Ανασκόπηση Temple Temple

Το Media Temple παρέχει premium web hosting και cloud – κατάλληλο για ιστότοπους, διαδικτυακές πλατφόρμες και εφαρμογές. Με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, στοχεύει να προσφέρει μια λύση για κάθε είδους επαγγελματίες στο διαδίκτυο.


Αλλά είναι καλό το Media Temple; Σε αυτήν την κριτική, θα ρίξουμε μια ματιά στις υπηρεσίες της και θα δούμε αν πρέπει να τις χρησιμοποιείτε.

Ας δούμε τις λεπτομέρειες.

Τι είναι το Media Temple?

Ιδρύθηκε το 1998, το Media Temple φιλοξενεί πλέον 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους και εμπιστεύεται μεγάλες εταιρείες, όπως η Samsung, η Adobe, το CBS και πολλά άλλα.

Η εταιρεία έχει βρει επιτυχία προσφέροντας μια σειρά από προγράμματα φιλοξενίας, πλατφόρμες και πρόσθετα.

αναθεώρηση ναών μέσων

Προς το παρόν, με το Media Temple μπορείτε να λάβετε αυτές τις υπηρεσίες:

 • Κοινή φιλοξενία
 • Φιλοξενία VPS
 • Αφιερωμένη φιλοξενία
 • Διαχειριζόμενη φιλοξενία
 • Διαχείριση φιλοξενίας WordPress
 • Φιλοξενία cloud AWS
 • Δημιουργία ιστότοπου
 • Τομείς

Μαζί με διάφορους τύπους φιλοξενίας, το Media Temple παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης για φιλοξενία ή WordPress. Όπως ισχυρίζεται, αυτό θα σας επέτρεπε να εστιάσετε περισσότερο στην επιχείρησή σας χωρίς να ενοχλείτε τον ιστότοπό σας. Γενικά, το Media Temple στοχεύει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Ωστόσο, έχει φθηνότερα πακέτα για χρήστες όπως freelancers ή bloggers. Συνολικά, η επιλογή είναι τεράστια. Εάν χρειάζεστε φιλοξενία, το Media Temple πιθανότατα θα έχει μια λύση για εσάς.

Για αυτήν την κριτική Media Temple, ας δούμε την πιο δημοφιλή υπηρεσία του – κοινόχρηστη φιλοξενία. Για να αξιολογήσουμε αυτόν τον πάροχο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις τιμές, τα σχέδια και την απόδοση.

Τιμές ναών πολυμέσων

Το φθηνότερο, κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας Personal Media Temple ξεκινά στις 15 $ / μήνα. Προχωρώντας ψηλότερα, υπάρχει ένα Pro για 22,50 $ / μήνα και Elite για 45 $ / μήνα.

Ωστόσο, τα σχέδια είναι πιο ακριβά αν επιλέξετε να πληρώνετε μηνιαία:

τιμολόγηση αναθεώρησης ναών μέσων

Εδώ’είναι μια παράλληλη σύγκριση των κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας του Media Temple:

ΠροσωπικόςΥπέρΑφρόκρεμα
Μηνιαίο20 $ / μήνα$ 30 / μήνα60 $ / μήνα
Διάρκεια 1 έτους16,17 $ / μήνα25 $ / μήνα50 $ / μήνα
Διάρκεια 2 ετών15,83 $ / μήνα23,75 $ / μήνα47,50 $ / μήνα
Διάρκεια 3 ετών15 $ / μήνα22,50 $ / μήνα45 $ / μήνα

Και όλα αυτά σας προσφέρουν:

 • Προσωπικός – Αυτό το σχέδιο έχει 20 GB αποθήκευση και 1 TB εύρος ζώνης. Μαζί με αυτό, έχετε 100 ιστότοπους και βάσεις δεδομένων.
 • Υπέρ – Αυτό προσφέρει 100 GB αποθήκευση και 2 TB εύρος ζώνης. Περιλαμβάνει επίσης ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και 500 βάσεις δεδομένων.
 • Αφρόκρεμα – Αυτό προσφέρει 250 GB αποθήκευση και 5 TB εύρος ζώνης. Υποστηρίζει 500 ιστότοπους, εντοπισμό κακόβουλου λογισμικού και 500 βάσεις δεδομένων με ειδικό κοντέινερ.

Δίκαιο σημείωμα, ακόμη και τα φθηνότερα σχέδια με το Media Temple είναι ακριβό σε σύγκριση με άλλους παρόχους. Ειδικά όταν πρέπει να αγοράσετε επιπλέον υπηρεσίες για να έχετε μια πλήρως λειτουργική φιλοξενία. Αλλά θα μιλήσουμε για αυτά αργότερα.

Απλά μην ξεχνάτε, ότι θα χρεωθείτε εκ των προτέρων ολόκληρη τη διάρκεια. Για παράδειγμα, όταν αγοράζετε το Προσωπικό πρόγραμμα για τριετή περίοδο, το πληρωτέο ποσό είναι 540,00 $.

αναθεώρηση ναών μέσων mt

Αλλά τώρα ας μελετήσουμε το ανανεώσεις. Το Media Temple προσφέρει χαμηλότερη τιμή για τον πρώτο όρο. Όταν τελειώσει, το πρόγραμμά σας ανανεώνεται για την ίδια περίοδο, αλλά με υψηλότερες τιμές.

Ας πούμε για τα μονοετή προγράμματα η τιμή της ανανέωσης αυξάνεται κατά 20%, ενώ άλλα αυξάνονται περισσότερο. Για παράδειγμα, Η πληρωμή ετησίως για ένα τριετές πρόγραμμα Pro, η πρώτη περίοδος κοστίζει 810 $ και ανανεώνεται στα 1080 $.

Αν και το Media Temple δεν προσφέρει "απεριόριστα τα πάντα", οι αριθμοί που δίνονται για αποθήκευση και εύρος ζώνης είναι περισσότερο από αρκετοί για τους περισσότερους χρήστες.

Αλλά η τιμή είναι ακόμα αρκετά υψηλή, οπότε ας δούμε αν τα σχέδια έχουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να το δικαιολογήσουν.

Τι περιλαμβάνεται στα σχέδια ναών μέσων?

Τώρα που εμείς’Έχω ξεπεράσει το πάντα σημαντικό κομμάτι τιμολόγησης’ήρθε η ώρα να επικεντρωθεί στις λεπτομέρειες που προσφέρει κάθε σχέδιο. Αφήνω’αναθεωρήστε τις τρεις επιλογές και δείτε πώς συγκρίνονται μεταξύ τους.

ΠροσωπικόςΥπέρΑφρόκρεμα
Χώρος στο δισκο20 GB100 GB250 GB
εύρος ζώνης1TB επεκτάσιμο2TB επεκτάσιμο5TB επεκτάσιμο
Επιτρέπονται τομείς100500500
SSLΔεν περιλαμβάνονταιΔεν περιλαμβάνονταιΔεν περιλαμβάνονται
Λογαριασμοί email100010001000
Υποστήριξη πελατώνΖωντανή συζήτησηΖωντανή συζήτησηΖωντανή συζήτηση
Δωρεάν αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείαςΔεν περιλαμβάνονταιΔεν περιλαμβάνονταιΔεν περιλαμβάνονται

ο χώρος στο δισκο και εύρος ζώνης πρέπει να ικανοποιεί τους περισσότερους χρήστες. Ένας μεσαίου μεγέθους ιστότοπος WordPress καταλαμβάνει περίπου 1-2 GB και μία σελίδα είναι 1-2 MB. Δηλαδή, ακόμη και το Προσωπικό σχέδιο πρέπει να φιλοξενήσει έως 10 ιστότοποι, αντέχει μέχρι ένας εκατομμύρια επισκέψεις σελίδας ανά μήνα.

Ένα άλλο καλό είναι ότι όλα τα σχέδια έχουν Διακομιστές SSD, που υποτίθεται ότι αυξάνουν σημαντικά την απόδοση του διακομιστή. Επίσης, παίρνεις Προστασία κατά του DDoS, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του ιστότοπού σας.

Θα λάβετε επίσης έως 500 λογαριασμούς email και δεν υπάρχουν όρια για τον τρόπο με τον οποίο επιτρέπεται η δημιουργία λογαριασμών FTP.

Και αν αναζητάτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων – το Media Temple περιλαμβάνει ένα. Λέγεται Virb προσφέρει μια πλατφόρμα μεταφοράς και απόθεσης με πάνω από 20 φρέσκα πρότυπα αναζήτησης για την επιλογή σας.

αναθεώρηση ναού μέσων virb ιστοσελίδα δημιουργός

Δυστυχώς, δεν υπάρχει έναπροστασία από κακόβουλο λογισμικό με Προσωπικό σχέδιο. Το Pro το έχει για 1 ιστότοπο, Elite – 5 ιστότοπους. Φυσικά, το Media Temple προσφέρει να το αγοράσει ως πρόσθετο. Και αυτό το πακέτο ασφαλείας θα σας κοστίσει από 49 $ / μήνα. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει σάρωση και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, καθώς και τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού.

Και τότε τα πράγματα αρχίζουν να φαίνονται ακόμη λιγότερο όμορφα.

Πρώτον, δεν λαμβάνετε premium SSL. – ενώ πολλοί άλλοι πάροχοι το προσφέρουν στα σχέδια ενός παρόμοιου σημείου τιμής. Στο Media Temple, ένα SSL θα σας κοστίσει 75 $ / έτος.

Τότε, επίσης, δεν αυτοματοποιείτε αντίγραφα ασφαλείας. Για αυτό, αγοράστε πρόσθετο $ 20 / μήνα που θα κάνει αντίγραφα ασφαλείας στιγμιότυπου.

Σκέφτομαι το μεταφορά έναν ιστότοπο από άλλο πάροχο; Το Media Temple θα σας βοηθήσει – με εφάπαξ χρέωση 150 $.

Και για έναν πίνακα ελέγχου, το Media Temple σας παρέχει ένα Πλέσκ πίνακας. Ο πίνακας Plesk χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για τη φιλοξενία των Windows, αλλά λειτουργεί και για αυτήν τη φιλοξενία που βασίζεται σε Linux. Και παρόλο που έχει παρόμοια διεπαφή με το cPanel, πολλοί χρήστες προτιμούν ακόμα το cPanel για την αξιοπιστία του. Γενικά, αυτό δεν πρέπει να είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά αν θέλετε το cPanel – καλά, είναι διαθέσιμο με το πρόγραμμα Pro.

Και ακριβώς έτσι, η premium φιλοξενία σας γίνεται ακόμη πιο ακριβή.

Τέλος, υπάρχει υποστήριξη πελατών. Ενώ είναι 24/7 και έχει πολλά κανάλια, οι χρόνοι αναμονής περίπου 30 λεπτών απλά δεν είναι αρκετά καλοί. Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος ήταν πολύ εξυπηρετικός και φιλικός. Κατάφεραν να λύσουν προβλήματα χωρίς καθυστέρηση και είχαν ενημερωτικές απαντήσεις.

αναθεώρηση υποστήριξης ναών μέσων

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες, το Media Temple είναι ένας ισχυρός πάροχος. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε πραγματικά να έχει όλα τα premium χαρακτηριστικά, γίνεται πολύ, πολύ ακριβό.

Απόδοση ναών πολυμέσων

Το Media Temple έρχεται με το πλέγμα – αυτό είναι ένα σύμπλεγμα διακομιστών που προσφέρουν στους χρήστες καλύτερη ταχύτητα και επεκτασιμότητα. Μια τέτοια ρύθμιση υποτίθεται ότι αντέχει μεγάλες αυξήσεις στην κυκλοφορία φιλοξενώντας τον ιστότοπο σε πολλούς διακομιστές. Με αυτόν τον τρόπο έχετε μια αξιόπιστη υπηρεσία, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπού σας.

Θεωρητικά, αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην αύξηση των χρόνων απόκρισης παγκοσμίως. Έτσι είχαμε μια ματιά – και τα αποτελέσματα των δοκιμών για την απόδοση του Media Temple είναι αρκετά καλά. Αυτός ο οικοδεσπότης προσφέρει εξαιρετικές ταχύτητες, με μέσο όρο τους χρόνους φόρτωσης παρακάτω 300 ms.

ταχύτητα αναθεώρησης ναού μέσων

Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικοί χρόνοι απόκρισης από διαφορετικές τοποθεσίες. Στις ΗΠΑ είναι ο γρηγορότερος και γίνεται πιο αργός στην Ιαπωνία και το Σάο Πάολο. Αυτή είναι μια συνήθης διαφορά για έναν πάροχο που διαθέτει διακομιστές στις Η.Π.Α. Ωστόσο, αυτά τα πιο αργά αποτελέσματα εξακολουθούν να φτάνουν σε εντυπωσιακό χρόνο 400 ms.

Συνολικά, η απόδοση είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Αλλά για έναν τόσο ακριβό πάροχο, θα περίμενα ακόμη καλύτερους χρόνους απόκρισης. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Ανασκόπηση ναών μέσων – Η ετυμηγορία

Το Media Temple είναι ένας πάροχος premium και διαθέτει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες που το καθιστούν μια αξιοπρεπή επιλογή. Η υψηλή απόδοση, ο συνεπής χρόνος λειτουργίας και η συνολική αξιοπιστία το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για τις επιχειρήσεις.

Ωστόσο, δεν μπορώ να το προτείνω για μικρά έργα και χρήστες με προϋπολογισμό, καθώς τα σχέδια αποδεικνύονται υπερβολικά ακριβά λόγω των υψηλών αρχικών τιμών και πολλών πρόσθετων που απαιτούνται. Τελικά, αυτό καθιστά το Media Temple μια κακή επιλογή για νέους χρήστες.

Έτσι, προτού λάβετε μια απόφαση, προχωρήστε και δείτε μερικές εξαιρετικές προσφορές από άλλους παρόχους. Σίγουρα θα βρείτε κάτι αξιόπιστο και με χαμηλότερες τιμές!

Πλεονεκτήματα

 • Αξιόπιστος οικοδεσπότης
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Καλή ταχύτητα και ώρα λειτουργίας

Μειονεκτήματα

 • Ακριβά σχέδια
 • Απαιτούνται πολλά πρόσθετα
 • Λίγες εφαρμογές 1 κλικ
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector