Αναθεώρηση SiteBuilder

Τι είναι το SiteBuilder?

Το SiteBuilder είναι σχετικά ένα ταχέως αναπτυσσόμενο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων στην αγορά. Το κύριο μέλημά τους φαίνεται να είναι το UI και η βασική λειτουργικότητα. Εκτός αυτού, όλα όσα προσφέρουν φαίνεται να λειτουργούν απρόσκοπτα ως πλατφόρμα.


Όπως πολλοί άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων εκεί έξω, προσφέρουν επίσης ένα σχέδιο μεταφοράς και απόθεσης, μια οργανωμένη διάταξη και πολλά πρότυπα για εργασία.

Σε αυτήν την κριτική SiteBuilder, ας’Ανακαλύψτε πόσο λειτουργική είναι αυτή η πλατφόρμα!

Τιμολόγηση SiteBuilder

Το SiteBuilder προσφέρει 3 τύπους πακέτων: το πρόγραμμα εκκίνησης είναι Pro μόνο 3,84 $ / μήνα, τότε υπάρχει Premium για 5,99 $ / μήνα και το υψηλότερο σχέδιο είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο για 9,22 $ / μήνα.

Σχέδια και τιμές του SiteBuilder

Τώρα ακολουθεί μια σειρά από όλα τα σχέδια:

 • Υπέρ: Το σχέδιο ξεκινά στις 3,84 $ / μήνα. Θα λάβετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης μαζί με διαφορετικά προσαρμόσιμα πρότυπα. Επίσης, αυτό το σχέδιο θα περιλαμβάνει στατιστικά στοιχεία ιστότοπου και δωρεάν όνομα τομέα. Ωστόσο, εκεί’είναι ένα αλίευμα. Θα λάβετε αυτό το ποσοστό τιμών μόνο για τον πρώτο κύκλο χρέωσης. Και η συνήθης τιμή για αυτό το πακέτο ξεκινά από 7,68 $ / μήνα.
 • Ασφάλιστρο: Αυτό το πρόγραμμα θα σας κοστίσει 5,99 $ / μήνα για τον πρώτο όρο. Έρχεται με όλα όσα έχει να προσφέρει το σχέδιο Pro με μία μόνο πρόσθετη δυνατότητα – υποστήριξη προτεραιότητας. Και η κανονική τιμή για αυτό το πρόγραμμα είναι 11,98 $ / μήνα.
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Με μόνο ένα επιπλέον κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτό το σχέδιο θα σας κοστίσει 9,22 $ / μήνα. Αυτή η τιμολόγηση είναι, φυσικά, μια έκπτωση. Η κανονική τιμή είναι 18,45 $ / μήνα.

Το θέμα με την τιμολόγηση του SiteBuilder είναι ότι οι προσφορές που βλέπετε είναι μόνο για τον πρώτο όρο. Είναι μια εφάπαξ έκπτωση. Όμως όχι μόνο αυτό – υπάρχει και άλλη σύλληψη! Θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτήν την τιμολογιακή τιμή μόνο εάν προχωρήσετε στον διετή κύκλο χρέωσης.

ΥπέρΑσφάλιστροΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
Μηνιαίος κύκλος7,68 $11,98 $18,45 $
Κύκλος χρέωσης 1 έτους 55,32 $73,74 $119,88 $
Κύκλος χρέωσης 2 ετών92,16 $73,74 $221,4 $

Και το Οι τιμές ανανέωσης είναι ακόμη υψηλότερες. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα Premium για συνδρομή ενός έτους θα ανανεωθεί με κόστος 12,29 $ / μήνα. Κοιτάζοντας όλα αυτά, πρέπει να πω ότι η τιμολόγηση φαίνεται γελοία υψηλή. Επίσης, η ψευδή διαφήμιση των μειωμένων τιμών είναι σκιερή και ακόμη και ενοχλητική.

τιμή αξιολόγησης sitebuilder

Αλλά ας’σκάβω λίγο βαθύτερα στα σχέδιά τους. Για αυτήν την κριτική SiteBuilder έχουμε έναν λεπτομερή πίνακα για όλες τις δυνατότητες:

ΥπέρΑσφάλιστροΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
Χώρος στο δισκοΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
εύρος ζώνηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Πρότυπα ιστότοπου250+250+250+
HDD ή SSD που χρησιμοποιείται σε διακομιστές?Τόσο HDD όσο και SSDΤόσο HDD όσο και SSDΤόσο HDD όσο και SSD
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟχιΟχιΝαί
Πόσα πρόσθετα?789
Δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείαςΟχιΟχιΟχι
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων14 ημέρες14 ημέρες14 ημέρες

Το SiteBuilder έρχεται με υπηρεσίες φιλοξενίας μαζί με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Και αυτό είναι απεριόριστο εύρος ζώνης καθώς και απεριόριστο χώρο στο δίσκο. Επίσης, λαμβάνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος και συνοδεύεται από το πιστοποιητικό SSL. Αλλά αν θέλετε να συνδέσετε τον δικό σας τομέα, θα πρέπει να αποκτήσετε το SSL ξεχωριστά.

Αυτό που είναι απογοητευτικό, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο έναν ιστότοπο με κάθε σχέδιο. Λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές, αυτό φαίνεται πολύ περιοριστικό. Αλλά τουλάχιστον δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις SiteBuilder στον ιστότοπό σας.

Δημιουργία ιστότοπου με το SiteBuilder

Μετά την εγγραφή, εσείς’Θα δείτε έναν σχετικά απλό πίνακα ελέγχου CMS (Content Management System), από όπου θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να παρακολουθείτε όλους τους ιστότοπούς σας. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα analytics επισκεψιμότητας καθώς και τις εγκατεστημένες εφαρμογές.

Πίνακας ελέγχου δημιουργίας ιστότοπου SiteBuilder

Αλλά για αυτήν την κριτική SiteBuilder, ας ρίξουμε μια ματιά στο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

Πρώτον, μου ζητήθηκε να επιλέξω ένα πρότυπο από το Συλλογή προτύπων 250+. Αλλά για ευκολότερη αναζήτηση, τα πρότυπα κατηγοριοποιούνται και μπορείτε να αναζητήσετε μια κατηγορία ή απλά να γράψετε μια λέξη αναζήτησης.

Τα σχέδια προτύπων έχουν οπτικά ισχυρή, μοντέρνα εμφάνιση. Ωστόσο, πρέπει να πω, μερικά από αυτά φαίνονται αρκετά παρόμοια. Το SiteBuilder προωθεί ζωντανά χρώματα και απλοϊκά σχέδια. Φυσικά, μπορείτε αργότερα να τα επεξεργαστείτε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Αναθεώρηση SiteBuilder Προσφερόμενα πρότυπα

Αφού επιλέξετε ένα πρότυπο, θα κατευθυνθείτε στο ίδιο το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Σε μια πρόταση, ο συντάκτης είναι αρκετά οργανωμένος και απλός. Τα στοιχεία συγκεντρώνονται απλά με μεταφορά και απόθεση. Και η διαδικασία λειτουργεί ομαλά: τα αντικείμενα επικαλύπτονται εύκολα και οι γραμμές αναφοράς εμφανίζονται για καλύτερη ευθυγράμμιση.

SiteBuilder Site Editor

Όσον αφορά τους τύπους στοιχείων και ενοτήτων, θα έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Και φυσικά, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα και τις γραμματοσειρές του προτύπου.

Επιπλέον, το SiteBuilder προσφέρει ένα ευρύ φάσμα φωτογραφιών αποθεμάτων για να σας βοηθήσω. Οι εικόνες κατηγοριοποιούνται ακριβώς όπως τα πρότυπα και, φυσικά, μπορείτε να τις αναζητήσετε με λέξεις-κλειδιά.

Δημιουργία ιστότοπου SiteBuilder Προσθήκη εικόνων

Προσθήκη του “Συλλογή εικόνων” είναι αρκετά εύκολο. Θα λάβετε επιλογές στήλης, σειράς και πλέγματος για να διαλέξετε. Επιπλέον, μπορείτε να τα προσθέσετε οπουδήποτε στον ιστότοπο.

Το SiteBuilder παρέχει μια προβολή για κινητά για να σας βοηθήσει σχεδιάστε τον ιστότοπο με φιλικό προς κινητά τρόπο. Και οι σελίδες αποδεικνύονται ότι ανταποκρίνονται σε τηλέφωνα και tablet.

Αναθεώρηση SiteBuilder Προβολή προγράμματος επεξεργασίας ιστότοπου για κινητά

Συνολικά, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων προσφέρει πολλές δυνατότητες προσαρμογής του προτύπου. Μου άρεσαν όλες οι παραλλαγές εδώ και μια άνετη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.

Επίσης, μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας – το SiteBuilder δεν απαιτεί πληροφορίες χρέωσης για να σας δώσει μια ματιά μέσα.

Απόδοση SiteBuilder

Για αυτήν την κριτική SiteBuilder, πρέπει επίσης να ελέγξουμε την απόδοση του ιστότοπου. Και το SiteBuilder δεν προσφέρει πάρα πολλά εδώ. ο ο μέσος χρόνος απόκρισης είναι 570,5 ms. Αλλά αυτό συμβαίνει επειδή οι καιροί διαφέρουν σε περιοχές ανά τον κόσμο.

Χρόνος απόκρισης SiteBuilder

Τα χειρότερα αποτελέσματα απόκρισης θα ήταν για τους χρήστες στην Ιαπωνία. Αλλά για εκείνους στις ΗΠΑ, το Λονδίνο και το Σίντνεϋ είναι πραγματικά υπέροχο. Επομένως, αυτός μπορεί να είναι ένας καλός πάροχος εάν περιμένετε ότι οι επισκέπτες του ιστότοπού σας θα προέρχονται από αυτές τις περιοχές.

Από την άλλη πλευρά, το SiteBuilder υπόσχεται 99,9% χρόνο λειτουργίας. Ωστόσο, Παρέχει μόνο 99,97% χρόνο λειτουργίας, το οποίο μπορεί να μεταφραστεί σε σχεδόν μία ώρα εβδομαδιαίας διακοπής λειτουργίας!

Συνολικά, η απόδοση του SiteBuilder δεν είναι η καλύτερη. Αλλά διατηρεί τον μέσο όρο μεταξύ άλλων φιλοξενουμένων ιστότοπων.

Πλεονεκτήματα SiteBuilder

 • Καλά πρότυπα: Έχουν μια καλή συλλογή προτύπων με ποιοτικά σχέδια. Παρόλο που έχουν μόνο 250+ πρότυπα, όλα έχουν μια αριστοκρατική και μοντέρνα ατμόσφαιρα.
 • Εύχρηστος: ο συντάκτης είναι εξαιρετικά απλοϊκός και επίσης λειτουργικός. Πρέπει να σύρετε και να αποθέσετε τα στοιχεία μόνο για να επεξεργαστείτε το πρότυπο.

Μειονεκτήματα SiteBuilder

 • Περιορισμένη υποστήριξη μέσων: Η υποστήριξη πολυμέσων είναι barebones. Θα μπορείτε να προσθέσετε μόνο ορισμένα βασικά περιεχόμενα πολυμέσων.
 • Υπερτιμημένο: Περιττό να πούμε, όλα τα σχέδιά τους είναι πολύ ακριβά. Σε σύγκριση με τις τιμές τους, τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν’αρκετά.
 • Έλλειψη πρόσβασης HTML / CSS: αν και μπορείτε να μεταφέρετε και να ρίξετε τα στοιχεία, κερδίσατε’Έχω πρόσβαση στο φύλλο HTML / CSS.
 • Κακή υποστήριξη πελατών: οι ζωντανές συνομιλίες είναι οι χειρότερες. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι πελατών δεν μπορούν να απαντήσουν σε τεχνικές ερωτήσεις και φαίνεται να είναι πάντα μπερδεμένοι με τα προϊόντα.

Αναθεώρηση SiteBuilder: Πρέπει να εγγραφείτε?

Εάν θέλετε έναν ιστότοπο χωρίς προβλήματα, τότε το SiteBuilder μπορεί να είναι μόνο για εσάς. Ωστόσο, εάν ψάχνετε για πιο ανταγωνιστικά σχέδια ιστότοπων, τότε δεν μπορώ να το προτείνω.

Σίγουρα, θα έχετε ένα καθαρίστε το περιβάλλον εργασίας χρήστη με εξαιρετική λειτουργικότητα. Αλλά από την άλλη, εσύ’Πρέπει να αντισταθμίσουμε τον έλεγχο και την απόδοση. Είναι μια σχετικά δύσκολη επιλογή, επομένως δεν θα συνιστούσα το SiteBuilder για χρήση σε επίπεδο επιχείρησης. Είναι πολύ κατάλληλο για αρχάριους καταναλωτές αλλά και πάλι, το η τιμολόγηση μπορεί να είναι πολύ υψηλή για αυτούς.

Εάν θέλετε να λάβετε καλύτερες επιλογές για χαμηλότερες τιμές, θα πρέπει να δείτε τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά. Ίσως να βρείτε κάτι που να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας!

Πλεονεκτήματα

 • Εύχρηστος
 • Απλή διεπαφή χρήστη
 • Πρότυπα ποιότητας

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς πρόσβαση σε HTML / CSS
 • Περιορισμένη υποστήριξη μέσων
 • Ακριβά, ειδικά οι ανανεώσεις
 • Κακή υποστήριξη πελατών
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector