Ανασκόπηση InterServer

Σε αυτήν την κριτική InterServer, δοκίμασα τις υπηρεσίες ενός προσιτού ιδιωτικού παρόχου.


Ο οικοδεσπότης έχει αρκετές υποσχέσεις – απόδοση ανώτερου επιπέδου, προσιτή τιμολόγηση, ευκολία χρήσης και χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλού επιπέδου.

Είναι σε θέση να εκδώσει αυτούς τους ισχυρισμούς?

Για να το μάθω, αξιολόγησα τις τιμές, τις δυνατότητες, την απόδοση και την υποστήριξη πελατών της InterServer.

Ας δούμε αν ο πάροχος είναι τόσο καλός όσο υπόσχεται να είναι.

Τι είναι το InterServer?

Η InterServer ξεκίνησε μικρή και μεγάλωσε σε μια μεγάλη ιδιωτική εταιρεία φιλοξενίας. Προσφέρει επαγγελματικές λύσεις για όλους τους τύπους χρηστών. Η λίστα των υπηρεσιών περιλαμβάνει κοινόχρηστο πρότυπο, επαγγελματικό, ASP.NET, και φιλοξενία email, λύσεις VPS και cloud, καθώς και αποκλειστικούς διακομιστές.

Ανασκόπηση InterServer - Αρχική σελίδα InterServer

Κάθε πακέτο φιλοξενίας είναι εξοπλισμένο με όλα τα βασικά και premium χαρακτηριστικά. Η επαγγελματική υποστήριξη πελατών, η προηγμένη ασφάλεια, η κορυφαία απόδοση και ο διαισθητικός πίνακας ελέγχου είναι μόνο μερικά που περιλαμβάνονται.

Ο πάροχος διασφαλίζει επίσης τα αποτελέσματα κάνοντας τα πάντα εσωτερικά – από ένα ιδιωτικό κέντρο δεδομένων έως την υποστήριξη πελατών. Και για να κάνουμε τη συμφωνία ακόμα καλύτερη, InterServer οι τιμές παραμένουν πολύ προσιτές.

Τιμές InterServer

Για κοινή χρήση φιλοξενίας το InterServer έχει μόνο ένα πρόγραμμα που κοστίζει $ 5 / μήνα. Ωστόσο, η τιμολόγηση μειώνεται μόνο. Η ετήσια περίοδος χρέωσης σας προσφέρει έκπτωση 10%, το 24μηνο είναι 15% φθηνότερο και το 3ετές πρόγραμμα μειώνεται κατά 20%.

Ανασκόπηση InterServer: Τιμές InterServer

Πόσο ακριβώς κοστίζει το InterServer?

 • Το πρόγραμμα ενός μηνός κοστίζει $ 5 / μήνα και κάθε μήνα ανανεώνεται στην ίδια τιμή.
 • Το πρόγραμμα 6 μηνών κοστίζει 4,75 $ / μήνα χρεώνεται 28,5 $ κάθε 6 μήνες.
 • Το 12μηνο πρόγραμμα είναι 4,5 $ / μήνα χρεώνεται 54 $ κάθε χρόνο.
 • Το 3ετές πρόγραμμα είναι 4 $ / μήνα χρεώνεται 144 $ κάθε 3 χρόνια.

Υπάρχει ένα πράγμα γιατί το InterServer είναι ένας από τους αγαπημένους μου παρόχους – αυτό δεν αυξάνει τις τιμές μετά την ανανέωση χάρη στην εγγύηση κλειδώματος τιμών.

Αυτό σημαίνει, ότι αν πληρώσετε 3 χρόνια νωρίτερα, θα είναι τα ίδια $ 4 / μήνα μετά από αυτά τα 3 χρόνια. Εκτός αν, φυσικά, θα επιλέξετε μια μικρότερη περίοδο χρέωσης αργότερα.

Το σχέδιο διαθέτει επίσης απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD και εύρος ζώνης. Θα έχετε σίγουρα πολλά από αυτά ως εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο το 50% της χωρητικότητας κάθε διακομιστή.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επίσης:

 • Απεριόριστοι λογαριασμοί email.
 • Πιστοποιητικό SSL.
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου.
 • Λειτουργίες ασφαλείας – εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, προστασία DDoS, παρακολούθηση διακομιστή 24/7 κ.λπ..
 • Πίνακας ελέγχου cPanel.
 • Caching και Cloudflare CDN.

Αυτό είναι λοιπόν πολλές δυνατότητες για πολύ προσιτές και διαφανείς τιμές. Και με τις επιλογές για κλιμάκωση έως το Cloud VPS ή ακόμη και αποκλειστικούς διακομιστές, καθιστώντας το InterServer μια καταπληκτική επιλογή για να ξεκινήσετε.

Η InterServer έχει προσιτές και διαφανείς τιμές χωρίς ακριβές ανανεώσεις. Διαθέτει επίσης τόνους εξαιρετικών χαρακτηριστικών που το καθιστούν μια εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.

Χαρακτηριστικά InterServer

Παράλληλα με την προσιτή τιμή, το InterServer διαθέτει ένα πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών. Αυτός είναι ένας premium πίνακας ελέγχου, καλοδιατηρημένοι διακομιστές, εσωτερικά συστήματα ασφαλείας και υπηρεσίες ενίσχυσης ταχύτητας.

Έτσι, σε αυτό το μέρος της αναθεώρησης του InterServer, δοκίμασα τον τρόπο λειτουργίας καθεμιάς από αυτές.

Πίνακας ελέγχου cPanel φιλικός προς τον χρήστη

Το cPanel είναι ο πιο δημοφιλής πίνακας ελέγχου για διαχείριση φιλοξενίας. Είναι εξαιρετικά οπτικό, εύκολο στη χρήση και έχει μια τεράστια κοινότητα με οδηγούς και υποστήριξη.

Έτσι, αμέσως μετά την αγορά, πήγα κατευθείαν στο cPanel για να δημιουργήσω τον ιστότοπό μου. Ο πίνακας ελέγχου έχει όλες τις λειτουργίες για να μπορεί να ελέγχει πλήρως τον λογαριασμό σας. Είναι εύκολο να διαχειριστείτε τα ονόματα τομέα, το λογισμικό, τη διαχείριση αρχείων πρόσβασης και πολλά άλλα.

Ανασκόπηση InterServer: InterServer cPanel

Είναι ωραίο να βλέπεις τον premium πίνακα ελέγχου να περιλαμβάνεται δωρεάν και χωρίς μεγάλες αυξήσεις τιμών. Πρόσφατα, η cPanel αύξησε τις τιμές της και πολλοί μικρότεροι οικοδεσπότες άρχισαν είτε να αυξάνουν τις δικές τους τιμές είτε να αλλάζουν σε εναλλακτικές λύσεις cPanel.

Ωστόσο, η πιο χρήσιμη δυνατότητα για όλους τους αρχάριους κατόχους ιστότοπων είναι η Softaculous πρόγραμμα εγκατάστασης σεναρίου με ένα κλικ.

Με εκατοντάδες εφαρμογές επιτρέπει εγκατάσταση CMS όπως WordPress, Joomla και Drupal με ένα κλικ. Απλώς επέλεξα απλώς το WordPress, επέλεξα έναν τομέα στον οποίο θα εγκατασταθεί το λογισμικό και έκανα κλικ "Εγκαθιστώ."

InterServer Review: InterServer Softaculous Installer 1 κλικ

Το εργαλείο καθιστά τη φιλοξενία πολύ πιο εύκολη. Δεν θα χρειαστεί να ακολουθήσετε όλα τα βήματα της λήψης λογισμικού στον υπολογιστή σας και της μεταφόρτωσης των αρχείων του μέσω SFTP.

Χρησιμοποιώντας το cPanel ως τον κύριο πίνακα ελέγχου, η InterServer κάνει φιλοξενία εύκολο για αρχάριους και αρκετά προχωρημένο για επαγγελματίες που χρειάζονται πιο προηγμένες διαμορφώσεις.

Χρησιμοποιώντας το 50% της χωρητικότητας διακομιστή

Το InterServer χρησιμοποιεί μόνο το 50% της χωρητικότητας κάθε διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι θα μοιραστείτε τον διακομιστή με λιγότερους χρήστες από έναν κανονικό πάροχο σε έναν διακομιστή.

Τι σημαίνει αυτό?

Χωρίς υπερφόρτωση διακομιστή, περισσότεροι πόροι για τον ιστότοπό σας και καλύτερη αξιοπιστία.

Ανασκόπηση InterServer: Χωρητικότητα διακομιστή InterServer

Αυτό το σημείο οδηγεί σε μια πολύ σημαντική εξήγηση. Παρόλο που το InterServer προσφέρει απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης, θα είστε ακόμα πολύ περιορίζεται από τους πόρους του διακομιστή.

"Απεριόριστος" ως έννοια χρησιμοποιείται συχνά ως τακτική πωλήσεων, αλλά δεν υπάρχουν πάροχοι που να μπορούν πραγματικά να το κάνουν αυτό. Εάν συνέβαινε αυτό, η Amazon θα ξόδευε πολύ λιγότερα στην υποδομή φιλοξενίας της και θα πλήρωνε απλά μερικά δολάρια για την κοινή φιλοξενία.

Ευτυχώς, το InterServer’s "απεριόριστος" είναι πιο κοντά στην αλήθεια – χρησιμοποιώντας μόνο το 50% της χωρητικότητας του διακομιστή αφήνει πολύ χώρο στους χρήστες για κλιμάκωση χωρίς την ανάγκη αναβάθμισης. Έτσι, ενώ άλλοι πάροχοι "απεριόριστος" ίσο με κάτι σαν 15 GB, του InterServer "απεριόριστος" μπορεί να είναι πιο κοντά στα 30 GB και περισσότερο.

Για να βεβαιωθείτε ότι οι ισχυρισμοί της σχετικά με την αξιοπιστία και την απόδοση είναι σωστοί, Το InterServer χρησιμοποιεί μόνο το 50% της χωρητικότητας του διακομιστή. Αυτό αφήνει πολύ περισσότερο χώρο για λογαριασμούς χρηστών σε σύγκριση με τους κανονικούς κεντρικούς υπολογιστές και εξασφαλίζει καλύτερη αξιοπιστία και ταχύτητα.

Προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας

Η InterServer έχει αναπτύξει ένα πακέτο ασφαλείας εσωτερικού. Περιλαμβάνεται δωρεάν με κάθε αγορά. Η λίστα των δυνατοτήτων ασφαλείας περιλαμβάνει:

 • Αποκλεισμός διαδικτυακών επιθέσεων.
 • Αυτόματη σάρωση ιών.
 • Τείχος προστασίας μηχανικής εκμάθησης.
 • Εσωτερική βάση δεδομένων κακόβουλου λογισμικού.

Το InterServer δεν μετριάζει απλώς κάθε πιθανή απειλή. Διαθέτει επίσης μια βάση δεδομένων για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με προηγούμενες επιθέσεις, προκειμένου να αποφευχθούν ξανά.

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Έτσι, ακόμη και αν συμβεί κάτι λόγω επίθεσης ή από την πλευρά σας – θα εξακολουθεί να υπάρχει ένα λειτουργικό αντίγραφο του ιστότοπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τον επαναφέρετε.

Είναι ασφαλές να το πούμε αυτό Η ασφάλεια είναι μια από τις ισχυρότερες πλευρές του InterServer. Αποτρέπει και μετριάζει τις απειλές καθώς και σας παρέχει ένα σχέδιο Β σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Χαρακτηριστικά ενίσχυσης απόδοσης

Μαζί με τη χρήση χωρητικότητας διακομιστή 50%, το InterServer περιλαμβάνει επίσης καθολικές υπηρεσίες caching και Cloudflare.

 • Προσωρινή αποθήκευση είναι μια υπηρεσία που αποθηκεύει στατικά δεδομένα στο πρόγραμμα περιήγησης ενός επισκέπτη και καθιστά ταχύτερη την πρόσβαση εάν επισκέπτεται τον ιστότοπο επανειλημμένα. Παγκόσμια προσωρινή αποθήκευση λειτουργεί ακόμα πιο αποτελεσματικά. Τα αρχεία κάτω των 2MB αποθηκεύονται σε μνήμη RAM – μνήμη τυχαίας προσπέλασης που παρέχει δεδομένα πολύ πιο γρήγορα από έναν κανονικό σκληρό δίσκο. Αυτό βελτιώνει τους χρόνους φόρτωσης σελίδας ακόμη και για τους επισκέπτες που κάνουν πρώτη φορά.
 • Το DNS μετατρέπει όλα τα απλά ονόματα τομέα, όπως το domain.com σε διευθύνσεις IP προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Αλλά αυτό απαιτεί χρόνο. Το Cloudflare DNS επιτρέπει τη συντόμευση αυτής της χρονικής περιόδου από 5 δευτερόλεπτα σε 11 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αυτό κάνει τον ιστότοπό σας να εξοικονομεί πολύ χρόνο φόρτωσης.

Έτσι, ανεξάρτητα από το αν ο ιστότοπός σας είναι μεγάλος ή όχι, το InterServer θα τα κάνει όλα για να το κάνει γρήγορα. Και η ταχύτητα είναι σημαντική. Οι ιστότοποι με αργή φόρτωση αποδίδουν πολύ χειρότερα όσον αφορά τα ποσοστά εγκατάλειψης, την εμφάνιση της μηχανής αναζήτησης και, ως εκ τούτου, τις μετατροπές.

Η InterServer κατανοεί τη σημασία της ταχύτητας φόρτωσης του ιστότοπου και περιλαμβάνει μερικές πολύτιμες δυνατότητες για την ενίσχυση της ήδη γρήγορης απόδοσης του διακομιστή.

Απόδοση InterServer

Με πολλές δυνατότητες για καλύτερη απόδοση, τα αποτελέσματα του InterServer θα πρέπει να είναι εξαιρετικά. Για να τα δοκιμάσω για αυτήν την κριτική InterServer, έχω δημιουργήσει έναν βασικό ιστότοπο WordPress.

Για να λάβω ακριβή αποτελέσματα, χρησιμοποίησα 2 τεστ πίεσης για να αναλύσω αποτελέσματα από διαφορετικές τοποθεσίες – τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

 • Χρόνος απόκρισης είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο διακομιστής για να αντιδράσει σε ένα αίτημα για φόρτωση ενός ιστότοπου.
 • VU αντιπροσωπεύουν τον αριθμό των εικονικών χρηστών που μιμούνται τους πραγματικούς επισκέπτες.
 • Ποσοστό αιτημάτων αντιστοιχεί σε αιτήσεις που υποβάλλονται σε VU ανά δευτερόλεπτο (RPS)

Τα αποτελέσματα στις ΗΠΑ είναι υπέροχα. Ο μέσος χρόνος απόκρισης ήταν 14ms – εξαιρετικά εξαιρετικό αποτέλεσμα. Θα βαθμολογήσει την κατηγοριοποίηση της Google τόσο γρήγορα για έναν ιστότοπο.

InterServer Review: InterServer Performance Stress Test ΗΠΑ

Τα αποτελέσματα της Ευρώπης δεν είναι λιγότερο εντυπωσιακά. Αν και ο διακομιστής εκτελεί λίγο πιο αργό λόγω καθυστέρησης, το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί γρήγορα ενεργοποιώντας το CDN.

Ο διακομιστής της Ευρώπης κατά μέσο όρο στα 73ms χρόνο απόκρισης και ταιριάζει στα 200ms της Google για να κατηγοριοποιηθεί τόσο γρήγορα.

Ανασκόπηση InterServer: InterServer Performance Stress Test EU

Όπως μπορείτε να δείτε, οι μέθοδοι και οι υπηρεσίες του InterServer που περιλαμβάνονται λειτουργούν και οδηγούν σε εξαιρετική απόδοση.

Ο πάροχος υπόσχεται επίσης ένα 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας που είναι αρκετά τυπικό για ολόκληρη τη βιομηχανία φιλοξενίας. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε ζωντανά δεδομένα από το εργαλείο παρακολούθησης του ιστότοπου – χρόνος λειτουργίας και χρόνος απόκρισης.

Ζωντανός χρόνος λειτουργίας:

Μη διαθέσιμο

Χρόνος ζωντανής απόκρισης:

Μη διαθέσιμο

Το InterServer δεν είναι μόνο γρήγορο αλλά και αξιόπιστο. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο πάροχος θα διατηρεί τον ιστότοπό σας ανά πάσα στιγμή που είναι ένα από τα βασικά πράγματα όταν δημιουργείτε μια διαδικτυακή παρουσία, δημιουργείτε μια επωνυμία και αποκτάτε την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

Έτσι, όταν αναζητάτε έναν αξιόπιστο πάροχο που είναι επίσης γρήγορος, το InterServer είναι μία από τις επιλογές που θέλω να προτείνω.

Εμφανίζει το InterServer εξαιρετικά εξαιρετικά αποτελέσματα απόδοσης. Η δοκιμή ταχύτητας δείχνει τέλεια υγεία διακομιστή, ο χρόνος λειτουργίας είναι καλύτερος από ό, τι υποσχέθηκε και ο χρόνος απόκρισης είναι άψογος.

Υποστήριξη πελατών InterServer

Το InterServer έχει ένα Η ομάδα υποστήριξης 24/7 διατίθεται μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη βάση δεδομένων με συμβουλές, σεμινάρια και οδηγούς εάν δεν θέλετε να συζητήσετε.

Ανασκόπηση InterServer: InterServer Tutorials

Υπάρχει όμως ένα πράγμα – θα δυσκολευτείτε να βρείτε υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας μόλις συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου. Η μόνη επιλογή υποστηριζόμενης υποστήριξης είναι τα εισιτήρια μέσω email, τα οποία είναι σημαντικά πιο αργά από τη λήψη απάντησης αμέσως.

Επομένως, για να λάβετε υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας, θα πρέπει να μεταβείτε στην αρχική σελίδα του InterServer και να βρείτε την επιλογή εκεί.

Είναι μια μικρή ταλαιπωρία, αλλά καταλαβαίνω γιατί το κάνει ο InterServer. Οι πράκτορες υποστήριξης εισιτηρίων μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο για την επίλυση προβλημάτων ενώ η ζωντανή συνομιλία χρησιμοποιείται συχνά για πωλήσεις.

Και φυσικά, οι χρήστες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν συμβουλές και βάσεις δεδομένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διαθέτει ο πάροχος.

Συνολικά, το InterServer έχει όλες τις επιλογές υποστήριξης και το οι πράκτορες είναι περισσότερο από πρόθυμοι να βοηθήσουν. Επίσης, ως εσωτερική ομάδα, οι υπάλληλοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την επιτυχία των χρηστών τους και είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι για να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

InterServer Review – η ετυμηγορία

Σε αυτήν την κριτική InterServer, ανακάλυψα ότι ο πάροχος είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται να είναι. Ο οικοδεσπότης είναι γρήγορη, αξιόπιστη, πλήρως εξοπλισμένη και πάνω απ ‘όλα – προσιτή.

Το βασικό σημείο πώλησης για μένα είναι η τιμολόγηση. Η InterServer δεν ασχολείται με κόλπα φιλοξενίας – έχει χωρίς ακριβές ανανεώσεις και αναβαθμίσεις. Επίσης, η διαφημιζόμενη τιμολόγηση μπορεί να μειωθεί μόνο – όχι πάνω.

Για αυτήν την προσιτή τιμή, Οι χρήστες είναι επίσης εξοπλισμένοι με κορυφαία υπηρεσία – χαρακτηριστικά ασφάλειας και ενίσχυσης ταχύτητας, εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία.

Το InterServer είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους συγγραφείς ιστολογίων, τους επιχειρηματικούς ιστότοπους και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου που αναζητούν έναν πάροχο που δίνει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Έχετε χρησιμοποιήσει ή αποφασίσει να επιλέξει το InterServer; Μοιραστείτε τις δικές σας κριτικές στην ενότητα σχολίων παρακάτω!

Πλεονεκτήματα

 • Χαμηλή τιμή
 • Απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης
 • Εξαιρετική απόδοση διακομιστή

Μειονεκτήματα

 • Μόνο ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας
 • Δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση στην υποστήριξη στο cPanel
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector