Αναθεώρηση QHoster

Το QHoster είναι ένας πάροχος φιλοξενίας που έχει μια βασική ιδέα στην επιχείρησή του – Η ποιότητα φιλοξενίας έχει σημασία.


Υπερηφανεύεται για τη μεγάλη του υποστήριξη, τις ευέλικτες τιμές και την εξαιρετική απόδοση. Θα δοκιμάσουμε πόσο καλός είναι αυτός ο πάροχος.

Σε αυτήν την κριτική QHoster, θα επικεντρωθούμε στις πιο δημοφιλείς – κοινές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τι είναι το QHoster?

Η QHoster είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2004, εξυπηρετεί περίπου 5000 ενεργούς πελάτες και λειτουργικούς διακομιστές σε 13 διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες.

Η QHoster πωλεί κοινόχρηστους, VPS και αποκλειστικούς διακομιστές, αλλά είναι επίσης προμηθευτής της εγγραφή τομέα και πιστοποιητικά SSL. Και τα δύο μπορούν να αγοραστούν χωρίς συμβόλαιο φιλοξενίας.

Κριτική QHoster - Αρχική σελίδα

Μόλις ξεπεράσετε το ελαφρώς τραχύ εξωτερικό μέρος του ιστότοπου QHoster, θα το ανακαλύψετε γρήγορα προσφέρει πολλά εκτός από τη βασική κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων, που βοηθά στην προσθήκη αξίας στην βασική υπηρεσία.

Τιμολόγηση QHoster

Το πρόγραμμα εκκίνησης του QHoster, το Hosting Plan Mini, έρχεται στη διεύθυνση μόλις πάνω από 2,54 $ το μήνα. Παίρνετε έναν ιστότοπο, χώρο αποθήκευσης 10 GB, απεριόριστο εύρος ζώνης. Το Hosting Plan Pro, για 6,44 $ / μήνα, αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο στα 150 GB.

Κριτική QHoster - Τιμολόγηση

Το πιο ακριβό Το Hosting Plan Biz θα σας κοστίζει 12,94 $ το μήνα και θα περιλαμβάνει 250 GB αποθηκευτικού χώρου και δωρεάν ιδιωτικό SSL. Κάθε πρόγραμμα συνοδεύεται από ένα δωρεάν κοινόχρηστο πιστοποιητικό SSL, το οποίο είναι απόλυτη αναγκαιότητα για οποιονδήποτε επιχειρηματικό ιστότοπο.

Ωστόσο, Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εταιρεία απαιτεί από εσάς να εγγραφείτε για τουλάχιστον τρεις μήνες σε αυτό το προσιτό πακέτο.

Κριτική QHoster - Ελάχιστη εγγραφή

Ωστόσο, το QHoster προσφέρει εκπτώσεις έως και 30% όταν επιλέγετε να φιλοξενήσετε για 36 μήνες. Η τιμή του προγράμματος Mini μειώνεται σε μόλις 1,95 $ το μήνα.

Κριτική QHoster - Έκπτωση

Εσείς μπορεί να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα εάν είστε σοβαροί για τα έργα σας και γνωρίζετε ότι θα χρειαστείτε μια μακροπρόθεσμη φιλοξενία.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα τρία πακέτα που προσφέρει η QHoster στον παρακάτω πίνακα:

ΜίνιΥπέρΜπιζ
Τιμή2,54 $6,44 $12,94 $
Όριο χώρου στο δίσκο10 GB150 GB250 GB
Όριο εύρους ζώνηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
ΤομείςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
SSD / HDDHDDHDDHDD
SSLΚοινόχρηστο πιστοποιητικό SSLΚοινόχρηστο πιστοποιητικό SSLΙδιωτικό SSL + Dedicated IP
Λογαριασμοί emailΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Δημιουργία ιστότοπουΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Εγγύηση επιστροφής χρημάτωνΟχιΟχιΟχι
Υποστήριξη πελατών Ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο και Skype Ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο και Skype Ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο και Skype

Σημειώστε ότι καμία εγγύηση επιστροφής χρημάτων προσφέρεται, οπότε μην περιμένετε να επιστρέψετε τα χρήματά σας μετά την πληρωμή.

QHoster Review - Επιστροφή χρημάτων

Δωρεάν μεταφορά τομέα προωθείται, αλλά είναι διαθέσιμο αν θα υπογράψετε για 3 μήνες ή περισσότερο.

Αναθεώρηση QHoster - Μεταφορά τομέα

Ακόμη, μεταφορά του τομέα σας χωρίς καμία ταλαιπωρία με το πακέτο φιλοξενίας 3 μηνών είναι μεγάλη.

Το QHoster δεν είναι η φθηνότερη επιλογή στην αγορά, αλλά για υψηλότερη τιμή έχετε πολλές απεριόριστες και premium δυνατότητες.

Χαρακτηριστικά QHoster

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά είναι η αφθονία των συστημάτων πληρωμών στο QHoster. Προσπαθώντας να προσφέρουμε ποιοτική φιλοξενία σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, έχει πάνω από 30 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Κριτική QHoster - Τρόποι πληρωμής

Περιλαμβάνει τυπικοί τρόποι πληρωμής – με πιστωτική κάρτα, τραπεζικές μεταφορές ή Paypal. Εκτός από αυτό, έχετε πιο συγκεκριμένους τρόπους, όπως OKPAY, Svyaznoy και QIWI. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλές διαφορετικές ποικιλίες κρυπτονομισμάτων.

Κριτική QHoster - Bitcoin

Έχοντας τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους αποδοχής χρημάτων, ειδικά από κρυπτονομίσματα, Η QHoster έχει λάβει επιπλέον μέτρα ασφαλείας. Είναι πολύ διαφανές και επίσης αυστηρό για το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε με τη φιλοξενία που αγοράσατε. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με αυτό σε όρους και υπηρεσίες.

Κριτική QHoster - Όροι και Υπηρεσίες

Έτσι, προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την τεκμηρίωση των όρων και των υπηρεσιών πριν ξεκινήσετε να φιλοξενείτε με αυτόν τον παροχέα. Θα σας σώσει και τον Qhoster πολύ χρόνο και πονοκεφάλους.

Το Qhoster έχει επίσης πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Για κοινόχρηστη φιλοξενία, αυτές οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν τις ΗΠΑ, την Ανατολική Ευρώπη (Βουλγαρία) και τη Δυτική Ευρώπη (Ηνωμένο Βασίλειο).

QHoster Review - Τοποθεσίες διακομιστή

Για άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας μπορείτε να επιλέξετε από ακόμη περισσότερες τοποθεσίες, 9 συνολικά. Συμπεριλαμβάνονται, αλλά δεν περιορίζονται σε τοποθεσίες στη Λιθουανία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, τον Καναδά και το Μεξικό.

Το Qhoster σας προσφέρει πολλές τοποθεσίες και ευέλικτες επιλογές πληρωμής, αλλά λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν περιορισμοί σε ό, τι μπορείτε να κάνετε.

Απόδοση QHoster

Κατά την επισκόπηση QHoster, δοκιμάσαμε τη σταθερότητα και την ταχύτητα χρησιμοποιώντας μια οθόνη uptime. Αυτός ο πάροχος σας υπόσχεται εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% και Αν και δεν είναι τέλειο 100%, ο ιστότοπός μας είχε 99,95% χρόνο λειτουργίας. Το δοκιμάσαμε αυτό για περίπου ένα μήνα και το δικό μας Ο ιστότοπος ήταν εκτός λειτουργίας για περίπου 21 λεπτά συνολικά.

QHoster Review - Ρομπότ Uptime

Ο μέσος χρόνος απόκρισης ήταν 582ms, και το υψηλότερο που είχε ήταν περίπου 687ms. Έτσι, ενώ δεν ήταν τέλεια ταχύτητα, δεν υπήρχαν τεράστιες αιχμές στην απόδοση.

Το Bitcatcha παρουσίασε καλύτερα αποτελέσματα, ο ιστότοπός μας ανταποκρίθηκε γρήγορα σε σχεδόν όλες τις περιοχές σε όλο τον κόσμο. ο οι υψηλότερες ταχύτητες ήταν στο Λονδίνο, όπου ο μέσος χρόνος απόκρισης ήταν μόλις 9ms.

QHoster Review - Ρομπότ Uptime

Συνολικά, έχουμε βαθμολογία απόδοσης Α, και το μόνο μέρος όπου η ταχύτητα απόκρισης ξεπέρασε τα 200 ήταν το Σάο Πάολο.

Στο τέλος, βάζουμε τον ιστότοπό μας μέσω GTmetrix, για να δούμε πόσο γρήγορα φορτώνεται πραγματικά. Φορτώθηκε πλήρως σε 3,2 δευτερόλεπτα, που για έναν ιστότοπο αυτό το μέγεθος είναι πολύ πιο γρήγορο από το μέσο όρο.

Κριτική QHoster - GTmetrix

Η βαθμολογία απόδοσης πήρε και τα δύο B PageSpeed ​​(81%) και YSlow (80%), ο διακομιστής μας έχει βελτιστοποιηθεί αρκετά καλά εδώ.

Το QHoster σας προσφέρει σταθερή απόδοση και βελτιστοποίηση. Και ενώ δεν είναι αστραπιαία, καταφέρνει να δίνει ταχύτητα φόρτωσης πολύ κάτω από τον μέσο όρο.

Υποστήριξη QHoster

Το QHoster έχει αξιοπρεπή υποστήριξη πελατών Διατίθεται μέσω email, εισιτηρίου ή ακόμα και μέσω φυσικής αλληλογραφίας. Αν και μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο για ορισμένους, εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν τη φυσική αλληλογραφία από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

QHoster Review - Υποστήριξη

Αν και δεν προσφέρει μια πραγματικά 24/7 εμπειρία υποστήριξης πελατών, Το QHoster προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την επιλογή ζωντανής συνομιλίας. Μετά από λίγα λεπτά περιμένοντας έναν πράκτορα υπηρεσίας να συμμετάσχει στη συνομιλία μας, συνδεθήκαμε και ο πράκτορας υποστήριξης ήταν πολύ χρήσιμος.

Μιλήσαμε για ένα σεμινάριο βίντεο που δεν παίζει για εμάς και μετά από λίγα λεπτά, όλα ήταν σωστά.

Υπάρχει μια εκτεταμένη βάση γνώσεων στον πίνακα ελέγχου πελάτη με πολλά θέματα.

Αναθεώρηση QHoster - Βάση γνώσεων

Διαθέτει όλα τα πιο σημαντικά μαθήματα και τεκμηρίωση για να βυθίσετε τα δόντια σας.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για το πώς να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της QHoster, και ακόμη και χωρίς αυτήν, υπάρχουν πολλά σεμινάρια και τεκμηρίωση διαθέσιμα.

Αναθεώρηση QHoster – Συμπέρασμα

Το QHoster έχει ένα όμορφο πακέτο αρχικού επιπέδου με απεριόριστους τομείς, εύρος ζώνης και δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Παρόλο που υπάρχει περιθώριο βελτίωσης της απόδοσης και του συνολικού σχεδιασμού της ιστοσελίδας του, είναι μια εξαιρετική επιλογή μεσαίου επιπέδου.

Το QHoster είναι υπέροχο:

Εάν χρειάζεστε φιλοξενία σε μέσες τιμές με premium χαρακτηριστικά και εξαιρετική υποστήριξη.

Εάν έχετε ζήσει υπηρεσίες QHoster, φροντίστε να αφήσετε το παρακάτω σχόλιο για να δουν άλλοι!

Πλεονεκτήματα

  • Καλά απεριόριστα χαρακτηριστικά
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Καλή επιλογή τοποθεσιών διακομιστή

Μειονεκτήματα

  • Αυστηροί όροι και υπηρεσίες
  • Παλιός ιστότοπος
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector