Αξιολόγηση μεταπωλητών Panel

Το ResellersPanel είναι ένας πάροχος φιλοξενίας που προσφέρει έναν απλοϊκό τρόπο για να ξεκινήσετε την επιχείρηση μεταπωλητών σας. Είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα, καθώς κάνει ακόμα πιο εύκολη τη μεταπώληση επιχειρήσεων. Εδώ, δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε μόνοι σας τη φιλοξενία – για να κερδίσετε το κέρδος, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το κατάστημα.


Η δημοφιλής μάρκα φιλοξενίας στο Ηνωμένο Βασίλειο LiquidNet Ltd. ανέπτυξε αυτήν την εταιρεία για να επεκτείνει το όραμά της στη φιλοξενία. Η ResellersPanel ξεκίνησε το ταξίδι της το 2003 και έκτοτε είναι μια δημοφιλής επιλογή.

Έτσι, αυτή η κριτική ResellersPanel είναι να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο πόσο καλές είναι οι προσφορές.

Τι είναι το ResellersPanel?

Το ResellersPanel είναι ένα πρόγραμμα μεταπωλητών όπου θα μπορείτε να μεταπωλήσετε πολλά προϊόντα. Δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε μόνοι σας τους διακομιστές – ο πάροχος το κάνει για εσάς. Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ορίστε τις τιμές των προϊόντων και ξεκινήστε τη μεταπώληση.

Και επί του παρόντος, το ResellersPanel προσφέρει πολλές ανταγωνιστικές λύσεις με πλήρεις δυνατότητες και ενημερωμένη τεχνική υποστήριξη:

 • Μεταπωλητής Cloud Hosting
 • Μεταπωλητής φιλοξενίας VPS
 • Αφιερωμένος μεταπωλητής φιλοξενίας
 • Μεταπωλητής τομέα
 • Μεταπωλητής cPanel
 • Μεταπωλητής πιστοποιητικών SSL

Το καλύτερο μέρος για τις υπηρεσίες του είναι ότι δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε τόσο πολύ χρόνο συντηρώντας τον ιστότοπό σας. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το ResellerPanel είναι παρόμοιος με το μάρκετινγκ συνεργατών.

Διαφορετικά από την κανονική μεταπώληση, κερδίσατε’να αγοράζετε άμεσα και μετά να μεταπωλείτε τους πόρους. Το ResellersPanel φροντίζει όλα τα τεχνικά στοιχεία και κάνετε το ρόλο σας ως έμπορος για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Έτσι, απλά χρησιμοποιείτε αυτήν την πλατφόρμα για να πουλήσετε προϊόντα φιλοξενίας.

κριτική resellerspanel

Κάθε πελάτης που θα αγοράσει το προϊόν από εσάς θα πληρώσει το ResellersPanel απευθείας για να λάβει τις υπηρεσίες. Αλλά οι πελάτες θα βρουν αυτά τα προϊόντα στον ιστότοπό σας. Και καθώς είστε ο μεταπωλητής, θα λάβετε το κέρδος από τις προμήθειες.

Εκτός από όλα αυτά, φυσικά, μπορείτε πάντα να φιλοξενείτε τους δικούς σας ιστότοπους στους διακομιστές τους και να αγοράζετε το πρόγραμμα για εσάς.

Αλλά ας δούμε τα σχέδια και την απόδοση για να δούμε αν είναι κατάλληλη επιλογή για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας. Σε αυτήν την κριτική ResellersPanel, I’Θα καλύψω τα προγράμματα μεταπωλητών φιλοξενίας Cloud. Αφήνω’δείτε το!

Τιμοκατάλογος μεταπωλητών

Ο μεταπωλητής cloud hosting διαθέτει 4 πακέτα που ξεκινούν με το πρόγραμμα Starter για 2,50 $ / μήνα, και το πιο προηγμένο σχέδιο εδώ είναι το Enterprise for 9,50 $ / μήνα. Μπορείτε να μεταπωλήσετε τα σχέδια ως έχουν, αλλά αν θέλετε, μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τα σχέδια διαφορετικά.

Τιμές και σχέδια για μεταπωλητές

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας του ResellerPanel:

 • Μίζα: Η αρχική τιμή είναι 2,50 $ / μήνα για αυτό το σχέδιο. Έρχεται με απεριόριστο χώρο στο δίσκο και απεριόριστο εύρος ζώνης. Ωστόσο, αυτό το πρόγραμμα έχει μόνο 100 λογαριασμούς email.
 • Επιχείρηση: Το σχέδιο ξεκινά στις 3,33 $ / μήνα. Αυτό έρχεται επίσης με απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης. Προσφέρει 500 email και απεριόριστους λογαριασμούς FTP.
 • Εταιρικός: Θα ξεκινήσει στις 6,67 $ / μήνα. Το σχέδιο προσφέρει απεριόριστο χώρο στο δίσκο, εύρος ζώνης, email και λογαριασμούς FTP.
 • Επιχείρηση: Η χονδρική τιμή αυτού του προγράμματος ξεκινά στις 9,50 $ / μήνα. Προσφέρει επίσης τα ίδια χαρακτηριστικά με το εταιρικό σχέδιο αλλά με κάποιες μικρές αλλαγές. Αυτό το σχέδιο είναι πιο κατάλληλο για χρήστες προχωρημένου επιπέδου.

Όπως μπορείτε να δείτε, όλα τα σχέδια έχουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό. Ρίξτε μια ματιά σε τι είδους χαρακτηριστικά προσφέρονται σε αυτήν την κριτική ResellersPanel.

ΜίζαΕπιχείρησηΕταιρικόςΕπιχείρηση
Χώρος στο δισκο ΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
εύρος ζώνηςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσεις
Υποστηρίζονται τομείς15ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Προστασία κατά του DDoSΝαίΝαίΝαίΝαί
Λογαριασμοί email100500ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Υποστήριξη πελατώνEmail, εισιτήριο, ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνοEmail, εισιτήριο, ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνοEmail, εισιτήριο, ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνοEmail, εισιτήριο, ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο
Δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείαςΝαίΝαίΝαίΝαί

Η λίστα των χαρακτηριστικών είναι πολύ περιεκτική. Για πλήρη ασφάλεια των ιστότοπων, κάθε πρόγραμμα έχει προστασία από κακόβουλο λογισμικό και προστασία κατά του DDoS, καθώς και αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας. Περιλαμβάνονται ακόμη και δωρεάν πιστοποιητικά SSL.

Επιπλέον, υπάρχει ένα αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης με 37 σενάρια. Και για τη δημιουργία του ιστότοπου, περιλαμβάνεται ένα πρόγραμμα δημιουργίας. Επίσης, υπάρχει μια εύκολη εγκατάσταση του WordPress Joomla, του Drupal και πολλών άλλων.

Τα σχέδια διαφέρουν ως επί το πλείστον στον επιτρεπόμενο αριθμό τομέων, στους λογαριασμούς email και στην κίνηση VPN. Φυσικά, οι πόροι γίνονται καλύτεροι με υψηλότερα σχέδια. Ο αριθμός των λογαριασμών email ξεκινά από 100 για το μικρότερο – Starter – πακέτο, και τόσο η Εταιρεία όσο και η Επιχείρηση το έχουν απεριόριστο. Η κίνηση VPN αυξάνεται επίσης από 5 GB στο πρόγραμμα Starter σε 50 GB στο πρόγραμμα Enterprise.

Και τέλος, για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, έχετε 30 ημέρες για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες.

Απόδοση μεταπωλητών Panel

Δυστυχώς, το ResellersPanel δεν λάμπει με την παράσταση. Για τη δοκιμή χρόνου απόκρισης, αυτός ο πάροχος κατάφερε να βαθμολογήσει κάτω από τον μέσο όρο.

ο τα αποτελέσματα γίνονται πιο αργά από 700 ms στη Σιγκαπούρη και στο Μπανγκαλόρ και είναι εξαιρετικά κακό στο Σάο Πάολο. Παίρνει τόσο αργή όσο 2541 ms εκεί!

Απόδοση μεταπωλητών Panel

Από την άλλη πλευρά, ο χρόνος απόκρισης στην περιοχή των ΗΠΑ ήταν εντελώς υπέροχος. Αλλά είναι πραγματικά περίεργο το γεγονός ότι ακόμη και με 5 τοποθεσίες διακομιστή (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Φινλανδία, Βουλγαρία, Αυστραλία), αυτός ο πάροχος δεν μπορεί να παράσχει τουλάχιστον μέσο όρο αποτελεσμάτων.

Σίγουρα, αυτό μπορεί να οφείλεται στο σκληρό δίσκο που χρησιμοποιείται στους διακομιστές, καθώς είναι πιο αργή τεχνολογία από το SSD.

Έτσι, παρόλο που υπάρχουν μερικές μεγάλες ταχύτητες στην περιοχή των ΗΠΑ, λάβετε υπόψη ότι οι χρήστες σε ορισμένες άλλες τοποθεσίες μπορεί να είναι πραγματικά απογοητευμένοι.

Πλεονεκτήματα των μεταπωλητών Panel

Αυτός ο πάροχος περιλαμβάνει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες στα σχέδια και εδώ είναι τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του κεντρικού υπολογιστή:

Πολλά πακέτα μεταπωλητών

Αυτός ο πάροχος διαθέτει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων φιλοξενίας κατάλληλα για μεταπώληση. Η έναρξη της επιχείρησης μεταπωλητών είναι πολύ πιο εύκολη όταν τα παρεχόμενα σχέδια είναι καλά κατασκευασμένα. Και φυσικά, μπορείτε απλά να το χρησιμοποιήσετε για να φιλοξενήσετε άνετα τις δικές σας σελίδες.

Φορτωμένο με χαρακτηριστικά

Όλα τα πακέτα είναι γεμάτα χαρακτηριστικά. Σε σύγκριση με άλλους παρόχους φιλοξενίας, διαθέτει μια τεράστια συλλογή ποιοτικών χαρακτηριστικών που προσφέρει. Απεριόριστος χώρος στο δίσκο και εύρος ζώνης, ασφάλεια ιστότοπου και ακόμη και υποβοηθούμενη μεταφορά ιστότοπου – υπάρχουν πολλά πράγματα για να κάνετε μια ελκυστική προσφορά.

Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Το ResellerPanel προσφέρει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας μαζί με εισιτήρια, email και τηλεφωνικές κλήσεις. Είχα μερικές τεχνικές ερωτήσεις για να ρωτήσω, γι ‘αυτό ήρθα σε επαφή μέσω της ζωντανής συνομιλίας. Ο πράκτορας ήταν εξαιρετικά γρήγορος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις μου. Το επίπεδο των τεχνικών γνώσεων και η προθυμία βοήθειας καθιστά αυτή την εξυπηρέτηση πελατών εξαιρετική.

Επιλογή τοποθεσιών διακομιστή

Το ResellersPanel θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τον διακομιστή κατά την εγγραφή σας. Θα έχετε πέντε επιλογές για να επιλέξετε εδώ – ΗΠΑ, ΗΒ, Φινλανδία, Βουλγαρία και Αυστραλία. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε τον πλησιέστερο διακομιστή στην προβλεπόμενη τοποθεσία των θεατών σας.

99,98% εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Το ResellersPanel μπορεί να σας δώσει 99,98% χρόνο λειτουργίας, κάτι που είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αν και θα θέλατε πάντα ένα 100%, αλλά από τα πρότυπα της αγοράς, η δεδομένη εγγύηση είναι πραγματικά καλή.

Μειονεκτήματα του ResellersPanel

Ακόμα και με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, το ResellersPanel έχει κάποια μειονεκτήματα λαμβάνοντας υπόψη πράγματα όπως ο χρόνος απόκρισης ή η τιμολόγηση. Ακολουθούν τα μειονεκτήματα που εμφανίστηκαν σε αυτήν την κριτική ResellersPanel:

Κάτω από τον μέσο χρόνο απόκρισης

Αν και αυτός ο πάροχος διαθέτει αρκετές τοποθεσίες διακομιστή και καλή εγγύηση χρόνου λειτουργίας, τα αποτελέσματα του χρόνου απόκρισης μπορεί να είναι πολύ αργά σε ορισμένες περιοχές.

Χωρίς cPanel με φιλοξενία cloud

Το cloud hosting δεν διαθέτει cPanel. Αυτό το πάνελ είναι πραγματικά άνετο και διαισθητικό, οπότε η έλλειψη του κάνει μεγάλη διαφορά. Λάβετε αυτήν την επιλογή μόνο όταν πηγαίνετε για το VPS ή την αποκλειστική φιλοξενία.

Λίγο ακριβό

Η τιμολόγηση φαίνεται λίγο πιο ψηλά. Και παρόλο που τα σχέδια περιλαμβάνουν πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, ως μεταπωλητής μπορεί να δυσκολευτείτε να ανταγωνιστείτε με πολύ φθηνότερες υπηρεσίες φιλοξενίας στην αγορά.

ResellersPanel Review – Η ετυμηγορία

Συνολικά, το ResellerPanel μοιάζει με μέσο πάροχο φιλοξενίας. Εχει ένα μεγάλη συλλογή χαρακτηριστικών και προσφορές υπέροχη υποστήριξη πελατών. Ωστόσο, το οι τιμές είναι λίγο υψηλές και η ταχύτητα του διακομιστή μπορεί να είναι πολύ αργή για ορισμένες περιοχές.

Ωστόσο, το ResellersPanel αξίζει την προσοχή σας. Και ακόμη και αν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να το δοκιμάσετε εύκολα – δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμός και αν δεν σας αρέσουν οι υπηρεσίες, μπορείτε πάντα να ζητήσετε τα χρήματά σας πίσω εντός 30 ημερών.

Πλεονεκτήματα

 • 99,98% χρόνος λειτουργίας
 • Δωρεάν λογαριασμός μεταπωλητή
 • Γεμάτο χαρακτηριστικά
 • Καλή υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα

 • Κακός χρόνος απόκρισης
 • Ακριβός
 • Χωρίς cPanel
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector