme, pasi të keni zgjedhur temën tuaj, nuk mund të ktheheni për ta ndryshuar atë. Kjo është zhgënjyese, për të thënë të paktën.

Sidoqoftë, ka disa lajme të mira. WebsiteBuilder.com ka ndërtuar sistemin e vet të tregtisë elektronike me një sasi karakteristikash të shijshme, siç janë variacionet e produktit dhe personalizimi i postës elektronike.

Platforma e blogjeve e dhënë është një tjetër veçori e dobishme dhe është, në të vërtetë, një nga redaktorët më të mirë të blog-ut që kam parë nga një ndërtues i faqes në internet. Ju mund të modifikoni permalidhjen, të krijoni imazhe të kopertinës, postime pin dhe më shumë.

websitebuilder-rishikim-5

Planet dhe çmimet në më shumë detaje

WebsiteBuilder.com u ofron klientëve vetëm një mundësi abonimi e cila duhet të paguajë çdo muaj. Për dallim nga shumë ndërtues të tjerë të faqeve të internetit, WebsiteBuilder.com gjithashtu ofron një paketë plotësisht falas.

Megjithëse plani falas ka një numër të madh modelesh dhe bandë të pakufizuar, nuk do ta rekomandoja kundër faqeve të tilla si WordPress.

falasprimbizneseCommerce
Hosting falaspopopopo
Bandwidthi pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Numri i modeleve100+100+100+100+
Domain me porosijojojojo
Domain falasjopopopo
mbështetjeEmailEmailprioritetprioritet
eCommercejojojopo
Reklamat e shfaqura?pojojojo

Në krye të një të lirë, ka tre plane të paguara për të zgjedhur. SiteBuilder-së llogaria e primit është 4,61 dollarë muaj për muaj, ndërsa llogaria e saj e biznesit fillon me 5.38 dollarë muaj-pas-muaj. Të dy planet janë të mbushura me karakteristika dhe me një çmim mjaft të mirë. Sidoqoftë, ata nuk arrijnë të kenë karakteristika të rëndësishme, ndryshe nga plani i tregtisë elektronike.

Fose ata përdorues që do të përfitojnë nga tregtia elektronike, kjo do t’ju kthejë 9.23 $ muaj-për-muaj. Në krahasim me konkurrencën e tij, ky çmim në muaj është i arsyeshëm.

Në përgjithësi, tre planet e çmimeve janë shumë të ngjashme dhe kanë mungesë fleksibiliteti. Do të përpiqesha të rekomandoja ndonjërën nga paketat për shkak të mungesës së tyre të karakteristikave dhe reagimit të dobët të klientëve. Për përdoruesit që dëshirojnë të rrezikojnë, atëherë do të shkoja personalisht për paketën eCommerce.

Performance

Për të përfunduar performancën e WebsiteBuilder.com, unë vrapova disa teste për të parë se sa mirë performon në fushën e shpejtësisë.

websitebuilder-rishikim-5

Këto janë rezultate mesatare nga WebsiteBuilder.com, dhe për këtë arsye unë nuk mund të them asgjë shumë të mirë ose shumë të keqe, pasi kjo varet plotësisht nga vendi ku ndodhet biznesi juaj.

Rishikimi i faqes në internetBuilder.com – Mendimet përfundimtare

Sinqerisht, është e vështirë të besosh WebsiteBuilder.com të konsiderojë praktikat e saj të tmerrshme të faturimit dhe softuerin e vjetëruar të kopjuar. Ndërsa çmimi i tij është shumë konkurrues, produkti nuk është.

Dhe pavarësisht se është një adhurues i sistemit eCommerce dhe seksioneve të paracaktuara, Kam frikë se e vetmja gjë që duhet të them në lidhje me WebsiteBuilder.com është ta shmang atë. Nëse ende dëshironi t’i jepni asaj një furtunë nga kurioziteti, mbajini pritjet tuaja të ulëta.

Kështu që, nëse provoni WebsiteBuilder.com, ju lutemi mos ngurroni të lini rishikimet dhe përvojat tuaja në faqen e internetit më poshtë dhe nëse kërkoni për mundësi më të lira dhe gjithëpërfshirëse për ndërtimin e faqeve në internet, ka shumë për të zgjedhur nga.

rekuizitë

  • Karakteristikë e shkëlqyeshme për bloget
  • Paketa me çmim të drejtë

Cons

  • Praktikat e dobëta të faturimit
  • Reagime të gabuara të klientit
  • Pako jo fleksibël
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector