Αναθεώρηση Weblium

αναθεώρηση weblium


Το Weblium ισχυρίζεται ότι είναι ο δημιουργός ιστότοπων επόμενης γενιάς, συνδυάζοντας την απόλυτη ευκολία χρήσης, εξαιρετική απόδοση σελίδας και ενδιαφέρουσες δυνατότητες σχεδίασης.

Με μια προσέγγιση για πρώτη φορά στο σχεδιασμό και έναν επόπτη AI, βοηθώντας στον εντοπισμό τυχόν οπτικών προβλημάτων, υποτίθεται ότι είναι μια τέλεια σύγχρονη λύση δημιουργίας ιστότοπων.

Αλλά είναι πραγματικά?

Ας αναθεωρήσουμε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Weblium και ας δούμε αν κάνει πραγματικά όλα τα υπέροχα πράγματα που υπόσχεται.

Σελίδα προορισμού αναθεώρησης Weblium

Τι είναι το Weblium?

Το Weblium είναι ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο σχεδίασης ιστότοπων. Δημιουργήθηκε από ένα web studio που το ίδιο παράγει σχέδια απευθείας για τους πελάτες. Έκαναν το Weblium ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των πελατών τους για μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων do-it-yourself.

Μπορεί να θεωρηθεί ως all-inclusive πλατφόρμα δημιουργίας και φιλοξενίας ιστότοπων. Κάθε πρόγραμμα Weblium περιλαμβάνει πρόσβαση σε πακέτο σχεδίασης ιστότοπου, καθώς και διακομιστή cloud – οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσετε φιλοξενία ξεχωριστά.

Ένα πολύ φιλικό προς το χρήστη εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων

Το ξεκίνημα με το Weblium ήταν απλό. Αμέσως μετά την εγγραφή, έπρεπε να επιλέξω από μια μεγάλη ποικιλία στυλ ιστότοπου – πρότυπα, κατάλληλα για μια συγκεκριμένη επιχείρηση ή σκοπό.

Επιλογή προτύπου κριτικής weblium

Συνολικά, τα πρότυπα δεν ήταν μόνο υπέροχα και λειτουργικά – αλλά είναι επίσης αρκετά διαφορετικά. Αυτή είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή γιατί πιθανότατα θα βρείτε ένα πρότυπο ιστότοπου που βρίσκεται κοντά στο όραμα που σας ενδιαφέρει.

Αφού επέλεξα ένα στυλ ιστότοπου που ταιριάζει καλύτερα στο δικό μου, ήμουν σε θέση να αρχίσω να χτίζω τον ιστότοπό μου από μια σειρά μπλοκ περιεχομένου και να προσαρμόζω πράγματα όπως χρωματικούς συνδυασμούς και γραμματοσειρές. Όλα ήταν εξαιρετικά προσαρμόσιμα – επιλέγοντας ένα θέμα, δεν δεσμεύεστε αυτόματα για το τι υποτίθεται ότι είναι ένα θέμα.

Αντίθετα, ένα θέμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ιδέες. Ο τρόπος που πρέπει να είναι.

Διεπαφή αναθεώρησης Weblium

Σχεδιασμός πλατφόρμας γύρω από AI

Ωστόσο, με μεγάλη σχεδιαστική ελευθερία έρχεται μεγάλη ευθύνη σχεδιασμού. Και μερικές φορές, αυτό οδηγεί σε προβλήματα – το Weblium στοχεύει επίσης να το διορθώσει.

Οι δημιουργοί Weblium φαινομενικά ανησυχούσαν ότι το τελικό προϊόν θα υποφέρει αν έδιναν στους χρήστες τους απεριόριστη ελευθερία έναντι του σχεδιασμού του ιστότοπου.

Για το λόγο αυτό, ενσωμάτωσαν έναν Επόπτη Σχεδιασμού AI στο σύστημα Weblium. Το μετατρέπει αυτόματα μπλοκ περιεχομένου που προστίθενται στον ιστότοπό σας για να ταιριάζει με το πρότυπο που έχετε επιλέξει, διατηρώντας την αισθητική σας συνεπή.

Weblium Review AI Supervisor

Στην κριτική μου, αυτό λειτούργησε πολύ καλά. ήμουν μπορεί να επιλέξει μπλοκ από την εκτεταμένη βιβλιοθήκη του Weblium χωρίς να ανησυχώ για το αν θα ταιριάζουν με την τρέχουσα εμφάνισή μου

Τιμολόγηση Weblium

Το Weblium προσφέρει δύο πακέτα – υπάρχει ένα περιορισμένο δωρεάν πρόγραμμα και ένα πακέτο Pro, που κοστίζει 10,50 $ μήνα και περιλαμβάνει όλες τις premium δυνατότητες.

Συνολικά, το πακέτο Pro είναι μια καλή προσφορά για τα χρήματά σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το δωρεάν πακέτο Weblium προσφέρει μόνο ένα περιορισμένο σύνολο χαρακτηριστικών και περιλαμβάνει υποχρεωτική επωνυμία Weblium.

Το Weblium προσφέρει επίσης ένα πακέτο «Μεταπωλητής» για σχεδιαστές που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για τη δημιουργία πολλών ιστότοπων. Οι τιμές μεταπωλητών ποικίλλουν ανάλογα με τον αριθμό των ιστότοπων που παραγγέλνετε.

Επιπλέον, το Weblium παρέχει μια ξεχωριστή υπηρεσία σχεδιασμού μέσω του Weblium Studio. Αυτό σας επιτρέπει να προσλάβετε έναν επαγγελματία σχεδιασμού ιστότοπου για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για εσάς. Οι τιμές ξεκινούν από 49 $.

Χαρακτηριστικά Weblium

Οι βασικές διαφορές μεταξύ των προγραμμάτων Pro και Free Weblium είναι ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα για τη σύνδεση του δικού σας τομέα, είναι ότι το δωρεάν περιλαμβάνει μόνο έναν υποτομέα, αλλά το πακέτο Pro συνοδεύεται από εγγραφή τομέα. Οι άλλες διαφορές μεταξύ των σχεδίων συνοψίζονται παρακάτω.

ΕλεύθεροςΥπέρ
Μηνιαία τιμή0 $10,50 $
Χώρος στο δισκοΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
εύρος ζώνηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Μπορεί να συνδέσει δικό του τομέα?ΟχιΝαί
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΔεν περιλαμβάνονταιΝαι, κοστίζει 15 $ / έτος επιπλέον
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΟχιΠληρώθηκε επιπλέον
Περιλαμβάνει διαφημίσειςΝαίΟχι
ΥποστήριξηΖωντανή συνομιλία 24/7Ζωντανή συνομιλία 24/7

Στα 10,50 $ / μήνα, το πακέτο Pro είναι παζάρι δεδομένου ότι περιλαμβάνει εγγραφή τομέα και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Δεν προτείνω το δωρεάν πρόγραμμα εκτός εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο για προσωπική χρήση. Οι υποχρεωτικές διαφημίσεις Weblium καθιστούν τους δωρεάν ιστότοπους ακατάλληλους για επαγγελματική χρήση.

Αλλά αυτό που κάνει επίσης το Weblium κακό για τις επιχειρήσεις είναι πολύ περιορισμένη υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν προσφέρεται εγγενής λύση διαδικτυακών πωλήσεων. Αντ ‘αυτού, έχετε την ευκαιρία να λάβετε το Ecwid στον ιστότοπό σας – αλλά αυτό θα σας κοστίσει μια σταθερή χρέωση 600 $ συν 126 $ ετησίως.

Έτσι, εάν θέλετε να πουλήσετε στο διαδίκτυο, το Weblium δεν είναι για εσάς. Προτείνω να ρίξετε μια ματιά στις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου μας.

Υποστήριξη πελατών Weblium

Το Weblium παρέχει 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών και μια σειρά από ιστολόγια βίντεο για να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου, οι εκπρόσωποι των υπηρεσιών ανταποκρίθηκαν γρήγορα στα ερωτήματά μου έγκαιρα και χρήσιμο.

Weblium Review Design Pro

Οι χρόνοι απόκρισης κυμαίνονταν από 2 έως 5 λεπτά, και για ερωτήσεις, μου προσφέρθηκαν επίσης άρθρα φροντιστηρίου για να κάνω ελαφριά ανάγνωση όσο περιμένω. Συνολικά – αρκετά καλό.

Απόδοση Weblium

Κατά τη διάρκεια της αναθεώρησής μου στο Weblium, δοκίμασα την ταχύτητα ενός ιστότοπου Weblium χρησιμοποιώντας το GTMetrix.

απόδοση επιθεώρησης weblium

Τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά πολύ καλά. Σας υπενθυμίζουμε ότι θα μπορούσαν να είναι ελαφρώς χαμηλότεροι σε τεράστιους ιστότοπους με τεράστια ποσότητα μέσων, αλλά για έναν βασικό ιστότοπο, το Weblium είναι τόσο καλό όσο παίρνει.

Αναθεώρηση Weblium – Η Τελική Ετυμηγορία

Το Weblium είναι μια εντυπωσιακή και προσιτή υπηρεσία δημιουργίας ιστοσελίδων. Είναι γρήγορο, εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και διαθέτει πολλά όμορφα πρότυπα ιστότοπου.

Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλο εργαλείο εάν θέλετε να πουλήσετε online. Αλλά για οτιδήποτε άλλο – σίγουρα αξίζει τον κόπο. Ειδικά με ένα δωρεάν πρόγραμμα, καθώς είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί. Δοκιμάστε το μόνοι σας και δείτε τι πιστεύετε.

Πλεονεκτήματα

  • Υπέροχα πρότυπα
  • Ο βοηθός AI λειτουργεί καλά
  • Απίστευτα εύκολο στη χρήση
  • Προσιτές τιμές

Μειονεκτήματα

  • Χωρίς υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου
  • Δεν σας δίνει πολύ έλεγχο στο σχεδιασμό
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector