Αξιολόγηση ιστότοπων Zoho

«Απλοί επεξεργαστές μεταφοράς και απόθεσης«- είναι όλη η τρέλα τώρα.


«Χειροποίητα πρότυπα» – είναι επίσης όλη η τρέλα τώρα.

Λοιπόν, αυτό που κάνει τους επιτυχημένους δημιουργούς ιστότοπων να ξεχωρίζουν στη σημερινή αγορά?

Στην κριτική μου για τους ιστότοπους Zoho, θα δω αν αυτός ο ανασχεδιασμένος ιστότοπος δημιουργίας ιστότοπων έχει αυτό που χρειάζεται για να είναι στην κορυφή.

Μια ματιά στο Zoho Sites Builder

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Zoho Sites προσφέρει περισσότερη ελευθερία κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Το νέο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων έχει σχεδιαστεί ρίχνοντας μεμονωμένα στοιχεία (τμήματα) στο σώμα. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία προ-σχεδιασμένων συλλογών ή στοιχείων.

zoho-κριτική

Ήδη, αυτό συμβαίνει όταν τα πράγματα γίνονται μπερδεμένα. Ο τεράστιος αριθμός διαθέσιμων επιλογών κατά την προσαρμογή του ιστότοπού σας το καθιστά πολύ απογοητευτικό

Για παράδειγμα, όταν επεξεργάζεστε κάτι τόσο απλό όσο μια κεφαλίδα – υπάρχουν 3 γραμμές εργαλείων, με σχεδόν ίδιες ρυθμίσεις.

Τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο Zoho Sites με ένα πρότυπο που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, δεν θα χαλάσετε ακριβώς για επιλογή.

Οι ιστότοποι Zoho προσφέρουν μόνο 7 θέματα για να διαλέξετε, 6 από αυτούς απεικονίζονται παρακάτω. Αυτό είναι σχεδόν καθόλου σε σύγκριση με κάποιους άλλους κατασκευαστές ιστότοπων.

zoho-κριτική-2

Η προσαρμογή είναι περίπλοκη, πολύ. Υπάρχει μια επιλογή χρωμάτων για να διαλέξετε για να προσαρμόσετε το πρότυπό σας. Το πρόβλημα είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε ποιο χρώμα αλλάζει τι υπάρχει στο πρότυπό σας. Και τα ονόματα των χρωμάτων είναι σαν στρατιωτικοί κωδικοί και δεν είναι πρόθυμοι να αποκαλύψουν πολλές πληροφορίες – Uno, Octa, Hepta.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι τόσο απογοητευτικό όσο οι ρυθμίσεις του Zoho Sites.

zoho-κριτική-3

Πάλι, αυτό είναι ένα άλλο αποδιοργανωμένο χάος που θα κατακλύσει τους περισσότερους χρήστες. Υποθέτω ότι η πραγματοποίηση αλλαγών στο favicon και το λογότυπο θα εμπίπτει στις ρυθμίσεις Favicon και Logo. Όχι, είναι γενικά > προτιμήσεις.

Είναι όλα λίγο πίσω, για να είμαι ειλικρινής.

Αλλά κάτω από όλα αυτά, υπάρχουν μερικά θετικά.

Οι ιστότοποι Zoho περιλαμβάνουν μερικά καλά χαρακτηριστικά στο βασικό πρόγραμμα χαμηλότερης τιμής. Αυτά περιλαμβάνουν – blogging, αποθηκευτικός χώρος 1 GB, προσαρμοσμένος τομέας, ιστότοπος χωρίς διαφημίσεις και φιλοξενία SSL.

Ιστότοποι Zoho έναντι WordPress

Κατά τη σύγκριση των ιστότοπων Zoho με ένα παγκοσμίως γνωστό WordPress, τα αποτελέσματα ήταν προβλέψιμα. Το WordPress είναι 2 γύρους μπροστά από τους ιστότοπους Zoho, προσφέροντας ένα ανώτερο δωρεάν για πάντα πακέτο και φθηνότερο βασικό πρόγραμμα (5 $ VS $ 4) Διαφορετικά από τους ιστότοπους Zoho, το WordPress υποστηρίζει πλατφόρμες iPhone και Android και ποικιλία ενσωματώσεων (Facebook, Shopify, Google Analytics, Mailchimp και πολλά άλλα.)

Κατά τη σύγκριση του επαγγελματικού σχεδίου του Zoho Site με το premium πρόγραμμα του WordPress, οι ιστότοποι Zoho δεν παλεύουν πολύ. Όχι μόνο το πρόγραμμα WordPress είναι χαμηλότερο, αλλά προσφέρει επίσης υψηλότερο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστα θέματα, email & υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και την επιλογή πώλησης με ένα απλό κουμπί PayPal.

Τιμές ιστότοπων Zoho

Η Zoho Sites προσφέρει στους πελάτες της δύο επιλογές συνδρομής: μηνιαία και ετησίως. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, είναι καλύτερο να επιλέξετε την ετήσια συνδρομή.

Τα σχέδια κυμαίνονται από 7,00 $ έως 25,00 $ ανά μήνα ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε. Η ετήσια πληρωμή θα σας εξοικονομήσει κατά μέσο όρο 2,50 $ ανά μήνα.

αναθεώρηση ιστότοπων zoho

Υπάρχει επίσης μια βασική δωρεάν έκδοση των Ιστοτόπων Zoho με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε έναν απλό, αλλά αξιοπρεπή ιστότοπο χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης.

Σχέδια με περισσότερες λεπτομέρειες

ΟυσιώδηςΕπαγγελματίαςΠροχωρημένος
Χώρος στο δισκο1 GB10 GBΑπεριόριστος
εύρος ζώνης10 GBΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Αριθμός προτύπων777
Αριθμός σελίδων25200Απεριόριστος
Προσαρμοσμένος τομέαςΝαίΝαίΝαί
Δωρεάν τομέαςΟχιΟχιΟχι
Υποστήριξη24/524/524/5
Εμφανίζονται οι διαφημίσεις του Builder?ΟχιΟχιΟχι
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΟχιΟχιΟχι

Οι διαφορές μεταξύ των τριών προγραμμάτων επί πληρωμή είναι αρκετά σημαντικές όσον αφορά την αποθήκευση.

Ας ξεκινήσουμε με το βασικό πρόγραμμα που διατίθεται σε 5 $ από μήνα σε μήνα. Αυτό το πρόγραμμα σας προσφέρει 1 GB αποθηκευτικού χώρου, 25 σελίδες και 10 GB εύρους ζώνης, το οποίο για 5 $ το μήνα είναι αρκετά καλό.

Το επαγγελματικό σχέδιο είναι η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής και ταιριάζει σε μικρότερες επιχειρήσεις. Αυτό το πακέτο κοστίζει 12 $ ανά μήνα και περιλαμβάνει 200 ​​σελίδες, χώρο αποθήκευσης 10 GB και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Εάν οι χρήστες αυτών των σχεδίων θα επωφεληθούν από τη λειτουργία πύλης συμμετοχής του Zoho Site, αυτό είναι διαθέσιμο ως πρόσθετο – με τιμή 4 $ ανά μήνα.

zoho-κριτική-4

Το τελικό πακέτο είναι το πρόγραμμα Pro, το οποίο περιλαμβάνει την πύλη μελών και τον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Προσωπικά, είναι πολύ δύσκολο να προτείνουμε αυτό το πακέτο σε οποιαδήποτε επιχείρηση λόγω της έλλειψης δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου. Πάνω από αυτό, τους Η λειτουργία υποστήριξης δεν εκτελείται το σαββατοκύριακο.

Έτσι, η Zoho προσφέρει ένα πρόγραμμα χαμηλών τιμών που θα ταιριάζει στα περισσότερα άτομα. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης λειτουργιών ηλεκτρονικού εμπορίου και υποστήριξης, δεν θα πρότεινα τον επαγγελματία ή το επαγγελματικό σχέδιο.

Οι ιστότοποι Zoho προσφέρουν δωρεάν πρόγραμμα, αλλά δεν αναφέρονται στον ιστότοπό τους. Παρόλο που μπορείτε να κάνετε αυτήν την επιλογή κατά την εγγραφή.

Επιπλέον, οι ιστότοποι Zoho προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 15 ημερών.

Απόδοση ιστότοπων Zoho

Για να ολοκληρώσω την απόδοση του Zoho, έκανα κάποιες δοκιμές για να ελέγξω πόσο καλά αποδίδει στο πεδίο ταχύτητας.

zoho-κριτική-5

Αυτά είναι μάλλον μέτρια αποτελέσματα από το Zoho, και ως εκ τούτου δεν μπορώ να πω τίποτα πολύ καλό ή πολύ κακό.

Τελικές σκέψεις από το My Zoho Sites Review

Σε όλη μου την εμπειρία από τη χρήση ιστοτόπων, αυτή η απόδοση από τους ιστότοπους Zoho βρίσκεται κάπου στο κάτω μέρος μιας πολύ μεγάλης λίστας. Υπάρχουν πολύ λίγα θετικά από αυτήν την κριτική και πιστεύω ότι η σύγκριση μου με το WordPress τα λέει όλα.

Οι ιστότοποι Zoho προορίζονται για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν την υπομονή τους, δεν χρειάζονται ηλεκτρονικό εμπόριο και πλήρη υποστήριξη πελατών. Για οποιονδήποτε άλλο, θα συνιστούσα να κοιτάξετε αλλού καθώς υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές στην αγορά.

Εάν δοκιμάσετε αυτόν τον οικοδόμο, μη διστάσετε να αφήσετε τις δικές σας κριτικές και εμπειρίες Zoho Sites παρακάτω.

Πλεονεκτήματα

  • Εύκολο στην προσαρμογή – κατάλληλο για αρχάριους
  • Μεταφορά και απόθεση διεπαφής
  • Διαθέτει δωρεάν βασική έκδοση

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχει ζωντανή υποστήριξη πελατών, καμία υποστήριξη τα σαββατοκύριακα
  • Χωρίς ηλεκτρονικό εμπόριο
  • Έλλειψη αναλυτικών στοιχείων Google και πολλές άλλες ενσωματώσεις
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector