Ανασκόπηση Jigsy

Κατά τη δημιουργία του νέου σας ιστότοπου θέλετε αυτή η διαδικασία να είναι εύκολη και απλή. Και ο Jigsy είναι ένας από αυτούς τους κατασκευαστές ιστότοπων που στοχεύουν στην παροχή της καλύτερης εμπειρίας χρήστη με μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης και όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που περιλαμβάνονται στο πακέτο.


Για έναν δημιουργό ιστοτόπων που φέρει την επωνυμία του ‘Το Easy Website Builder’, θα πρέπει να περιμένουμε μια ομαλή, διαισθητική πλατφόρμα που σχεδόν όλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν χωρίς δυσκολία.

Για αυτήν την κριτική Jigsy, ας δούμε αν οι υποσχέσεις είναι αληθείς!

Τι είναι ο Jigsy?

Ο Jigsy είναι ένας κατασκευαστής ιστοτόπων μεταφοράς και απόθεσης. Έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να προσαρμόζετε εύκολα έναν ιστότοπο και να τον διαχειρίζεστε επίσης. Μαζί με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, λαμβάνετε φιλοξενία, ενσωματωμένο SEO και στατιστικά στοιχεία, ηλεκτρονικό εμπόριο και άλλες δυνατότητες ή πιθανές ενοποιήσεις.

jigsy κριτική δωρεάν ιστοσελίδα δημιουργός

Όσον αφορά τις πρώτες εντυπώσεις, κατά την προσγείωση στην αρχική σελίδα του Jigsy σας παρουσιάζουν έναν μάλλον θαμπό σχεδιασμό. Αν και λειτουργεί καλά, υπάρχουν στοιχεία που φαίνονται ερασιτεχνικά και ήπια. Και για μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων, εσείς’ελπίζω’δ έχουν φτιάξει έναν καλό ιστότοπο, θα ήθελα’εσύ?

Αλλά είμαστε εδώ για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Και για μια εμπεριστατωμένη κριτική του Jigsy, ας το δοκιμάσουμε και να δούμε αν μπορεί να είναι μια σημαντική επιλογή για εσάς!

Jigsy Τιμολόγηση

Η Jigsy προσφέρει τέσσερα σχέδια: Δωρεάν, Μίζα, Βασικά και Premium. Τα πληρωμένα προγράμματα ξεκινούν από 3,99 $ / μήνα και μπορείτε να λάβετε Premium για 9,99 $ / μήνα. Επίσης, εάν επιλέξετε μεγαλύτερη περίοδο συνδρομής, θα λάβετε έκπτωση.

Ανασκόπηση Jigsy

Ένα δωρεάν πακέτο είναι πάντα μια ευπρόσδεκτη επιλογή και οι τιμές είναι λογικές, αλλά ποια είναι η αξία; Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα σχέδια:

 • Ελεύθερος
  Το πρόγραμμα Jigsy Free είναι κατάλληλο για άτομα που θέλουν να πειραματιστούν με τη δημιουργία της δικής τους ιστοσελίδας, αλλά έχει πολύ περιορισμένο χαρακτήρα αποθήκευση (25MB), ένα πέντε σελίδων το πολύ και καμία επιλογή προσαρμοσμένου τομέα.
 • Μίζα
  Με κάθε ειλικρίνεια, θα ήθελα’να σπαταλήσω τα χρήματά μου στο πρόγραμμα εκκίνησης. Στο 3,99 $ το μήνα, εσείς’πληρώνετε πάρα πολύ για λίγο περισσότερο χώρο αποθήκευσης, ένα επιπλέον 5 σελίδες, και την ικανότητα χρήσης ενός προσαρμοσμένος τομέας.
 • Βασικός
  Αν επρόκειτο να γίνω πελάτης που πληρώνει, εγώ’δ. Πάρτε το Βασικό σχέδιο. Με το κόστος των 7,99 $ / μήνα, παίρνεις 2 GB αποθήκευσης και μπορείτε να δημιουργήσετε έως 99 σελίδες, το οποίο μπορεί να εξαπλωθεί 3 μεμονωμένοι ιστότοποι.
 • Ασφάλιστρο
  Αν και αυτή είναι η πιο ακριβή επιλογή, αυτό’είναι επίσης το καλύτερο για την αξία. Η κανονική του τιμή είναι 15,99 $, αλλά κατά τη στιγμή της γραφής, προσφέρεται για 9,99 $ / μήνα. Σας δίνει 5 GB αποθηκευτικού χώρου, η ικανότητα δημιουργίας απεριόριστες σελίδες, και έως 10 ιστότοποι.

Και το σύστημα τιμολόγησης Jigsy προσφέρει εκπτώσεις για μακροπρόθεσμα συμβόλαια. Μπορείτε να εξοικονομήσετε 10%, 20% ή 30% της τιμής εάν πληρώσετε χύμα για 1, 2 ή 3 χρόνια αντίστοιχα.

Αυτές μοιάζουν με δίκαιες προσφορές έως ότου συγκρίνουμε με άλλες πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων – το WordPress προσφέρει ένα δωρεάν πακέτο που παρέχει 3 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το πακέτο 9,50 $ διατίθεται με 13 GB. Δίπλα σε αυτό, η συμφωνία Jigsy δεν φαίνεται πολύ καλή.

Και παρεμπιπτόντως, η Jigsy προσφέρει μια μόνο εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Αλλά υποθέτω ότι είναι αρκετός χρόνος για να αποφασίσετε αν τα premium χαρακτηριστικά αξίζουν τον κόπο.

Εργασία με το Jigsy Website Builder

Η Jigsy ισχυρίζεται ότι το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων είναι τόσο εύκολο στη χρήση που θα ρυθμίσετε σε λίγα λεπτά. Αλλά ας δούμε πώς λειτουργεί πραγματικά.

Πρώτα απ ‘όλα, τα πρότυπα. Υπάρχουν εκατοντάδες προσαρμόσιμα πρότυπα για να διαλέξετε. Ωστόσο, όταν ξεκινάτε να κάνετε κύλιση αυτών των εκατοντάδων, διαπιστώνετε ότι αυτές δεν είναι πολύ ελκυστικές.

πρότυπα αξιολόγησης jigsy

Υπάρχουν πολλά να διαλέξετε, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να βρείτε κάτι με το σχεδιασμό αυτής της δεκαετίας. Οι χρωματικοί συνδυασμοί, οι συνθέσεις και τα μοτίβα είναι ξεπερασμένα και επαναλαμβανόμενα.

Αλλά ας προχωρήσουμε στο τμήμα επεξεργασίας. Ο Jigsy ισχυρίζεται ότι τα πρότυπα είναι πλήρως προσαρμόσιμα, οπότε ελπίζουμε ότι μπορείτε να διορθώσετε αυτά τα κακά σχέδια σύμφωνα με το γούστο σας.

Στην οθόνη προσαρμογής, μπορείτε να δείτε την πραγματική εικόνα του ιστότοπού σας. Υπάρχουν μπαρ με μενού επιλογών στο επάνω μέρος της οθόνης. Επίσης, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των τύπων συσκευών για να ελέγξετε πώς θα φαίνεται.

Πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων κριτικής jigsy

Για να προσθέσετε στοιχεία, μπορείτε να επιλέξετε από το μενού στοιχείων όπου ταξινομούνται σε ομάδες όπως περιεχόμενο, blogging ή ηλεκτρονικό εμπόριο. Επιλέξτε το πλαίσιο και απλώς σύρετέ το στον ιστότοπό σας.

jigsy κριτική προσαρμογή

Μπορείτε να εργαστείτε με τα πλαίσια περιεχομένου κάνοντας κλικ σε αυτό για να εμφανιστούν οι επιλογές επεξεργασίας. Η αλλαγή χρωμάτων, εικόνων και γραμματοσειρών είναι εύκολη, ωστόσο, η σύνθεση του προτύπου είναι αυστηρή.

jigsy review - drag and drop πρόγραμμα επεξεργασίας

Σας επιτρέπει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε στοιχεία, αλλά τα μεγέθη και η συνολική σειρά είναι σταθερά. Μπορείτε να τοποθετήσετε συγκεκριμένα στοιχεία μόνο σε καθορισμένες τοποθεσίες. Αυτό μειώνει σημαντικά την ευελιξία σας όταν είστε’δημιουργείτε τον δικό σας ιστότοπο.

Τα όρια αυτού του κατασκευαστή είναι επίσης ορατά όταν εργάζεστε με εικόνες. Δεν υπάρχει πρόγραμμα επεξεργασίας, μπορείτε να ανεβάσετε μόνο μια εικόνα (ή να ελπίζετε ότι θα ανεβάσει κάποια στιγμή). Και όταν πρόκειται για την τοποθέτηση, η πλατφόρμα κάνει όλα αυτόματα, οπότε δεν έχετε κανέναν έλεγχο πού βρίσκεται το κέντρο ή πόσο ευθυγραμμισμένο πρέπει να είναι.

Ωστόσο, υπάρχει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη φωτογραφιών. Ωστόσο, οι χρήστες της δωρεάν έκδοσης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν εικόνες υψηλής ποιότητας.

κριτική jigsy - βιβλιοθήκη εικόνων

Ένα άλλο ενοχλητικό πράγμα ήταν το πόσο αργή λειτουργεί η πλατφόρμα. Χρειάζεται χρόνος για να φορτωθούν οι μικρότερες αλλαγές! Ο Jigsy διαφημίζει ότι εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σε λίγα λεπτά, αλλά με τόσο καθυστερήσεις που απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Σε γενικές γραμμές, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων της Jigsy είναι απλό στη χρήση αλλά εξαιρετικά περιορισμένο. Ειλικρινά, αυτός ο επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης δεν είναι τόσο βολικός ή τόσο εύχρηστος όσο θα έπρεπε.

Jigsy Performance

Ο Jigsy δείχνει ποιότητα με απόδοση. Ακόμα κι αν η συνεργασία με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι μια πολύ αργή διαδικασία, ο ίδιος ο ιστότοπος θα πρέπει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Ανασκόπηση Jigsy

Όπως μπορείτε να δείτε, οι χρόνοι απόκρισης του ιστότοπου εμπίπτουν στην εξαιρετική κατηγορία (300 ms ή λιγότερο) για κάθε τοποθεσία που δοκιμάστηκε εκτός από το Bangalore. Αυτά είναι πραγματικά εξαιρετικά αποτελέσματα ταχύτητας!

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Jigsy

Συνολικά, ο Jigsy δεν είναι ο καλύτερος δημιουργός ιστότοπων, αλλά εκπληρώνει ορισμένες από τις υποσχέσεις του. Ας συνοψίσουμε την κριτική μας Jigsy με κάποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα:

 • Έχετε εκατοντάδες θέματα για να διαλέξετε
 • Τα σχέδια γίνονται φθηνότερα με τις μακροπρόθεσμες συμβάσεις
 • Χάρη στο δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να δοκιμάσετε τις περισσότερες δυνατότητες πριν αγοράσετε
 • Υπέροχοι χρόνοι απόκρισης στις Η.Π.Α..

Μειονεκτήματα:

 • ο ‘μεταφορά και απόθεση’ το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων δεν είναι σχεδόν τόσο ευέλικτο όσο υποσχέθηκε
 • Ο οικοδόμος ιστότοπων και ο ίδιος ο ιστότοπος μπορεί να είναι αρκετά τρελός
 • Μεσαία σχέδια και έλλειψη ποικιλίας
 • Η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι’Εξαιρετική καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας

Ανασκόπηση Jigsy – Τελικές σκέψεις

Ο δημιουργός ιστότοπων της Jigsy φαίνεται πολύ εύκολη επιλογή για γρήγορη ρύθμιση: δωρεάν σχέδιο με ένα απλό drag-and-drop συν μια καλή απόδοση.

Ωστόσο, αυτός ο οικοδόμος είναι στην πραγματικότητα μακριά από ευέλικτο. Τα σχέδια προτύπων είναι ξεπερασμένα και η συνεργασία με αυτήν την πλατφόρμα που δεν ανταποκρίνεται μπορεί να είναι μια απογοητευτική εμπειρία. Συμφωνώ ότι μπορείτε ‘Δημιουργήστε έναν ιστότοπο σε λεπτά’, αλλά όχι ένα που είναι πραγματικά δικό σας.

Θα ήθελα’Δεν το προτείνω για την αξία του και υπάρχουν άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων που προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα για τα χρήματά σας. Ωστόσο, εκεί’Δεν βλάπτει τη λήψη της δωρεάν έκδοσης για μια γρήγορη δοκιμαστική μονάδα.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν πακέτο
 • Φιλικό προς κινητά
 • Εργαλεία SEO

Μειονεκτήματα

 • Μέτρια χαρακτηριστικά
 • Ξεπερασμένα σχέδια προτύπων
 • Μεταφορά και απόθεση δεν ανταποκρίνεται πολύ
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector