Κριτική σελιδοδεικτών

Ο σελιδοδείκτης στοχεύει να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να συνδεθούν στο διαδίκτυο – σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή είναι η κύρια αποστολή της. Εύκολη εγκατάσταση και χρήση, αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που μόλις ξεκινούν.


Συμπεριλαμβανομένου ενός συναρπαστικού συστήματος τεχνητής νοημοσύνης (που ονομάζεται AiDA) και δεκάδων χρήσιμων ενοτήτων, είναι ο σελιδοδείκτης ο σωστός δημιουργός ιστότοπων για εσάς?

Ας εξετάσουμε τις τιμές, τις δυνατότητες και τη συνολική εμπειρία από τη χρήση του Σελιδοδείκτη, και μάθετε.

Τιμολόγηση σελιδοδεικτών

Ο σελιδοδείκτης προσφέρει 3 επιλογές προγράμματος. Δωρεάν, Επαγγελματικά και Επιχειρηματικά. Οι τιμές κυμαίνονται από δωρεάν (προφανώς), έως 29,99 $ ανά μήνα. Συνολικά, η τιμολόγηση μοιάζει πολύ με πολλούς διαγωνισμούς.

Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για να πάρετε μια ωραία και εύκολη σύγκριση των σχεδίων.

ΕλεύθεροςΕπαγγελματίαςΕπιχείρηση
Χώρος στο δισκο 500MBΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
εύρος ζώνηςΟΧΙΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Δωρεάν τομέαςΟχιΝαι (μόνο 1ος χρόνος)Ναι (μόνο 1ος χρόνος)
Συνδέστε τον δικό σας τομέαΟχιΝαίΝαί
Υποστηριζόμενοι ιστότοποι111
Δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείαςΝαίΝαίΝαί

Όπως μπορείτε να δείτε, οι διαθέσιμες επιλογές αν επιλέξετε να αγοράσετε το επαγγελματικό πρόγραμμα είναι πολύ πιο εκτεταμένες από το δωρεάν πρόγραμμα. Αυτό ισχύει για άλλη μια φορά κατά τη σύγκριση του Professional με το Business. Ωστόσο, υπάρχουν κοινές λειτουργίες. Έχετε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων και στα τρία σχέδια (η οποία δεν είναι ακριβώς χρήσιμη για το δωρεάν, αλλά διαχωρίζω), καθώς και την επιλογή να επιλέξετε από 20 πρότυπα ιστότοπου. Τα αντίγραφα ασφαλείας παρέχονται δωρεάν.

Υπάρχουν και μερικά αρνητικά. Επιτρέπεται να δημιουργείτε μόνο έναν ιστότοπο ανά λογαριασμό, ακόμη και στα επαγγελματικά και επαγγελματικά σχέδια.

Επιπλέον, πρέπει να τονίσω ότι, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σχέδια ορίζουν και τα δύο ότι ορισμένα στοιχεία (Domain και 3 Email) είναι δωρεάν για το πρώτο έτος, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πόσο θα κοστίσουν μετά από αυτό το έτος, οπότε κρατήστε αυτό στο μυαλό.

Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά στις επιλογές τιμολόγησης:

ΕπαγγελματίαςΕπιχείρηση
Μηνιαίο14,99 $29,99 $
Ετήσια (12μηνη σύμβαση)143,88 $299,88 $

Όπως ανέφερα προηγουμένως, η τιμολόγηση σχετίζεται με την επιλογή πληρωμής σας. Εάν θέλετε μια ετήσια συνδρομή, θα εξοικονομήσετε χρήματα, περίπου 20%, κατά τη διάρκεια αυτού του έτους. Ωστόσο, μπορείτε να ακυρώσετε τη συμφωνία όποτε θέλετε. Έχετε αυτήν την επιλογή με μηνιαία χρέωση. Αυτή είναι μια επιλογή που δεν προσφέρουν πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων, οπότε είναι ωραίο να βλέπεις το Bookmark να είναι ανοιχτό σε αυτό!

Δημιουργία προσαρμοσμένου ιστότοπου

Πέρασα λίγο, σκέφτοντας ένα soundbite για να το κάνω εδώ. Κάτι που συνόψισε τα συναισθήματά μου για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας με σελιδοδείκτη συνοπτικά. Δυστυχώς, το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι: «Μεγάλες ιδέες, χωρίς μεγάλη εφαρμογή».

Επιτρέψτε μου να επεξεργαστώ. Όταν φορτώνετε για πρώτη φορά το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, σας υποδέχεται ο «AiDA» (Βοηθός Σχεδιασμού Τεχνητής Νοημοσύνης), ο οποίος είναι ουσιαστικά AI του Bookmark για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που να μιλάει για εσάς ή την επιχείρησή σας.

Σας τίθενται μερικές ερωτήσεις. «Τι είδους ιστότοπος θέλετε να δημιουργήσετε», «Χρειάζεστε ηλεκτρονικό εμπόριο / ηλεκτρονικό κατάστημα;» κλπ. Χρειάζονται περίπου 2 λεπτά για να περάσει αυτή η διαδικασία. Στο τέλος της διαδικασίας θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το όνομα του ιστότοπού σας και πληροφορίες σχετικά με εσάς ή την επιχείρησή σας.

Σελιδοδείκτης

Θα δούμε το AiDA, θα το δούμε.

Εντάξει, οπότε αν εξετάζουμε τη φιλικότητα προς το χρήστη, το AiDA είναι πραγματικά απίστευτα χρήσιμο. Το AiDA εμφανίζεται με μια χρήσιμη μικρή περιήγηση, συμπεριλαμβανομένων οδηγών βίντεο για το πώς να ολοκληρώσετε κάθε βήμα, καθώς και για να εξηγήσετε τι κάνει κάθε μέρος του κατασκευαστή.

Είναι μια πολύ απλή ιδέα και ενσωματώνεται καλά, έτσι στηρίζει το Bookmark για αυτό.

Τέλος πάντων, μόλις ξεπεράσετε το AiDA, σας υποδεχόμαστε με τον νέο σας ιστότοπο.

Στο αριστερό πλαίσιο της οθόνης, μπορείτε να δείτε τις επιλογές σχεδίασης που παρέχει ο Σελιδοδείκτης.

Αυτές είναι αρκετά βασικές επιλογές, όπως πράγματα όπως το στυλ ιστότοπου, τα χρώματα μενού και οι γραμματοσειρές. Νομίζω ότι ο Σελιδοδείκτης θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά επιτρέποντας περισσότερη δημιουργικότητα εδώ. Πράγματα όπως οι χρωματικές διαβαθμίσεις, οι εισαγόμενες γραμματοσειρές Google και παρόμοια θα σας βοηθήσουν πραγματικά να αισθανθείτε σαν να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της δημιουργίας σας.

Οι άλλες επιλογές είναι αρκετά αυτονόητες, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να δημιουργήσετε / αφαιρέσετε σελίδες στην καρτέλα «σελίδες» και η καρτέλα «εστίαση» σας επιτρέπει να προσθέσετε μια νέα εστίαση στον ιστότοπό σας.

Αυτές οι επικεντρώσεις είναι πραγματικά ένας φανταχτερός τρόπος να λένε «ενότητες». Σας επιτρέπει να οργανώσετε τον ιστότοπό σας με τρόπο που να δείχνει καλύτερα τι κάνετε ή τι προσφέρετε.

Τώρα προχωράμε σε κάτι πιο ενδιαφέρον: Ενότητες.

Στην ουσία, ο Σελιδοδείκτης είναι ένας κατασκευαστής ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης. Για άλλη μια φορά, από την άποψη των ιδεών, αυτό είναι υπέροχο. Βλέπουμε μια τάση όλο και περισσότερων κατασκευαστών που επιτρέπουν αυτήν τη λειτουργικότητα, ή ακόμη και να χτίζονται γύρω από αυτήν, καθώς επιτρέπει στους χρήστες πολύ περισσότερη ελευθερία και ευκολία δημιουργίας.

Δυστυχώς, η εφαρμογή και το βάθος του συστήματος μεταφοράς και απόθεσης στο Bookmark είναι, τουλάχιστον, απογοητευτικό. Για έναν δημιουργό ιστοτόπων που έχει δημιουργηθεί με drag-and-drop στην πρώτη γραμμή, περίμενα πραγματικά να είναι πιο μελετημένο και πλήρως χαρακτηρισμένο. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αυτή εξακολουθεί να είναι μια αρκετά νέα εταιρεία, και είναι η πρώτη τους εισβολή στους δημιουργούς ιστότοπων, οπότε η αναμενόμενη τέλεια πρώτη προσπάθεια θα ήταν αρκετά αφελής και αυτό σίγουρα θα βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Παρακάτω είναι όλες οι διαθέσιμες ενότητες στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του Bookmark. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς; Για μένα, ήταν εκθαμβωτικό και εξακολουθώ να μην είμαι σίγουρος πως ο Bookmark κατάφερε να χάσει τη συμπερίληψη αυτής της ενότητας. Ένα πλαίσιο αναζήτησης.

Θα δείτε, υπάρχει μια επιλογή για «Αναζήτηση ηλεκτρονικού εμπορίου», αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς χρήσιμο για οποιονδήποτε δεν εκτελεί ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Και πάλι, απογοητευτικό.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν μερικά πραγματικά φανταστικά συμπεράσματα εδώ. Το να μπορείτε να σύρετε σε ένα κουμπί ή φόρμα επαφής με δυνατότητα κλικ, αντί να κάνετε αυτόματη κωδικοποίηση ή εισαγωγή από αλλού, κάνει τη ζωή σας ως δημιουργός ιστότοπου και κάτοχος πολύ πιο απλή.

Hosting.Review Recreation Experience

Προσπάθησα, όπως κάνουμε πάντα στις κριτικές του δημιουργού ιστότοπων, να αναδημιουργήσω τον ιστότοπο hosting.review στον Σελιδοδείκτη. Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν πολύ επιτυχημένο. Αυτό πρέπει να είναι ευκολότερο να γίνει με ένα πλήρως κατασκευασμένο εργαλείο, ανατρέξτε στην Αναθεώρηση Wix για ένα παράδειγμα του πόσο καλά μπορεί να γίνει.

Και παρακάτω, είναι η καλύτερη αναψυχή που θα μπορούσα να κάνω για αυτήν την κριτική σελιδοδεικτών.

κριτική σελιδοδεικτών

Όχι πολύ καλό, για να είμαι ειλικρινής, και ήταν πολύ δύσκολο να φτάσετε σε αυτό το στάδιο. Όπως ανέφερα προηγουμένως, δεν υπάρχει ενότητα πλαισίου αναζήτησης, επομένως δεν μπόρεσα να το προσθέσω στα δεξιά των σελίδων, όπως έχουμε.

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι η κορυφή της φωτογραφίας στο καρουζέλ έχει μια μακριά γκρι γραμμή. Αυτό ήταν το όνειρο της ζωής μου τις τελευταίες ώρες, προσπαθώντας να το αφαιρέσω.

Κάθε φορά που το έκανα, το κείμενο «Κριτικές Web Hosting από …» θα πήγαινε πίσω από το εικονίδιο «Έλεγχος φιλοξενίας». Αν μετά πήγαινα στο κείμενο και το μετακινούσα κάτω μερικές γραμμές, η γκρίζα γραμμή θα εμφανιζόταν ξανά. Φαίνεται ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάξετε την επάνω γραμμή όταν βρίσκεται σε ένα πρότυπο. Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε κάτι διαφορετικό είναι να αλλάξετε ολόκληρο το πρότυπο εντελώς.

Η σωστή λήψη των κειμένων ήταν επίσης μια πρόκληση. Όταν επιλέγετε τη γραμματοσειρά σας, σας λέει όλες τις επιλογές σε απλό κείμενο. Στη συνέχεια, ενημερώνει ολόκληρες τις γραμματοσειρές της ιστοσελίδας αφού κάνετε κλικ σε μια επιλογή.

Γιατί να μην εμφανίζονται μόνο οι διαφορές γραμματοσειρών στο μενού; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πουν με το όνομα τη διαφορά μεταξύ «Limelight» και «Raleway», για παράδειγμα. Και πάλι αυτό είναι κάτι που έχει μια απλή λύση και ελπίζω ότι το Bookmark θα το εφαρμόσει σύντομα!

Σε αυτό το σημείο θα συνιστούσα να επιλέξετε το δωρεάν πρόγραμμα, τουλάχιστον για να ξεκινήσετε. Εάν διαπιστώσετε ότι ο Σελιδοδείκτης είναι αυτό που ψάχνετε σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, τότε η αναβάθμιση σε επαγγελματικό ή επιχειρηματικό σχέδιο, όπως απαιτείται, είναι πολύ απλή και διαρκεί λίγα λεπτά.

Απόδοση σελιδοδεικτών

Πάντα μια σημαντική πτυχή κάθε είδους δημιουργού ιστότοπων ή παρόχου φιλοξενίας, η απόδοση του ιστότοπού σας θα είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία σας.

Ευτυχώς, το Bookmark φαίνεται να κάνει φανταστική δουλειά σε αυτήν την πτυχή. Ο μέσος χρόνος απόκρισης ήταν περίπου 500ms (μισό δευτερόλεπτο). Αυτό είναι πολύ καλό, και πιθανότατα, εν μέρει, λόγω του γεγονότος ότι ο Bookmark χρησιμοποιεί το Amazon Web Servers ως βάση διακομιστή. Η υποδομή διακομιστή της Amazon είναι απίστευτα τεράστια και αξιόπιστη, οπότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή!

κριτική σελιδοδεικτών

Όσον αφορά τον χρόνο λειτουργίας, έχουμε δει μια απόλυτη αξιοπιστία 100% σε αυτόν τον τομέα, αφού παρακολουθήσαμε αυτά τα στατιστικά στοιχεία τις τελευταίες αρκετές ημέρες.

Ο ιστότοπος ανταποκρίνεται και φαίνεται να είναι αξιόπιστος όσον αφορά τη σωστή σύνδεση και εμφάνιση οπτικών εικόνων.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι κάτι που, προσωπικά, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος οποιασδήποτε εταιρείας και είναι επίσης σημαντικό στο πλαίσιο αυτής της αξιολόγησης σελιδοδεικτών. Οι εταιρείες δεν είναι τίποτα χωρίς πελάτες και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που σας βοηθούν να αναπτυχθείτε είναι μια μεγάλη ένδειξη του είδους της επιχείρησης που θέλετε να είστε. Με αυτό είπε, ας μιλήσουμε για το πώς έκανε ο Σελιδοδείκτης.

Με μια λέξη: Υπέροχο. Η υποστήριξη πελατών του Bookmark είναι το καλύτερο μέρος για αυτούς, από αυτά που έχω δει. Έστειλα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έθεσε κάποιες ερωτήσεις διερεύνησης, χωρίς να περιμένω να λάβω πραγματική απάντηση, καθώς τα περισσότερα μέρη θα απαντήσουν με μια απλή γραπτή απάντηση.

Είναι ενδιαφέρον ότι, στη σελίδα “Επικοινωνία” του ιστότοπου του Bookmark, η επιλογή για λήψη υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας δεν θα λειτουργούσε για μένα, οπότε αναγκάστηκα να γράψω ένα email σε αυτούς.

Εδώ είναι αυτό που ζήτησα και έλαβα:

Κριτική σελιδοδεικτώνΚριτική σελιδοδεικτών

Η απάντηση ήρθε μέσα σε 8 ώρες από το email μου. Αυτή η ώρα ανακύκλωσης δεν είναι ιδανική, προφανώς, αλλά πρέπει να τονίσω ότι η ερώτησή μου εστάλη περίπου στις 1 π.μ. στην τοπική ζώνη ώρας του Bookmark. Αυτό είναι απολύτως αποδεκτό, λαμβάνοντας υπόψη.

Ήμουν πολύ χαρούμενος που έλαβα μια αρθρωτή και ενημερωτική απάντηση. Οι ερωτήσεις μου απαντήθηκαν καλά, διεξοδικά και ευγενικά.

Για άλλη μια φορά, ξέρω πολύ καλά ότι αυτό πρέπει να είναι ο κανόνας, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει η πλειοψηφία των εμπειριών υποστήριξης πελατών και εγώ και είμαι βέβαιος ότι και εσείς έχετε αντιμετωπίσει.

Κριτική σελιδοδεικτών – Συμπέρασμα

Ο σελιδοδείκτης είναι ένας αρκετά καλός δημιουργός ιστότοπων. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, αλλά η συνολική εντύπωση είναι θετική.

Υπάρχει αρκετό δυναμικό σε αυτόν τον δημιουργό ιστότοπων, αλλά δυστυχώς 0 απλά δεν ανταποκρίνεται σε αυτό. Στο τέλος της ημέρας, υπάρχουν μερικές πραγματικά φανταστικές ιδέες εδώ, απλώς εκτελούνται με έναν όχι πολύ καλό τρόπο, σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων με παρόμοιες τιμές, ειδικά το Wix.

Αλλά ο Σελιδοδείκτης είναι πολύ κοντά στο να τα πάει όλα σωστά. Ακόμη και τώρα, η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και η απόδοση του ιστότοπου καθιστούν αυτόν τον πάροχο άξια να το δοκιμάσει.

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
  • Το AI AiDA είναι πολλά υποσχόμενο
  • Καλή απόδοση

Μειονεκτήματα

  • Πολύ ακριβό
  • Έλλειψη χαρακτηριστικών
  • Θα μπορούσε να κάνει με περισσότερη αξιοπιστία ιστότοπου
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector