Ulasan HostForWeb

Semasa anda mencari penyedia hosting dan penyedia hosting, terdapat beberapa pilihan untuk dipilih. Ia bergantung pada harga dan ciri-ciri yang dapat mereka tawarkan kepada anda.


Dalam ulasan HostForWeb ini, kami akan mengetahui dengan tepat seberapa baik penyedia ini dan seberapa responsif sokongannya.

Adakah ini ‘HostForYou’? Mari cuba dan ketahui.

Apa itu HostForWeb?

HostForWeb adalah perkhidmatan hosting yang berpusat di New York. Ini mengehoskan 2+ juta laman web dan menawarkan banyak jenis hosting – bermula dari perkongsian asas hingga pelayan khusus yang besar, dan semua yang ada di antara keduanya. Matlamat syarikat adalah untuk "menyediakan penyelesaian hosting yang boleh dipercayai yang digandingkan dengan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik".

Ulasan HostForWeb - Halaman Utama

Laman web HostForWeb adalah senang dilayari dengan susun atur yang ringkas dan penerangan yang jelas mengenai setiap produk.

Susun atur ringkas ini sangat penting memandangkan pelbagai jenis hosting yang ditawarkan. Selain hosting bersama setiap hari, HostForWeb menawarkan hosting VPS, Dedicated, Reseller, dan Cloud.

Sokongan HostForWeb

Semua rancangan hosting merangkumi sembang langsung, e-mel dan sokongan telefon 24 jam sehari. Anda boleh menggunakan nombor bebas tol atau nombor antarabangsa untuk mendapatkan bantuan. HostForWeb memastikan bahawa anda akan mendapat bantuan secepat mungkin.

Ulasan HostForWeb - Sokongan

Secara ringkas, interaksi sokongan pelanggan kami, sangat baik. Ketika kami mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan HostForWeb atau menghadapi masalah, kami menggunakan pilihan sembang langsung untuk menyelesaikannya.

Ulasan HostForWeb - Sembang Langsung

Dan dalam kebanyakan kes mendapat jawapan dalam masa kurang dari dua minit. Ini sesuai dengan standard perniagaan biasa. Tetapi perkara yang paling kami sukai adalah jawapan ini jelas dan tepat, tanpa melompat-lompat atau menunggu jabatan lain.

Sekiranya atas sebab tertentu anda tidak dapat mendapatkan sokongan untuk menolong anda, atau anda sendiri yang suka memperbaikinya HostForWeb menggunakan HelpDesk. Di sana anda boleh menemui semua berita mengenai penyelenggaraan dan perubahan, hantarkan tiket sokongan atau cari kebanyakan jawapan di pangkalan pengetahuan.

Ulasan HostForWeb - Pangkalan Pengetahuan

Anda juga boleh gunakan Penyelesai Masalah untuk mencari penyelesaian khusus, dan ia berfungsi sama dengan penyelesai masalah windows.

HostForWeb menawarkan pakej sokongan yang kukuh, memberi anda asas pengetahuan, sembang langsung pantas, dan pilihan bantuan telefon yang tidak akan membuat anda menunggu berjam-jam.

Harga HostForWeb

Harga HostForWeb agak berpatutan. Hosting bersama bermula pada $ 3,95 / bulan, sementara VPS bermula pada harga $ 39,95. Pelayan khusus di sini murah untuk industri, bermula dari $ 69.95 / bulan. Tetapi perhatikan bahawa setiap rancangan merangkumi bantuan migrasi laman web percuma.

Ulasan HostForWeb - Semua Perkhidmatan

Untuk hosting bersama yang paling popular, terdapat tiga peringkat yang tersedia: Pelan Mini $ 4.17 / bulan, pelan Pintar $ 3.95 / bulan dan pakej Pro Pro $ 12.95 / bulan. Dua yang terakhir kini didiskaun hingga 30%.

Ulasan HostForWeb - Shared Hosting

Sekiranya kita melihat pilihan VPS, kita mempunyai lebih banyak pilihan. Titik harga antara $ 39.95 sebulan hingga $ 99.95 sebulan. Pelan termurah akan memberi anda RAM 2GB, ruang storan SSD 100GB dan lebar jalur 2 TB.

Ulasan HostForWeb - VPS

Tidak semuanya hebat, harga yang dijual hanya tersedia jika anda membeli perkhidmatannya sekurang-kurangnya setahun. Ini adalah syarat untuk VPS, jika anda ingin mendapatkan harga diskaun dengan hosting bersama anda harus membuat perjanjian selama 36 bulan.

Ulasan HostForWeb - Potongan Harga

Tetapi anda mendapat nama domain percuma apabila anda memilih untuk membeli 12, 24, atau 36 bulan hosting.

Secara keseluruhan, HostForWeb menawarkan harga dan keseimbangan ciri yang hebat untuk kebanyakan pilihan hostingnya. Berhati-hatilah bahawa harga yang ditunjukkan tersedia jika anda membeli perkhidmatannya selama satu atau tiga tahun.

Pelan dan Harga Hosting Dikongsi dengan Lebih terperinci

Oleh kerana hosting bersama adalah perkhidmatan yang paling popular, mari kita fokuskan perhatiannya. Soalan di fikiran anda mungkin adalah – mengapa pelan Mini lebih mahal daripada rancangan Pintar?

Ulasan HostForWeb - Pelan Mini

Ia agak rumit, tetapi anda hanya boleh membeli pakej mini sekurang-kurangnya 1 tahun dengan harga $ 50. Tidak ada cara untuk membeli rancangan ini untuk jangka masa yang lebih pendek. Sejujurnya, hanya ada 2 rancangan yang anda tinggal.

Tetapi a Perjanjian 50 / tahun untuk 1 laman web, ruang cakera 10GB, dan lebar jalur 100GB adalah pilihan yang bagus jika anda mahukan projek kecil, blog, atau laman web portfolio.

Ulasan HostForWeb - CheckOut Pelan Mini

Untuk kegunaan peribadi, Pelan Pintar akan sangat sesuai berkat pendaftaran domain percuma yang disertakan. Anda mendapat ruang simpanan dan lebar jalur yang tidak terhad, jadi anda boleh membuat apa sahaja yang anda mahukan dengan harga yang agak kecil.

Ulasan HostForWeb - Pelan Pintar

Di bawah ini anda dapat melihat apa yang disertakan dalam setiap rancangan HostForWeb:

HostForWebMiniPelan PintarPro Perniagaan
Harga$ 4.17 / bulan$ 3.95 / bulan$ 12.95 / bulan
Ruang Cakera10GBTanpa hadTanpa had
Lebar jalur100GBTanpa hadTanpa had
Pendaftaran DomainTidakTermasukTermasuk
Bilangan Domain1Tanpa hadTanpa had
Alamat e-melTanpa hadTanpa hadTanpa had
SSL Termasuk?DikongsiDikongsiSijil Persendirian
HDD atau SSDSSDSSDSSD
Pembina Laman WebYaYaYa
Sokongan penggunaTelefon, sembang langsung dan tiket 24/7Telefon, sembang langsung dan tiket 24/7Telefon, sembang langsung dan tiket 24/7
Tempoh Pulangan Wang30 Hari30 Hari30 Hari

Pengguna perniagaan, sebaliknya, akan menganggap pakej Business Pro lebih sesuai kerana disertakan sijil SSL peribadi. Itu mesti ada sekiranya anda mahu pengunjung mempercayai laman web anda.

HostForWeb dapat menawarkan pakej hosting bersama yang padat. Pelan Pintar adalah pilihan bijak untuk anda dengan ruang simpanan, lebar jalur, dan domain yang tidak terhad.

Ciri HostForWeb

HostForWeb mengendalikan semua migrasi laman web untuk anda secara percuma. Itu sebenarnya jarang berlaku untuk tuan rumah bajet!

Setelah mendaftar, saya dapati perisian dan faedah yang disertakan benar-benar meningkatkan pengalaman hosting saya. Semua pakej hosting merangkumi pembangun laman drag-and-drop dan 300 aplikasi yang telah dipasang sebelumnya.

Ulasan HostForWeb - Aplikasi

Pembina laman web bukanlah yang paling maju, dan tidak boleh dibandingkan dengan Wix, tetapi mungkin menarik bagi sesetengah orang. Dan perlu disebutkan bahawa anda boleh menggunakan Weebly jika anda mahu.

Ulasan HostForWeb - Weebly

Dan sekiranya anda mengalami kesilapan kritikal, anda boleh menggunakan sandaran harian percuma untuk memulihkan laman web anda segera kembali beraksi.

Ulasan HostForWeb - Lebih Banyak Ciri

Memiliki sandaran dalam kebanyakan kes memerlukan pembayaran tunggal atau bulanan, tetapi HostForWeb memberi mereka secara percuma. Lebih baik lagi, ia dibuat setiap hari sehingga anda tidak akan kehilangan banyak kemajuan anda.

Ciri-ciri yang ditawarkan HostForWeb pada rancangan Pintar dan Perniagaannya lebih dari cukup untuk membenarkan titik harga bulanan. Dan pemacu SSD dan SSL percuma selalu menjadi kelebihan.

Persembahan HostForWeb

HostForWeb menjanjikan uptime 99,99% dan memuat naik laman web dengan pantas. Ia bahkan menambahkan CPU dan memori 2.5x untuk pengguna rancangan Perniagaan. Dan untuk kebanyakan bahagian, HostForWeb memberikan hasil yang baik.

Kami tidak mengalami gangguan semasa tempoh ujian kami, mengesahkan bahawa HostForWeb adalah penyedia yang boleh dipercayai.

Ulasan HostForWeb - Uptime Robot

Bagi bahagian kepantasan kami menggunakan Bitcatcha dan GTmetrix. Bitcatcha menguji masa tindak balas pelayan HostForWeb di seluruh dunia. Dan di AS hasilnya hebat – 15ms (sebelah timur) dan 71ms (sebelah barat).

Ulasan HostForWeb - Kelajuan

Persembahannya tidak hebat di luar Amerika Syarikat, tetapi itu diharapkan kerana HostForWeb hanya mengendalikan satu pusat data New York.

Dan akhirnya, kami menggunakan GTmetrix untuk melihat pengoptimuman laman web kami. Kami mendapat skor prestasi 88% dan peringkat B, laman web kami dimuat sepenuhnya dalam 2.2 saat.

Ulasan HostForWeb - GTmetrix

Sementara Skor YSlow sedikit lebih rendah, kedudukan C dengan 79%, pelayan dan laman web kami dioptimumkan dengan baik. Dan kelajuan 2.2 saat hanya sebilangan kecil daripada peraturan keemasan 2 saat.

HostForWeb mempunyai kestabilan dan kelajuan yang kukuh. Untuk harganya, anda membayar anda untuk mendapatkan masa respons serendah 15ms di Amerika Syarikat.

Kesimpulan Kajian HostForWeb

Dalam tinjauan HostForWeb yang tipis, kami dapati satu perkara – ia menawarkan nilai wang yang berpatutan dan mempunyai sesuatu untuk ditawarkan tidak kira jenis pakej hosting yang anda mahukan.

HostForWeb sangat bagus jika:

Anda memerlukan tawaran harga dan ciri yang seimbang dengan SSD percuma, waktu operasi yang padat, SSL, dan kelajuan hebat di seluruh dunia.

Adakah anda mempunyai ulasan HostForWeb? Tambahnya di bawah!

Kelebihan

  • Harga berpatutan
  • Perkhidmatan pelanggan yang responsif
  • Berasaskan SSD
  • Pembina laman web percuma

Keburukan

  • Hanya mengendalikan satu pusat data
  • Tiada percubaan percuma
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector