Kajian Tigertech

Tigertech telah lama wujud – sejak tahun 1999, tepatnya. Mereka jelas tidak melakukan yang buruk untuk diri mereka sendiri sehingga hampir 20 tahun beroperasi.


Mereka mengaku menawarkan ‘web hosting hijau 100% berpatutan’, sementara juga melabelkan diri sebagai penyedia ‘perkhidmatan hosting yang boleh dipercayai’.

Ulasan Tigertech saya menguji reputasi mereka.

Anda Boleh Berehat Dari Permulaan

Sepanjang tinjauan bersih Tigertech saya, saya bercakap dengan tiga anggota pasukan perkhidmatan pelanggan yang berasingan.

Ini sangat luar biasa, kerana banyak laman web lain yang saya kaji baru-baru ini tidak peduli untuk menjawab apa-apa.

Halaman Depan Kajian Teknologi Tiger

Semua orang yang terlibat dalam operasi ini membantu dan tindak balas jelas dan cepat.

Sangat mudah untuk menukar hos dari syarikat lain. Tuntutan tiada waktu henti adalah tepat dan sekali lagi, perkhidmatan pelanggan berfungsi dengan baik.

Saya juga peminat perhatian mereka terhadap etika; komitmen mereka terhadap penjimatan tenaga dan sumber yang boleh diperbaharui amatlah diharapkan. Pada masa ini, mereka mengelaskan sepenuhnya sebagai penyedia hosting berkecuali karbon, tidak menyebabkan kerosakan tambahan pada planet kita.

Agaknya, kesan pertama yang sangat baik akan memakan banyak wang? Mari lihat harga mereka.

Harga Tigertech

Terdapat tiga pilihan dengan Tigertech. Pelan asasnya adalah $ 10.95 sebulan ($ 9.95 jika anda membayar setiap tahun) dan merangkumi 40 pangkalan data MySQL yang mengagumkan.

Sementara itu, rancangan tingkat atas kurang dari dua kali ganda harga, pada $ 17,95. Tidak ada pilihan super premium dan jelas bahawa Tigertech mensasarkan pasaran perniagaan kecil hingga sederhana. Tetapi walaupun begitu, harga permulaan walaupun untuk rancangan termurah cukup besar.

Harga Ulasan Tech Tiger

Saya melihat lebih terperinci mengenai ciri rancangan mereka.

Ciri Rancangan

Hosting AsasHosting TambahanHosting Perniagaan
Ruang Cakera20GB30GB50GB
Lebar jalurTidak bermeterTidak bermeterTidak bermeter
Berapa banyak domain yang dibenarkan101525
SSD atau HDD yang digunakan dalam pelayanSSDSSDSSD
SSLTermasukTermasukTermasuk
Akaun e-mel100150250
Pembina laman webTidak termasukTidak termasukTidak termasuk
Jaminan wang dikembalikan90 hari90 hari90 hari
Sokongan penggunaTiket, e-mel, telefonTiket, e-mel, telefonTiket, e-mel, telefon

Perkara pertama yang perlu diperhatikan di sini adalah bahawa perniagaan hosting menawarkan lebih dari dua kali ganda ruang cakera, peti mel, pangkalan data MySQL dan nama domain dari rancangan asas. Ini walaupun tidak menggandakan harganya.

Jumlah pangkalan data di ketiga-tiga rancangan ini sangat baik dan anda mendapat sebilangan besar pilihan senarai mel. Semuanya berjalan dengan baik, dengan kemajuan yang jelas melalui rancangannya. Nisbah ciri untuk kenaikan harga setiap pakej sangat berpatutan, dan kerana itu, saya peminat.

Namun, akhirnya, pilihan mana yang akan diambil mungkin datang ke ruang cakera. Sebilangan orang mungkin menganggap 20GB menjadi sedikit di sisi kecil.

Persembahan

Sebagai sebahagian daripada tinjauan Tigertech saya, saya menjalankan ujian prestasi. Malangnya, kepantasan tidak betul-betul membuat saya melompat kegembiraan.

Prestasi Kajian Tiger Tech

Tetapi walaupun terdapat beberapa masalah dengan memuat dan menyambung, saya tidak menyedari waktu henti.

Ulasan Tigertech: Adakah sebaik Reputasi mereka?

Untuk perniagaan kecil dan sederhana, Tigertech harus menjadi salah satu pilihan terbaik di pasaran. Pakej mereka semua dilengkapi dengan ruang cakera yang layak untuk harga dan sejumlah besar pangkalan data.

Sudah tentu bukan hosting terpantas yang tersedia, tetapi perkhidmatan beralih sangat cekap dan tidak ada waktu henti.

Bagi saya, semuanya bergantung kepada perkhidmatan pelanggan. Tigertech menawarkan sokongan asas yang hebat dan dapat dihubungi dengan banyak kaedah. Apabila anda memahami seseorang, mereka cekap, berpengetahuan dan sopan.

Dan jika anda ingin merasa senang dengan pilihan anda, sangat bagus untuk melihat syarikat hosting berhati-hati mengenai kesan persekitaran!

Apa pendapat anda mengenai Tigertech? Adakah anda akan terpengaruh dengan pendekatan mereka terhadap sumber tenaga yang boleh diperbaharui? Beritahu kami dengan ulasan Tigertech anda sendiri di bahagian komen di bawah.

Kelebihan

 • Perkhidmatan pelanggan yang baik
 • Pertukaran yang cekap tanpa masa henti
 • Bertanggungjawab terhadap alam sekitar

Keburukan

 • Tidak terlalu pantas
 • Ruang cakera tidak mencukupi untuk perniagaan yang lebih besar
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map