Κριτική HostMantis

Με τιμές που ξεκινούν από μόλις 2,29 $, το HostMantis σίγουρα προσπαθεί σκληρά να αποδείξει ότι λατρεύει το «Κάνοντας αξιόπιστη φιλοξενία προσιτή».


Ωστόσο, αυτό είναι μόνο το ήμισυ της εξίσωσης. Είναι σίγουρα φθηνό – αλλά είναι καλό?

Η πρώτη μου ματιά στο HostMantis

Με ένα όνομα σαν το HostMantis (παλαιότερα γνωστό ως Plexihost, άλλαξε το 2010), δεν ήμουν σίγουρος τι να περιμένω. Προσφέρει Linux & Τα Windows μοιράστηκαν τη φιλοξενία ως την κύρια υπηρεσία της, αλλά άλλες επιλογές είναι διαθέσιμες για όσους έχουν μεγαλύτερες ανάγκες.

HostMantis Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένας ελκυστικός ιστότοπος, ή τουλάχιστον όχι το γούστο μου (ίσως λόγω της εντομοφοβίας μου), αλλά κάνει τη δουλειά: είναι απλό και εύκολο στην πλοήγηση.

κριτική hostmantis

Σημείωση ιστότοπου: Είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι η πρώτη φορά που έχω δει ένα πλήρως ντυμένο μάντη.

Εάν έχετε προβλήματα, η επικοινωνία με την υποστήριξη πελατών θα είναι πάντα πολύ απλή. Ένα εικονίδιο έτοιμο για έναρξη της συνομιλίας είναι πάντα παρόν στο κάτω μέρος.

Και εκτός από το ζωντανή συζήτηση, HostMantis προσφέρει επίσης υποστήριξη εισιτηρίων ή email. Και η βοήθεια φαίνεται να φτάνει γρήγορα. Όταν δοκίμασα την υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας, ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την ταχύτητα της απάντησης, η οποία διήρκεσε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι υπέροχο.

Κριτικές HostMantis από άλλους πελάτες

Ναι, η υποστήριξη που προσφέρεται στους πελάτες είναι 24/7.

Ωστόσο, τα περισσότερα σχόλια των πελατών τείνουν να τονίζουν ότι οι πράκτορες υποστήριξης του HostMantis φαίνεται να στερούνται κοινών τρόπων…

κριτική hostmantis

Υπήρχαν πολλά περισσότερα παράπονα όπως αυτό σε αρκετούς ιστότοπους, καθώς και Μερικοί που έκαναν την εταιρεία για προβλήματα διακοπής λειτουργίας.

Αλλά υπήρχαν επίσης πολλά καλά που επαίνεσαν το HostMantis για την προσφορά μιας σταθερής, φθηνότερης εναλλακτικής λύσης σε σχέση με άλλους πιο δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας.

Συνολικά, οι κριτικές είναι πολύ μικτές. Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα χρόνο διακοπής κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το δοκίμασα. Αυτό που κατάφερα να δοκιμάσω πλήρως και να συγκρίνω, ωστόσο, ήταν οι τιμές. Εδώ βρήκα…

Τιμές HostMantis

Όσον αφορά τις τιμές, το HostMantis είναι πολύ προσιτό. Του τα προγράμματα κυμαίνονται από 2,29 $ έως 9,95 $ / μήνα.

Σημειώστε ότι υπάρχουν ξεχωριστά προγράμματα τιμολόγησης για φιλοξενία Windows και Linux. Θα εκτιμήσω τη φιλοξενία Linux, καθώς είναι πιο δημοφιλής και διαθέτει λιγότερη τιμή.

κριτική hostmantis

Ο κύριος παράγοντας διαφοροποίησης είναι ο χώρος στο δίσκο, με το Advanced Plan να προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής με μόλις 5,49 $ / μήνα για 30 GB.

Ενώ συμφωνώ ότι αυτά είναι προσιτά σχέδια, δεν θα συνιστούσα κανένα από αυτά. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι φτηνοί πάροχοι φιλοξενίας ποιος μπορεί να σας πάρει κάτι ακόμα φθηνότερο ή πολύ καλύτερο από αυτό!

Αλλά μιλώντας για καλύτερα, ας ρίξουμε μια ματιά στα ακριβή χαρακτηριστικά των πακέτων που μπορείτε να αγοράσετε.

Σχέδια με περισσότερες λεπτομέρειες

Εδώ είναι αυτά τα 4 σχέδια και τα χαρακτηριστικά τους με πλήρη λεπτομέρεια.

ΕίσοδοςΜίζαΠροχωρημένοςΕιδικός
Χώρος στο δισκο2 GB15 GB30 GB50 GB
εύρος ζώνηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Αριθμός τομέων5ΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου5ΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Περιλαμβάνεται SSL?ΝαίΝαίΝαίΝαί
HDD ή SSDSSDSSDSSDSSD
Δημιουργία ιστότοπουΟχιΟχιΟχιΟχι
Υποστήριξη πελατών24/724/724/724/7
Εγγύηση επιστροφής χρημάτωνΠερίοδος 30 ημερώνΠερίοδος 30 ημερώνΠερίοδος 30 ημερώνΠερίοδος 30 ημερών

Ενώ τα 2 GB έχουν πολύ χαμηλό χώρο στο δίσκο, το δωρεάν πιστοποιητικό SSL και η χρήση διακομιστών SSD είναι ένα καλό σημείο πώλησης για το πακέτο εισόδου. Με την προσιτή τιμή 2,29 $, Θα συνιστούσα το πακέτο συμμετοχής σε οποιονδήποτε εκτελεί έναν ιστότοπο μίας σελίδας ή περιεχομένου.

Για οτιδήποτε άλλο, θα ψωνίζατε αλλού.

Απόδοση HostMantis

κριτική hostmantis

Όσον αφορά την ταχύτητα, το HostMantis αποδίδει αρκετά κατά μέσο όρο.

Οι χρόνοι απόκρισης στη Δύση ήταν εντυπωσιακοί, αλλά οι χρόνοι απόκρισης στην Ασία το άφησαν. Είναι λίγο πολύ ένα μοτίβο για πολλούς παρόχους φιλοξενίας της Δύσης. Έτσι, ενώ δεν είναι υπέροχο, δεν είναι ούτε σοκ.

HostMantis Review: Το συμπέρασμά μου

Μετά τη διεξαγωγή της αξιολόγησης HostMantis, είναι σαφές ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές για χρήστες που θέλουν κάτι παραπάνω από εντελώς βασικούς πόρους.

Για εκείνους των οποίων οι απαιτήσεις αποθήκευσης είναι ελάχιστες, το HostMantis παρέχει μια αρκετά καλή επιλογή. Αν και δεν είναι η φθηνότερη επιλογή στην αγορά, εξακολουθεί να είναι απολύτως επαρκές εάν εκτελείτε έναν μικρό ιστότοπο και θέλετε να πειραματιστείτε με έναν εναλλακτικό πάροχο.

Πιστεύεις ότι κάνω λάθος; Έχετε τη δική σας γνώμη; Παρακαλώ αφήστε οποιαδήποτε από τις δικές σας κριτικές HostMantis παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector