Kajian Sharktech

Dengan DDoS dan serangan siber lain menjadi semakin popular, hosting web yang selamat adalah suatu keharusan. Dan Sharktech bersedia untuk menghantar.


Sharktech adalah syarikat hosting yang memfokuskan pada penyediaan penyelesaian web hosting canggih dengan standard keselamatan web tertinggi. Syarikat menjanjikan kepantasan, keselamatan, dan kemampuan.

Dan dengan janji-janji ini, Sharktech menawarkan pelbagai perkhidmatan: VPS dan DDoS dilindungi pelayan khusus, kolokasi, pelayan 10Gbps, dan pelayan permainan.

Jadi boleh menunaikan janji?

Dalam tinjauan Sharktech ini, kami akan menguji penyedia dari segi prestasi dan ciri yang ditawarkan untuk mengetahui.

Ciri Lanjutan untuk Profesional Perniagaan

Sharktech bertujuan untuk menyumbang kepada kejayaan perniagaan anda dengan memasukkan sejumlah ciri canggih. Itu termasuk pilihan lokasi pelayan, perlindungan DDoS canggih, dan fleksibiliti untuk memilih sistem operasi yang sesuai untuk anda.

Pilihan Lokasi Pelayan

Pengguna Sharktech boleh memilih 4 lokasi pusat data – Los Angeles, Denver, Chicago, dan Amsterdam. Ini memberi anda kemungkinan untuk meletakkan pelayan yang dekat dengan khalayak sasaran anda.

Ulasan Sharktech: Pilihan lokasi pelayan Sharktech

Menempatkan pelayan yang paling dekat dengan khalayak sasaran anda akan mengurangkan kependaman. Ini bermaksud masa memuatkan laman web dengan lebih pantas. Dan masa memuat adalah penting untuk beberapa aspek kejayaan laman web anda.

Masa pemuatan halaman lebih cepat bermaksud:

 • Pengurangan kadar lantunan.
 • UX yang lebih baik – lebih banyak penukaran.
 • Peningkatan kedudukan dan penglihatan enjin carian.

Secara keseluruhan, kelajuan halaman memberi kesan langsung kepada pendapatan anda yang dihasilkan melalui lalu lintas yang masuk ke laman web anda. Oleh itu, semasa memilih lokasi pelayan, pastikan ia dekat dengan khalayak yang anda sasarkan.

Perlindungan DDoS Lanjutan

Salah satu titik penjualan utama Sharktech adalah perlindungan DDoS yang termasuk dalam setiap pembelian.

Jadi tidak kira apa rancangan yang anda pilih, anda akan dapat Perlindungan DDoS 60Gbps disertakan. Ini berfungsi dalam beberapa cara – Sharktech memastikan bahawa tidak ada yang dapat mengganggu kelancaran fungsi laman web anda, laman web ini sentiasa aktif, dan melindungi anda dari kehilangan lalu lintas.

Ulasan Sharktech: Perlindungan Sharktech DDoS

Mahir Perlindungan DDoS adalah teknologi yang mahal itu sangat penting bagi semua laman web yang menghasilkan tahap trafik yang lebih tinggi.

Serangan DDoS menjadi lebih kerap dan berpotensi menelan belanja puluhan ribu dolar sejam. Itulah harga perkakasan, kemas kini perisian, kehilangan lalu lintas, nilai jenama dan banyak lagi.

Sharktech menghilangkan masalah ini dengan memasukkan perlindungan DDoS sebagai lalai. Dan itulah sesuatu yang harus diambil contoh oleh semua syarikat hosting yang terkenal.

Pilihan Sistem Operasi

Sharktech menawarkan pelbagai sistem operasi, termasuk Linux, FreeBSD, dan Pelayan Microsoft Windows.

Ini membuka banyak kemungkinan untuk pengguna yang berbeza tanpa perlu melabur dalam perkakasan yang berbeza. Setiap VPS anda dapat dilancarkan menggunakan OS yang berbeza dan melayani tujuan yang berbeza.

 • Linux adalah sistem operasi paling popular yang digunakan oleh penyedia hosting. Ia bagus untuk laman web dan aplikasi berasaskan web.
 • FreeBSD boleh dipanggil alternatif yang tidak begitu popular untuk Linux. Ia kebanyakannya digunakan untuk pengembangan aplikasi.
 • OS Pelayan Windows digunakan untuk mengembangkan aplikasi untuk Windows dan untuk membina halaman yang dinamik.

Oleh itu, tidak kira apa projek yang anda mulakan, Sharktech memberi anda kemungkinan untuk melakukannya tanpa sekatan memilih OS yang sesuai untuk anda.

Persembahan Sharktech

Dalam tinjauan Sharktech kami, kami juga menguji kinerjanya. Kami memilih pusat data Chicago untuk menjalankan ujian dari.

Secara keseluruhan, persembahannya cukup bagus. Pelayan AS, seperti yang dijangkakan, berkinerja lebih baik di negaranya sendiri. Dengan CDN yang baik, anda seharusnya tidak mempunyai masalah masa tindak balas.

kajian sharktech

Dan mengenai hal lain, seperti waktu operasi dan keseluruhan kebolehpercayaan pelayan, Sharktech mempunyai semua asas yang dilindungi.

Selama kami menggunakan platform, kami tidak menghadapi masalah dengan gangguan.

Sudah tentu, senang melihat Sharktech berpegang teguh pada tuntutan ini. Kebolehpercayaan pasti sesuatu yang boleh anda percayai dengan penyedia ini.

Walaupun masa tindak balas agak rata-rata, kami masih tidak membiarkan ini menghalang anda untuk menggunakan Sharktech.

Harga Sharktech

Sharktech menawarkan pelbagai jenis perkhidmatan dengan harga untuk perkhidmatan VPS termurah bermula dari $ 11,95 / bln. Pelayan khusus berharga dari $ 69 / bln. Untuk pelayan permainan, anda perlu membayar sekurang-kurangnya $ 109 / bln, dan pelayan 10Gbps bermula dari $ 839 / bln.

Ulasan Sharktech: Harga Sharktech

Dalam tinjauan Sharktech ini, kami akan memberi tumpuan kepada yang lebih banyak lagi VPS yang berpatutan dan hosting pelayan khusus. Kedua-dua penyelesaian ini sangat kuat dan dapat memberi kuasa kepada laman web antarabangsa yang besar, aplikasi berasaskan web, dan perusahaan. Oleh itu, jika anda merancang projek besar, ingin memindahkan laman web anda yang berkembang pesat, atau memerlukan laman web perniagaan – VPS dan pelayan khusus adalah penyelesaian yang tepat.

Sharktech Hosting VPS bermula pada $ 11.95 / bln untuk 1 teras CPU, memori 2GB, ruang cakera 30GB, dan lebar jalur 4TB. Anda boleh meningkatkan sehingga 4 teras CPU, memori 32GB, ruang cakera 130GB, dan lebar jalur 64 TB dengan pelan VPS yang lebih mahal dengan harga $ 191.95 / bln.

Ulasan Sharktech: Harga VPS Sharktech

Untuk hosting VPS anda, anda boleh memilih Sistem operasi Linux, Windows, dan BSD. Ini juga termasuk perlindungan DDoS lanjutan dan pilihan lokasi pelayan.

Bercakap mengenai penyelesaian yang lebih hebat lagi, Sharktech mempunyai beberapa pilihan pelayan khusus untuk setiap 4 lokasinya.

Harga untuk pelayan DDoS berkisar dari $ 69 / bln hingga $ 229 / bln. Sumber pelayan, sesuai dengan harga dan lokasi pelayan juga berkisar dari 16GB RAM, penyimpanan 2TB, dan 10TB lebar jalur hingga 48GB RAM, ruang cakera 2TB, dan 10TB lebar jalur.

Ulasan Sharktech: Harga pelayan khusus Sharktech

Pelayan khusus dilengkapi dengan canggih Perlindungan DDoS dan termasuk sokongan pelanggan 24/7 premium. Anda juga boleh memilih dari cakera HDD dan SSD semasa pembelian – pelayan dapat disesuaikan sepenuhnya. Satu perkara walaupun, semasa Sharktech mengekalkan harga yang sama untuk kedua-dua cakera SSD dan HDD, anda akan mendapat sedikit ruang cakera jika anda memilih SSD.

Juga, a Lesen cPanel berharga $ 10 / bln memastikan pengalaman pengguna yang menyenangkan dan kemungkinan untuk menguruskan hosting anda dari panel kawalan intuitif.

Secara keseluruhan, Sharktech mempunyai banyak pilihan yang berpatutan untuk projek sederhana dan besar. Anda juga akan mempunyai pilihan tanpa had untuk skala.

Sharktech adalah VPS yang cukup berpatutan dan penyedia hosting pelayan khusus. Ia menyediakan perkhidmatan yang sangat dilindungi untuk projek berasaskan web yang besar dan membuat harga tetap minimum.

Setelah Menjalankan Kajian Sharktech Saya

Secara umum, apa yang kami dapati dalam tinjauan Sharktech kami cukup bagus. Syarikat itu menepati tuntutannya untuk menyediakan hosting yang selamat, kuat, dan cukup berpatutan.

Pelayan yang dihantar oleh Sharktech berfungsi dengan baik. Perkakasan juga dikemas kini – anda akan mempunyai pilihan dari cakera SSD dan HDD berkapasiti tinggi. Dan sumber yang anda dapat untuk wang itu sangat baik.

Secara keseluruhan, jika anda menjumpai rancangan Sharktech yang sesuai dengan keperluan anda – ia mungkin bernilai.

Atau adakah anda sudah merakam gambar anda? Sekiranya anda mempunyai ulasan Sharktech anda sendiri, kami dengan senang hati akan membacanya dalam komen di bawah.

Kelebihan

 • Pelbagai pakej dan konfigurasi
 • Harga bagus
 • Sokongan untuk tiga sistem operasi

Keburukan

 • cPanel dikenakan bayaran tambahan
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector