Αναθεώρηση FatCow

Το FatCow είναι ένας από τους παλαιότερους παρόχους φιλοξενίας της βιομηχανίας, προσφέροντας αρκετές υπηρεσίες σχεδιασμένες για μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες. Και υπάρχουν επίσης μερικά μεγαλύτερα σχέδια για πιο προχωρημένους χρήστες.


Η εστίαση της FatCow δεν είναι μόνο αξιόπιστες και γρήγορες υπηρεσίες – η εταιρεία προσπαθεί επίσης να προσφέρει ευχάριστη εμπειρία χρήστη. Η ομάδα υποστήριξης του Moo Crew ισχυρίζεται ότι είναι μια από τις πιο φιλικές στον κλάδο.

Έτσι, σε αυτήν την κριτική FatCow, θα δούμε αν πρόκειται για έναν υπέροχο οικοδεσπότη – ή θα σφαγεί.

Τι είναι το FatCow?

Αναθεώρηση FatCow - αρχική σελίδα fatcow

Το FatCow είναι ένας πάροχος φιλοξενίας που προσφέρει κοινόχρηστο, WordPress, VPS, και αποκλειστικές επιλογές φιλοξενίας. Το FatCow έχει μια λύση all-in-one για όσους ξεκινούν: επεκτάσιμη φιλοξενία επιλογές, διαδραστικά εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ χαρακτηριστικά, δωρεάν ονόματα τομέα, και προσαρμοσμένη διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το FatCow προσφέρει επίσης εγγραφή ονόματος τομέα με ένα μάτσο νέα TLD με την προεγγραφή επιλογή.

Έτσι, εάν είστε νέοι στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων, αυτά τα εργαλεία θα πρέπει να είναι αρκετά τόσο για ένα προσωπικό blog όσο και για ένα αρκετά μεγάλο διαδικτυακό κατάστημα.

Και επίσης, το FatCow δεν θα ήταν FatCow αν δεν έλαβε υπόψη του το περιβάλλον. Οι διακομιστές του λειτουργούν με ανανεώσιμη ενέργεια 100%.

Τιμολόγηση FatCow

Το FatCow έχει μόνο ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας που ονομάζεται το Πρωτότυπο FatCow – κοστίζει 4,08 $ / μήνα, και περιλαμβάνει όλα τα βασικά στοιχεία του web hosting. Αυτό σημαίνει μη μετρημένος χώρος στο δίσκο και εύρος ζώνης, απεριόριστος τομείς και λογαριασμοί email, και ένα Πιστοποιητικό SSL. Για να λάβετε τη φθηνότερη τιμή πρέπει να υπογράψετε με το FatCow για τουλάχιστον ένα χρόνο. Οι τιμές θα αυξηθούν μετά την πρώτη περίοδο και θα κοστίσουν $ 5 / μήνα.

FatCow-review-original-shared-hosting-pricing

Το Original FatCow περιλαμβάνει και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Παίρνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα για ένα έτος και μπορείτε να επιλέξετε έναν δημιουργό ιστότοπων σε περίπτωση που η επαγγελματική ανάπτυξη ιστού δεν είναι στην πραγματικότητα το δικό σας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με καλάθι αγορών και ενσωμάτωση PayPal. Και αν χρειαστεί να το διαθέσετε, θα λάβετε πίστωση 100 $ στο Google AdWords. Επίσης, το FatCow υποστηρίζει σημαντικές επιλογές CMS όπως το WordPress και το Joomla.

Ωστόσο, στα σχέδια της FatCow, υπάρχει επίσης μια έντονη παράλειψη. Και αυτό είναι αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας. Το σχέδιο δεν τα περιλαμβάνει καθόλου! Η δυνατότητα θα σας κοστίσει ένα επιπλέον $ 1 / μήνα – λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλοί άλλοι πάροχοι φιλοξενίας το συμπεριλαμβάνουν δωρεάν, αυτό είναι πολύ κακό.

Συνοψίζοντας λοιπόν – το FatCow έχει πολλά να προσφέρει. Αλλά δεν είναι όλα τόσο καλά όσο φαίνεται. Εδώ μπορείτε να δείτε τη σύνοψη του κοινόχρηστου προγράμματος φιλοξενίας ιστού:

Original FatCow (Κοινόχρηστο)
Χώρος στο δισκοΧωρίς μετρήσεις
εύρος ζώνηςΧωρίς μετρήσεις
Πόσους τομείς επιτρέπονται?Απεριόριστος
SSLΠεριλαμβάνεται
Λογαριασμοί emailΑπεριόριστος
Υποστήριξη πελατώνΖωντανή συζήτηση & Τηλέφωνο
Δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείαςΕπιπλέον χρέωση

Θα περιέγραφα προσωπικά την τιμολόγηση της FatCow ως upsells, πολλά και πολλά. Πρέπει να πληρώσεις αντίγραφα ασφαλείας (1 $ / μήνα) και ακόμη και τέτοια χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως σάρωση κακόβουλου λογισμικού και ευπάθειας (1,66 $ / μήνα). ο Ο δημιουργός ιστότοπου είναι 6,99 $ / μήνα, και G Suite θα σας κοστίσει επιπλέον 6 $ / μήνα.

Απόδοση FatCow

Αναθεώρηση FatCow - χρόνοι απόκρισης fatcow

Το FatCow είναι αρκετά αργό. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, χρόνοι απόκρισης κατά μέσο όρο περίπου 750ms. Αυτό είναι σχεδόν ένα δευτερόλεπτο. Σε σύγκριση με μερικούς από τους ταχύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι αρκετές φορές πιο αργή.

Προσθέστε περισσότερο οπτικό περιεχόμενο, υψηλότερα επίπεδα επισκεψιμότητας και, τελικά, ένας ιστότοπος που φιλοξενείται στο FatCow θα είναι τόσο αργός σαν να είναι ένας.

Υπηρέτης ο χρόνος λειτουργίας δεν ήταν τόσο κακός, κατά μέσο όρο 99,8% κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι μερικοί χρόνοι διακοπής λειτουργίας και βραδύτεροι χρόνοι απόκρισης ενδέχεται να προσθέσουν έως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εγκατάλειψης και απώλεια μετατροπών. Επομένως, εάν η επιχείρησή σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον ιστότοπό σας, μην χρησιμοποιείτε το FatCow – mooooove αλλού.

Υποστήριξη FatCow

υποστήριξη αναθεώρησης fatcow

Η FatCow ισχυρίζεται ότι έχει μια από τις πιο φιλικές ομάδες υποστήριξης στην αγορά Μόου πληρώματος.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης είναι διαθέσιμο 24/7 και περιλαμβάνουν και τα δύο ζωντανή συζήτηση και τηλεφωνική υποστήριξη. Επίσης, έχει αρκετά περίτεχνα κβάση τώρα ώστε να μπορείτε να βρείτε γρήγορα λύσεις και απαντήσεις για τις πιο συχνές ερωτήσεις.

Όσον αφορά την επικοινωνία με έναν προμηθευτή μέσω ζωντανής συνομιλίας, η FatCow κάνει μια πολύ καλή δουλειά.

Ο εκπρόσωπος μου απάντησε αμέσως και μου έδωσε επαγγελματικές απαντήσεις και συμβουλές σχετικά με το ποιο από τα σχέδιά τους ταιριάζει καλύτερα στον ιστότοπό μου. Για τεχνικές ερωτήσεις, συνέχισα να αναφέρομαι στα εγχειρίδια και τις καταχωρήσεις της γνωσιακής βάσης. Όχι μεγάλη, αλλά αρκετά καλή δουλειά.

Δυστυχώς, η τηλεφωνική υποστήριξη δεν λειτουργεί τόσο καλή όσο η ζωντανή συνομιλία. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να συνδεθείτε και κάθε άλλη λέξη σημείωσε τη φράση «παραμείνετε στο τηλέφωνο και μπορώ να σας βοηθήσω να αγοράσετε ένα σχέδιο». Το τεχνικό Λοιπόν, ζητούσα πρώτα συμβουλές, αλλά μου προσφέρθηκε ένα από τα πιο ακριβά σχέδια για αγορά.

Αυτό είναι κατανοητό, αλλά η υποστήριξη υποτίθεται ότι είναι αντιπρόσωποι πωλήσεων?

Έτσι, εάν είστε ήδη πελάτης που πληρώνει, πιστεύω ότι το Moo Crew θα κάνει πολύ καλή δουλειά στην επίλυση των προβλημάτων σας. Αν και θα κολλούσα με τη ζωντανή συνομιλία.

FatCow Review – η ετυμηγορία

Το FatCow προσφέρει ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων με μέση τιμή αγοράς. Δυστυχώς, η απόδοση απλά δεν είναι αρκετά καλή για να προτείνουμε πλήρως αυτόν τον πάροχο. Εκτός από αυτό, το σχέδιο δεν διαθέτει ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως προηγμένη ασφάλεια και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Το FatCow παίρνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να γίνει πράσινο – όλοι οι διακομιστές τους λειτουργούν με ανανεώσιμη ενέργεια – αλλά αυτό δεν αρκεί για να αξίζει μια αγορά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector