Αναθεώρηση Tigertech

Η Tigertech υπάρχει εδώ και πολύ καιρό – από το 1999, για να είμαστε ακριβείς. Προφανώς δεν έχουν κάνει πολύ άσχημα για τον εαυτό τους για να συνεχίσουν να λειτουργούν σχεδόν 20 χρόνια.


Ισχυρίζονται ότι προσφέρουν «προσιτή, 100% πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων», ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους ως «αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας».

Η κριτική μου στο Tigertech έβαλε σε δοκιμασία τη φήμη τους.

Μπορείτε να χαλαρώσετε από την αρχή

Κατά τη διάρκεια της αναθεώρησης στο Tigertech net, μίλησα με τρία ξεχωριστά μέλη της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών.

Αυτό είναι αξιοσημείωτο από μόνο του, καθώς πολλοί άλλοι ιστότοποι που έχω ελέγξει πρόσφατα δεν έχουν ενοχλήσει να απαντήσουν σε σχεδόν τίποτα.

Tiger Tech Review Αρχική σελίδα

Όλοι οι συμμετέχοντες στη λειτουργία είναι χρήσιμοι και οι απαντήσεις είναι σαφείς και γρήγορες.

Είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να αλλάξετε κεντρικό υπολογιστή από άλλη εταιρεία. Ο ισχυρισμός για μη διακοπή λειτουργίας είναι ακριβής και για άλλη μια φορά, η εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί καλά.

Είμαι επίσης οπαδός της προσοχής τους στην ηθική. Η δέσμευσή τους για εξοικονόμηση ενέργειας και ανανεώσιμες πηγές είναι αξιοθαύμαστη. Προς το παρόν, ταξινομούνται πλήρως ως α πάροχος φιλοξενίας ουδέτερου άνθρακα, δεν προκαλεί επιπλέον ζημιά στον πλανήτη μας.

Προφανώς, μια τόσο καλή πρώτη εντύπωση θα μου κοστίσει πολλά χρήματα; Ας ρίξουμε μια ματιά στις τιμές τους.

Τιμές Tigertech

Υπάρχουν τρεις επιλογές με το Tigertech. Το βασικό σχέδιο είναι 10,95 $ ανά μήνα (9,95 $ εάν πληρώνετε ετησίως) και περιλαμβάνει εντυπωσιακές 40 βάσεις δεδομένων MySQL.

Εν τω μεταξύ, το σχέδιο ανώτατου επιπέδου είναι μικρότερο από το διπλάσιο της τιμής, στα 17,95 $. Δεν υπάρχει επιλογή υπέρ-premium και είναι σαφές ότι η Tigertech στοχεύει στην αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αλλά ακόμη και τότε, οι τιμές εκκίνησης ακόμη και για το φθηνότερο πρόγραμμα είναι αρκετά μεγάλες.

Τιμολόγηση αξιολόγησης Tiger Tech

Ρίξα μια πιο εις βάθος ματιά στα χαρακτηριστικά των σχεδίων τους.

Χαρακτηριστικά σχεδίου

Βασική φιλοξενίαΣυν ΦιλοξενίαΦιλοξενία επιχειρήσεων
Χώρος στο δισκο20 GB30 GB50 GB
εύρος ζώνηςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσεις
Πόσους τομείς επιτρέπονται101525
SSD ή HDD που χρησιμοποιείται σε διακομιστέςSSDSSDSSD
SSLΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεταιΠεριλαμβάνεται
Λογαριασμοί email100150250
Δημιουργία ιστότοπουΔεν περιλαμβάνονταιΔεν περιλαμβάνονταιΔεν περιλαμβάνονται
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων90 ημέρες90 ημέρες90 ημέρες
Υποστήριξη πελατώνΕισιτήριο, email, τηλέφωνοΕισιτήριο, email, τηλέφωνοΕισιτήριο, email, τηλέφωνο

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να παρατηρήσετε εδώ είναι ότι η φιλοξενία επιχειρήσεων προσφέρει πάνω από το διπλάσιο χώρο στο δίσκο, γραμματοκιβώτια, βάσεις δεδομένων MySQL και ονόματα τομέα του βασικού σχεδίου. Αυτό είναι παρά το ότι δεν είναι διπλάσιο της τιμής.

Ο αριθμός των βάσεων δεδομένων στα τρία σχέδια είναι εξαιρετικός και έχετε πολλές επιλογές λίστας αλληλογραφίας. Όλα ταιριάζουν καλά, με μια σαφή πρόοδο στα σχέδια. Ο λόγος των χαρακτηριστικών προς τις αυξήσεις στην τιμολόγηση ανά πακέτο είναι πολύ λογικός και για αυτόν τον λόγο, είμαι θαυμαστής.

Τελικά, όμως, η επιλογή του σχεδίου που θα ληφθεί πιθανότατα φτάνει στο χώρο του δίσκου. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να βρουν 20 GB να είναι λίγο από τη μικρή πλευρά.

Εκτέλεση

Ως μέρος της κριτικής μου στο Tigertech, πραγματοποίησα μια δοκιμή απόδοσης. Δυστυχώς, η ταχύτητα δεν με άφησε ακριβώς να πηδάω για χαρά.

Απόδοση αξιολόγησης Tiger Tech

Όμως, ενώ υπήρχαν σίγουρα κάποια προβλήματα με τη φόρτωση και τη σύνδεση, δεν παρατήρησα καμία διακοπή λειτουργίας.

Tigertech Review: Είναι τόσο καλή όσο η φήμη τους?

Για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η Tigertech πρέπει να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά. Όλα τα πακέτα τους έρχονται με αξιοπρεπή χώρο στο δίσκο για την τιμή και ένα τεράστιο ποσό βάσεων δεδομένων.

Σίγουρα δεν είναι η ταχύτερη διαθέσιμη φιλοξενία, αλλά η υπηρεσία εναλλαγής είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και δεν υπάρχει διακοπή λειτουργίας.

Για μένα όμως, όλα εξαρτώνται από την εξυπηρέτηση πελατών. Η Tigertech προσφέρει εξαιρετική βασική υποστήριξη και επικοινωνεί με πληθώρα μεθόδων. Όταν καταλαβαίνετε κάποιον, είναι αποτελεσματικός, πεπειραμένος και ευγενικός.

Και αν θέλετε να νιώσετε καλά για τις επιλογές σας, είναι υπέροχο να βλέπεις μια εταιρεία φιλοξενίας να έχει συνείδηση ​​για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις!

Τι πιστεύεις για το Tigertech; Θα επηρεαζόσασταν από την προσέγγισή τους στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας; Ενημερώστε μας με τις δικές σας κριτικές Tigertech στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Πλεονεκτήματα

  • Καλή εξυπηρέτηση πελατών
  • Αποτελεσματική εναλλαγή χωρίς διακοπή λειτουργίας
  • Περιβαλλοντικά υπεύθυνο

Μειονεκτήματα

  • Όχι ιδιαίτερα γρήγορα
  • Δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο δίσκο για μεγαλύτερες επιχειρήσεις
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector