Rishikimi i Web Hosting Eco

Eco Web Hosting është një ofrues pritës që operon një server me qendër në Mbretërinë e Bashkuar. Pra, nëse audienca juaj e synuar është nga kjo pjesë e botës, kjo mund të jetë një mundësi më e shpejtë dhe më e besueshme.


Kompania synon të sigurojë një pritje të përballueshme dhe të performancës së lartë, ndërsa gjithashtu duke u kujdesur për mjedisin.

Le të shohim nëse ata kanë sukses në këtë, rishikimi ynë Eko Web Hosting.

Farë është Eco Web Hosting?

Eco Web Hosting është një nga disa kompani pritëse që të marrë përsipër sfidën e qëndrueshmërisë mjedisore. Ofruesi i hosteve me qendër në Mbretërinë e Bashkuar ka qenë rreth e rrotull për mbi 10 vjet tani, pasi u themelua në 2007.

Ky ofrues ka një larmi e gjerë shërbimesh pritëse përfshirë VPS, shpërndarës të përbashkët, shitës ose menaxhim të menaxhuar të WordPress.

Eko Web Hosting - Faqja Kryesore

Qëllimi i Eco Web Hosting është të sjellë pritje e shpejtë dhe e besueshme kjo gjithashtu ndihmon mjedisin tonë. Por të qenit miqësor ndaj mjedisit nuk duhet ta vendos biznesin tuaj në një disavantazh. Siç thekson faqja fillestare e saj – Nikoqirë miqësore me mjedisin’do të thotë i ngadaltë.

Eko Web Hosting - Deklaratë

Fusha kryesore e fokusit të Eco Web Hosting është Ndarja në internet e përbashkët paketë. Pra, në këtë përmbledhje, ky është shërbimi që ne do të provojmë.

Comimet e Web Hosting Eco

Eco Web Hosting ka 3 opsione të përbashkëta të pritjes duke filluar vetëm £ 2.99 / mo me planin Starter, sigurisht që mund të mburret me disa çmime të mira! Sidoqoftë, nëse dëshironi që të keni një bandë të pakufizuar dhe hapësirë ​​në disk, do të duhet të paguani £ 9.99 / mo për planin e avancuar.

Eko Web Hosting - Prmimet

Plani më i lirë do t’ju marrë 5 GB hapësirë ​​për ruajtje, Gjerësia e brezit prej 25 GB, 1 domain dhe 1 baza e të dhënave MySQL. Me e shtrenjta Plani i avansimit ka gjithçka të pakufizuar përfshirë uebfaqet, bazat e të dhënave dhe hapësirën e ruajtjes.

Por nëse shkoni përpara dhe regjistrohuni për çdo plan si përdorues të ri, do të merrni muajin e parë vetëm £ 0.99!

Eko Web Hosting - Prmimet e Muajit të Parë

megjithatë, çmimet mujore të rregullta nuk janë aq të lira krahasuar me konkurrentët. Por me Eco Web Hosting ju merrni shumë më tepër për paratë tuaja, si SSL falas, mbrojtje falas DDoS, dhe firewall i aplikacionit në internet.

Nëse tashmë keni një uebfaqe por nuk keni njohuri teknike, Eco Web Hosting ju ka mbuluar. Ju merrni një transferimi pa rreziqe i bërë nga një ekip profesionistësh, dhe gjëja më e mirë që nuk do t’ju kushtojë ndonjë shtesë.

Eko Web Hosting - Transferimi në Uebfaqe

Ashtu si me shumicën e ofruesve, ajo ofron mundësi të faturimit mujor dhe vjetor. Por këtu është edhe më e thjeshtë, nuk ka faturë 3 ose 6 muaj. Kështu që ju ose faturoni çdo muaj ose çdo vit. Sidoqoftë, ju bëni merrni një zbritje 2-mujore kur zgjidhni të paguani për një vit.

Ju nuk do të shihni ndonjë përpjekje të shitjes në arkë. Pra, çmimet dhe karakteristikat që shihni nuk do të ndryshojnë ose do të fshihen nën paywall shtesë.

Nëse akoma keni dyshime në lidhje me provimin e Eco Web Hosting, ajo ofron një garanci të kthimit të parave prej 45 ditësh. Kështu që ju merrni muajin tuaj të parë për vetëm 0,99 £ dhe një garanci pa rrezik për më shumë se një muaj.

Eko Web Hosting - Garancia për kthimin e parave

Ju gjithashtu merrni një sasi e pakufizuar e kutive postare 10 GB me çdo plan në Eco Web Hosting.

Eco Web Hosting ofron një pritje të paharrueshme eko-miqësore me karakteristika të shkëlqyera. Me muajin e parë vetëm për 0,99 £ dhe një garanci për kthimin e parave mund të shihni në mënyrë të sigurt se çfarë ka për të treguar.

Karakteristikat e Web Hosting Eco

Secili plan në Eco Web Hosting është i mbushur me disa veçori vërtet të shkëlqyera. të gjithë Infrastruktura SSD, transferime falas, SSL, rezervime të automatizuara ditore, firewall të faqes në internet, dhe mbrojtje DDoS.

Ndoshta tipari më i rëndësishëm që Eco Web Hosting ka është miqësia e tij eko. Ai përdor serverë me efikasitet energjetik dhe SSD për të minimizuar gjurmën e karbonit ajo lë në planetin tonë dhe merr pjesën më të madhe të energjisë elektrike nga gjeneratorët e energjisë diellore.

Eko Web Hosting - Eko Friendly

Ai gjithashtu praktikon kompensimin e karbonit, kur kompania mbjell pemë për të kompensuar dhe balancuar emetimet e karbonit që ajo ka bërë tashmë. aktualisht, ky ofrues ka mbjellë më shumë se 300 pemë dhe po planifikon të mbjellë edhe më shumë.

Dhe për të krijuar faqen tuaj të internetit, mund të përdorni Ndërtues i faqes në internet që vjen me çdo plan. Ju mund të zgjidhni nga rreth 38 shabllone të ndryshme dhe ndërtuesi mund të plotësojë disa informacione në faqen automatike.

Eko Web Hosting - Ndërtues i faqes në internet

Ju mund të merrni mësime video nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë. Nuk është tërësisht tërheqëse ose diçka e jashtëzakonshme por është padyshim e lehtë për t’u përdorur dhe ju lejon të krijoni një sit pa e ditur si të kodoni.

Eco Web Hosting ka një mundësi të 4-të kur flasim për pritjen e përbashkët – Plani i shitësit. Për shumicën e pjesëve, është e njëjta me planin e avansit. Dallimi kryesor vjen me aftësinë për të shisni pritjen tuaj duke përdorur infrastrukturën e ofruesit.

Eko Web Hosting - Shitës Rishites

Ky opsion kushton 19,99 £ në muaj ose 199,99 £ në vit dhe vjen me të gjitha tiparet e sigurisë dhe të optimizmit që do t’ju nevojiten. Një tjetër gjë që duhet të vini re me Eco Web Hosting është qartësia.

Mimet që shihni në faqen e tij janë ato që do të paguani (pa TVSH). ju nuk do të shihni ndonjë kufizim të afatit të faturimit, tarifa të fshehura, ose përpjekje për shitje. Gjithçka që ju nevojitet është përfshirë tashmë.

Eko Web Hosting - Të gjitha Karakteristikat

Eko Web Hosting ofron panelin e vet personal për administrim. Kjo ju lejon të menaxhoni paketat tuaja të hostimit, regjistrimin e domenit, kopjen rezervë dhe të rinovoni ose ndryshoni pajtimet tuaja.

Eko Web Hosting - Zona e Konsumatorëve

Shtë i pastër, i sheshtë, modern, dhe e lehtë për t’u përdorur për fillestarët. Gjithçka është shpejt e arritshme dhe e kuptueshme. Kur është fjala për bazën e të dhënave dhe kontrollin e skedarëve ju keni panel i rregullt i kontrollit Stack për t’u përdorur.

Ndërsa atributi kryesor i Eco Web Hosting është miqësia e tij me eko, gjithashtu ju jep më shumë siguri dhe performancë për paratë tuaja.

Mbështetja e klientit në hostet e Eco Web

Mbështetja në Eco Web Hosting është pak a shumë e përzier, ky ofrues nuk ofron 24/7 mundësi mbështetjeje. Tani, ju keni në dispozicion sistemin e postës elektronike dhe biletave. Koha mesatare e pritjes për një biletë është vetëm 30 minuta, dhe për email, ju garantohet një përgjigje 24-orëshe.

Eko Web Hosting - Koha e Reagimit të Mbështetjes

Kështu që ndihma juaj mund të jetë diku midis 30 minutave dhe një ditë të tërë larg nga ju. Ajo ofron një mundësi bisede live, por fatkeqësisht është në dispozicion vetëm nga ora 9:00 e mëngjesit deri në orën 5:30 pasdite nga e hëna deri të Premten në kohën e Mbretërisë së Bashkuar.

Gjithashtu, ju keni opsionin departamenti i shitjeve të thirrjeve, për fat të keq, ajo operon në të njëjtën kohë me bisedën.

Opsioni i bisedës live nuk është më i madhi nëse nuk jetoni në Mbretërinë e Bashkuar, orët tuaja të punës mund të mos jenë të njëjta me ekipet mbështetëse. Por ne arritëm të mbanim një skuadër në Live Chat dhe ishte mirë. Ne morëm një përgjigje në thelb menjëherë dhe pyetjet tona u përgjigjën plotësisht.

Eco Web Hosting - Opsione mbështetëse

Ndërsa mbështetja e postës elektronike është një praktikë e zakonshme, këtë ofrues madje ka një mundësi për të dërguar një postë elektronike përmes postës.

Ekziston një arsye e mirë që Eco Web Hosting ofron përkrahje postare, megjithëse. Mbretëria e Bashkuar përdor shërbimin postar shumë. Dhe shumë klientë do t’i besojnë akoma një letër zyrtare përmes një emaili! Ju nuk mund të merrni mbështetje teknike në këtë mënyrë.

Eko Web Hosting - Adresa e Postës

Eco Web Hosting gjithashtu ofron një bazë të gjerë njohurish për të eksploruar. Në këtë pamje, ju shihni vetëm 20% të artikujve në dispozicion. Do artikull është caktuar në kategori specifike, nga regjistrimi i domain-it deri te bazat e të dhënave dhe skriptimi.

Eko Web Hosting - Baza e Njohurive

Dhe ata janë në të vërtetë artikuj të mirë dhe të dobishëm të ndihmës! Dhe madje mund të shihni dhe votoni për dobinë e artikullit specifik të ndihmës.

Mbështetja e biletave zakonisht është e rezervuar për çështje teknike reale që kanë nevojë për hetim nga teknikë. Për biletat, ju keni 4 nivele përparësie nga përparësia e ulët tek përparësia kritike. Ne testuam sistemin e biletave dhe ai funksionoi shkëlqyeshëm.

Eco Web Hosting - Mbështetje e Biletave

Në më pak se një orë, ne kishim përgjigjen tonë. Ishte i sjellshëm, profesional dhe konciz.

Ndërsa nuk ka opsionet më të mira të mbështetjes dhe arritjen, Eco Web Hosting ende ju ndihmon në bazë të njohurive dhe mbështetje live chat.

Performanca e Web Hosting Eko

Eko Web Hosting nuk ka ndonjë garanci në kohë që ju të ofroni, dhe me të vërtetë nuk merr përgjegjësi për kohën e humbjes. Gjatë muajit tonë të testimit, shkalla e ngritjes ishte 99,96% gjë që nuk është e shkëlqyeshme, por në të njëjtën kohë, faqja jonë në internet ka rënë vetëm për 17 minuta.

Eco Web Hosting - Uptime Robot

Këto teste u kryen me një uebfaqe themelore të WordPress dhe Eco Web Hosting siguroi kohë të mirë përgjigjeje. Koha mesatare ishte rreth 404ms, dhe ajo që mori më shumë ishte 462m. Thingdo gjë nën 500ms konsiderohet e shpejtë, dhe kjo është ajo që ofron Eco Web Hosting.

Tjetra, ne kemi përdorur Bitcatcha për të provuar kohën tonë të përgjigjes në të gjithë globin. Dhe faqja jonë performoi shkëlqyeshëm, duke marrë një rezultati i përgjithshëm i performancës së A. Në rajonin e SHBA shpejtësitë shkuan nën 200, dhe në Evropë ajo shkoi edhe nën shenjën 100ms.

Eko Web Hosting - Shpejtësia globale

I vetmi rajon ku koha jonë e përgjigjes ishte mbi 200ms ishte Azia. Më e larta që mori ishte në Bangalore, koha jonë ishte 321ms.

Por sa shpejt do të jetë në të vërtetë faqja juaj e internetit? Ne e kemi përdorur GTmetrix për ta provuar këtë. Uebfaqja jonë e ngarkuar plotësisht në 3.1 sekonda dhe ishte me madhësi nën 1MB. 3.1 sekonda për një faqe në internet plotësisht të ngarkuar është mjaft nën kohën mesatare të ngarkesës prej 8 sekondash.

Eko Web Hosting - GTmetrix

WordPress-i ynë Uebfaqja mori rezultate të A-ve në PageSpeed ​​(81%) dhe YSlow (84%), kështu që Eco Web Hosting ka ndërmarrë hapa për të optimizuar kohën e ngarkimit.

Këto rezultate dëshmojnë se Eco Web Hosting ka një ecuri me vlerë çmimi. Dhe kjo duhet të jetë një gur themeli për çdo ofrues pritës.

Rishikimi i Web Hosting Eco – Përfundim

Pas rishikimit tonë të Eco Web Hosting, shohim se ai ka oferta shumë të forta. Performanca e shpejtë, mbështetje e mirë e klientit, siguri e fortë dhe garanci për kthimin e parave. Dhe lista e veçorive është e mbushur mirë, ku planet e lira me të vërtetë janë të lira!

Ka disa dobësi, natyrisht. Nëse keni nevojë për një bandë të pakufizuar dhe ruajtje, do të duhet të paguani pothuajse 10 £ në muaj, dhe mbështetja e bisedës live mund të jetë e disponueshme shumë më shpesh sesa është.

Eco Web Hosting është i shkëlqyeshëm:

Nëse jeni duke kërkuar për një ofrues të ngurtë të bazuar në Mbretërinë e Bashkuar, që mund të ofrojë performancë dhe siguri të shkëlqyeshme, ndërsa gjithashtu është eko-miqësor.

Nëse mendoni se Eco Web Hosting ka të drejtë ju, ju mund të përdorni kodin e zbritjes – HOSTINGREVIEW për të marrë 25% zbritje nga paketat vjetore të mbajtjes në internet (Starter, Standard, Advanced, dhe Rishites).

Ju nuk mund të gaboni me Eco Web Hosting! Whatfarë mendoni për këtë ofrues?

rekuizitë

  • Performancë e shkëlqyer
  • Eko miqësore
  • Mbështetje e besueshme e klientit
  • Garanci për kthimin e parave prej 45 ditësh

Cons

  • Plani i pakufizuar është i kushtueshëm
  • Asnjë zgjedhje e vendndodhjes së serverit
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector