Ανασκόπηση καρδιάς στο Διαδίκτυο

Το Heart Internet ιδρύθηκε το 2004 και ειδικεύεται στην παροχή υψηλής ταχύτητας φιλοξενίας προσαρμοσμένων στις ανάγκες των βρετανών πελατών. Από κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών σε ονόματα τομέα και διακομιστές – αυτός ο πάροχος προσφέρει πολλά. Η φιλοξενία της αρχιτεκτονικής βασίζεται επίσης στο cloud, που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί ένα πιο σύγχρονο σύστημα από πολλούς τοπικούς ανταγωνιστές.


Ισχυρίζονται ότι είναι μια εταιρεία που εξελίσσεται στις ανάγκες των πελατών τους, αλλά αυτό συμβαίνει πραγματικά; Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μου στο Διαδίκτυο για να δείτε αν είναι πραγματικά μια υπηρεσία που αξίζει να πέσετε.

Πρώτες εντυπώσεις

Ο ιστότοπος Heart Internet είναι επαγγελματίας. Ένιωσα άνετα αμέσως και η αξιοπιστία έδειξε από την αντιστάθμιση από τα βραβεία που εμφανίζονται στην αρχική τους σελίδα.

Οι περισσότεροι Βρετανοί θα είναι εξοικειωμένοι με τη μάρκα PC Pro που είναι ένα μεγάλο περιοδικό τεχνολογίας που πωλείται σε όλη τη χώρα. Το Heart Internet έχει κερδίσει το βραβείο «Best Web Hosting» τρεις φορές.

Και, ενώ εγγραφώ, βρήκα την εμπειρία μου να είναι επίσης πολύ καλή. Ήταν μια αρκετά ανώδυνη διαδικασία. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Επομένως, δεν ανησυχούσα πολύ για τις συνέπειες της επιλογής λανθασμένου πακέτου – και ούτε θα έπρεπε.

φιλοξενία καρδιάς αναθεώρηση Διαδικτύου

Σημειώστε ότι τα προγράμματα χρεώνονται ετησίως, οπότε υπάρχει μια μεγάλη οικονομική ποινή αν αποφασίσετε ότι η υπηρεσία δεν είναι κατάλληλη για εσάς και προσπαθήστε να την ακυρώσετε μετά το τέλος των 30 ημερών.

Ήταν αμέσως σαφές ότι το Heart Internet είναι μια κατάλληλη υπηρεσία για προχωρημένους χρήστες και αρχάριους φιλοξενία ιστοσελίδων. Για να προσελκύσετε το τεχνολογικό πλήθος, διατίθενται πακέτα φιλοξενίας επαγγελματικών επιπέδων VPS και μεταπωλητών, ενώ τα τυπικά σχέδια φιλοξενίας περιλαμβάνουν λειτουργίες φιλικές για αρχάριους όπως εφαρμογές εγκατάστασης με ένα κλικ.

Το Heart Internet προσφέρει επίσης ένα ειδικό πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress που σας παρέχει βελτιστοποιημένους διακομιστές WordPress και πρόσβαση σε μια ομάδα ειδικοί που είναι διαθέσιμοι 24/7 μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας ή εισιτηρίων. Για να δούμε πόσο «ειδικοί» είναι πραγματικά, προσπάθησα να καλέσω την ομάδα υποστήριξης πελατών και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το άτομο με το οποίο μίλησα προφανώς είχε καλή κατανόηση σε μερικά από τα καλύτερα σημεία της αντιμετώπισης προβλημάτων του WordPress.

Και θα έχετε την ίδια πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών ακόμη και χωρίς ειδικό πρόγραμμα WordPress. Διαδίκτυο καρδιάς επίσης προσφέρει διακομιστές Windows και παραδοσιακά πακέτα φιλοξενίας Linux.

Το Heart Internet προσφέρει επίσης φιλοξενία μεταπωλητών που απευθύνεται σε προγραμματιστές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Τα σχέδια ξεκινούν από 41,99 £ / μήνα και, όπως θα περιμένατε, προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, ιστότοπους, καθώς και εύρος ζώνης.

Συνολικά, εντυπωσιάστηκα αρχικά από τις επιλογές φιλοξενίας τους – φαίνεται να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πακέτων κατάλληλων για όσους αναζητούν φιλοξενία.

Τιμές καρδιάς στο Διαδίκτυο

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το Heart Internet πέφτει κάπου στη μέση. Δεν είναι επίσης πολύ φθηνό, αλλά ούτε πολύ ακριβό – το Πρόγραμμα Starter Pro (3,99 £ / μήνα) περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης HDD 10 GB και εύρος ζώνης 50 GB. ο Πρόγραμμα Home Pro (10,99 £ / μήνα) περιέχει αποθηκευτικό χώρο 100 GB HDD και απεριόριστο εύρος ζώνης. Και τέλος, το Πρόγραμμα Business Pro (14,99 £ / μήνα) προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης HDD και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Επίσης, ενώ το πακέτο Starter Pro είναι 3,99 £ ανά μήνα, πρέπει να πληρώνεται ετησίως και επίσης έχει χρέωση 10,00 £.

Starter ProHome ProBusiness Pro
Χώρος στο δισκο10 GB100 GBΑπεριόριστος
εύρος ζώνης50 GBΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Πόσους τομείς επιτρέπονται?113
HDD ή SSD που χρησιμοποιείται σε διακομιστές?HDDHDDHDD
SSLΔεν περιλαμβάνονταιΔεν περιλαμβάνονταιΔεν περιλαμβάνονται
Γραμματοκιβώτια100010000Απεριόριστος
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων30 μέρες30 μέρες30 μέρες
Υποστήριξη πελατώνΥποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου ή εισιτηρίωνΥποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου ή εισιτηρίωνΥποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου ή εισιτηρίων
Επιλογή τοποθεσίας διακομιστήΌχι – Μόνο Ηνωμένο ΒασίλειοΌχι – Μόνο Ηνωμένο ΒασίλειοΌχι – Μόνο Ηνωμένο Βασίλειο
Δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείαςΟχιΟχιΟχι

Κατά την ειλικρινή μου γνώμη, 14,99 £ το μήνα για το πακέτο Business Pro είναι πολύ δαπανηρό, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι το SSL δεν περιλαμβάνεται καν.

Πώς αποδίδει το Heart Internet?

Ανασκόπηση καρδιάς στο Διαδίκτυο

Το Heart Internet παρέχει εξαιρετικές ταχύτητες. Οι χρόνοι απόκρισης στον ιστότοπό τους βρίσκονταν στο εξαιρετικό εύρος (0-300ms) για κάθε τοποθεσία εκτός από το Σίδνεϊ.

Και πρέπει να πω, οι εμπειρίες μου ήταν σύμφωνες με αυτό.

Καρδιά Διαδικτυακή αναθεώρηση: Η ετυμηγορία

Όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά το Heart Internet, εντυπωσιάστηκα με τον αριθμό των υπηρεσιών που προσφέρουν, καθώς και την τεχνική υποστήριξη των πελατών τους.

Συνολικά, το Heart Internet προσφέρει μεγάλες ταχύτητες και υποστήριξη πελατών. Ωστόσο, τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους δεν είναι σίγουρα φιλικά προς το πορτοφόλι.

Ενώ το πακέτο εκκίνησης δεν είναι πολύ ακριβό, δεν το κάνει’Προσφέρετε πολλά συγκριτικά – επιπλέον, σας κάνουν να πληρώνετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων, κάτι που μπορεί να μην είναι ιδανικό για ορισμένους.

Τα πιο ακριβά σχέδια προσφέρουν αντίστοιχα πολύ περισσότερα, αλλά έχω δει σίγουρα παρόμοια σχέδια για λιγότερα χρήματα.

Συμπερασματικά, θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού εάν θέλετε καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής! Έχετε τις δικές σας κριτικές για το Heart Internet; Μη διστάσετε να τα υποβάλετε παρακάτω!

Πλεονεκτήματα

  • Φανταστικοί χρόνοι απόκρισης από τις περισσότερες τοποθεσίες
  • Φιλοξενία που βασίζεται σε Windows ή Linux
  • Μεγάλος αριθμός εφαρμογών

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή ή δωρεάν έκδοση για δοκιμή
  • Τα εργαλεία προγραμματισμού Starter Pro είναι πολύ περιορισμένα
  • Χωρίς αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector