Αξιολόγηση DonWeb

Η DonWeb είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που εστιάζει στη Νότια Αμερική, με το μοναδικό κέντρο δεδομένων που βρίσκεται στη Santa Fe της Αργεντινής.


Επιθυμώντας να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερο στους πελάτες του, η DonWeb προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες εκτός της φιλοξενίας ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ψηφιακού μάρκετινγκ και εγγραφής τομέα.

Αλλά πώς ταιριάζει αυτός ο πάροχος φιλοξενίας της Αργεντινής με τον ανταγωνισμό; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε στην κριτική μου στο DonWeb.

Η πρώτη μου εντύπωση

Λοιπόν, η πρώτη μου αντίδραση ήταν "που είναι ο μεταφραστής μου", απλά επειδή ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος μόνο στα ισπανικά και στα πορτογαλικά. Προφανώς, εάν βρίσκεστε στη Νότια Αμερική ή θέλετε να προσεγγίσετε ένα κοινό της Νότιας Αμερικής, πιθανότατα θα έχετε άπταιστα μια από αυτές τις γλώσσες ήδη.

donweb κριτική αρχική σελίδα

Ωστόσο, αστεία, αν έχετε ένα αξιοπρεπές επίπεδο ισπανικών ή πορτογαλικών ή εάν έχετε μεταφράσει τον ιστότοπο στα αγγλικά χρησιμοποιώντας τη μετάφραση Google, η πλοήγηση στις υπηρεσίες του DonWeb είναι αρκετά εύκολη.

Το’Είναι επίσης σχετικά απλό να παραγγείλετε ένα πακέτο φιλοξενίας DonWeb. Διαπίστωσα ότι ο πελάτης πληρωμών ήταν ελαφρώς αργός για να συνδεθεί, αλλά μόλις είχα αγοράσει ένα πρόγραμμα φιλοξενίας DonWeb και μπήκα στην περιοχή πελατών του ιστότοπου, όλα ήταν σταθερά και γρήγορα.

Η ομάδα υποστήριξης πελατών της DonWeb είναι διαθέσιμη 24/7. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους χρησιμοποιώντας έναν κωδικό τηλεφώνου περιοχής Μαϊάμι, μέσω Skype ή χρησιμοποιώντας ζωντανή συνομιλία.

Όταν προσπάθησα να έρθω σε επαφή, βρήκα ότι το τεχνικό προσωπικό είχε προφανώς καλή κατανόηση των θεμάτων φιλοξενίας ιστοσελίδων και ήταν απόλυτα ευγενικό. Ωστόσο, άλλες κριτικές του DonWeb φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με την εμπειρία μου. Αν και δεν μπορώ να επαληθεύσω τους ισχυρισμούς τους, είναι σαφές ότι πολλοί παλιοί πελάτες έχουν ιστορίες τρόμου για την εξυπηρέτηση πελατών αυτής της εταιρείας.

DonWeb_Review_Awful_Service

Αυτές οι αρνητικές κριτικές πρέπει’Πρέπει να λαμβάνεται κατ ‘ανάγκη στην ονομαστική αξία, αλλά να τα λαμβάνετε υπόψη πριν εγγραφείτε στο DonWeb.

Τιμολόγηση DonWeb

Το DonWeb προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πακέτων φιλοξενίας όπως κοινόχρηστο, WordPress, VPS και αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών. Οι τιμές στον ιστότοπο DonWeb προσφέρονται στα Bolivars της Βενεζουέλας. Δεδομένων των συναλλαγματικών ισοτιμιών κατά τη στιγμή της γραφής, αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά φθηνές όταν μετατρέπονται σε δολάρια ΗΠΑ.

Σε αυτήν την κριτική DonWeb, θα επικεντρωθώ στους τρεις βασικούς τύπους φιλοξενίας που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν.

Κοινή φιλοξενίαΦιλοξενία CloudΑφιερωμένη φιλοξενία
Τιμή4,99 $ / μήνα6,04 $ / μήνα41,39 $ / μήνα
Όριο χώρου στο δίσκοΑπεριόριστος10 GB480 GB
Όριο εύρους ζώνηςΑπεριόριστος5 TBΑπεριόριστος
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείαςΔεν περιλαμβάνονταιΕβδομαδιαίοςΕβδομαδιαίος
ΤομείςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
SSD / HDDSSDSSDSSD
SSLΔεν περιλαμβάνονταιΔεν περιλαμβάνονταιΔεν περιλαμβάνονται
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων30 ημέρες30 ημέρες30 ημέρες
Υποστήριξη πελατών24/7 τηλέφωνο, Skype και ζωντανή συνομιλία24/7 τηλέφωνο, Skype και ζωντανή συνομιλία24/7 τηλέφωνο, Skype και ζωντανή συνομιλία

Για να είμαι ειλικρινής, εντυπωσιάστηκα αρκετά με τις τιμές του DonWeb. Ακόμη και το ειδικό πακέτο διακομιστή, το οποίο είναι πολύ πιο ακριβό από το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, είναι σχετικά φθηνό για τον κλάδο.

Αλλά αν ψάχνετε για μια απόλυτη συμφωνία ενός προγράμματος φιλοξενίας, είναι προφανές ότι το κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας προσφέρει ένα εντυπωσιακό φύλλο προδιαγραφών για πολύ λίγα μετρητά.

Με μόλις 4,99 $ / μήνα, Είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι το DonWeb καταφέρνει να προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD. Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί καθώς εγγραφείτε στις διάφορες επιλογές προσαρμογής που παρέχει το DonWeb. Αυτό περιλαμβάνει τις επισημάνσεις τύπου SSL, οι οποίες μπορούν να προστεθούν με επιπλέον 21,50 $ ετησίως.

Σίγουρα από την άποψη της αξίας για τα χρήματα, το DonWeb φαίνεται ένα καλό στοίχημα ακόμα κι αν χρειάζεστε ένα ισχυρό πακέτο φιλοξενίας. Μου αρέσει επίσης ότι προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Απόδοση DonWeb

Donweb Review BitcatchaΚατά την κριτική μου στο DonWeb, έκανα έλεγχο ταχύτητας για να δω πόσο καλά ανταποκρίθηκαν οι διακομιστές τους.

Αν και βίωσα μερικά μικρά ζητήματα, ο DonWeb στην πραγματικότητα αποδίδει αρκετά καλά και ο ιστότοπός σας πρέπει να λειτουργεί ομαλά για την πλειονότητα των επισκεπτών.

Αυτό, ωστόσο, εκτός εάν κάνουν check in από την Ιαπωνία – αυτός ο συγκεκριμένος διακομιστής είχε πολύ μεγάλο χρόνο απόκρισης.

DonWeb Review: Τελικές σκέψεις

Αν και άλλες κριτικές του DonWeb ήταν μάλλον αρνητικές, η εμπειρία μου σίγουρα δεν ήταν κακή.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ότι η εταιρεία προσφέρει μια κακή εμπειρία χρήστη και δεν παρέχει υπηρεσίες που υπόσχονται στους χρήστες. Αυτό είναι προφανώς εξαιρετικά σοβαρό, αλλά ταυτόχρονα, αυτά τα σχόλια πρέπει να λαμβάνονται με λίγο αλάτι.

Το DonWeb έδειξε πραγματικά εντάξει για μένα, πρόσφερε καλές προδιαγραφές σε καλή τιμή, και γενικά πιστεύω ότι αξίζει να εξεταστεί. Ίσως οι χρήστες να συμβουλεύονται να ζητήσουν διαβεβαίωση από την εξυπηρέτηση πελατών προτού εγγραφούν. Σας προτείνω επίσης να επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector