Revisió de marcadors

El marcador té com a objectiu ajudar les petites empreses a anar en línia; segons l’empresa, aquesta és la seva missió principal. Fàcil de configurar i utilitzar, aquest creador de llocs web pot ser una bona opció per a les empreses que tot just comencen.


Inclou un emocionant sistema d’intel·ligència artificial (anomenat AiDA) i desenes de mòduls útils, és el marcador del lloc web adequat per a tu?

Revisem els preus, les funcions i l’experiència general de l’ús de marcadors i esbrineu-ne.

Preu del marcador

El marcador ofereix 3 opcions de pla. Gratuït, professional i empresarial. Els preus van des de gratuït (òbviament) fins a 29,99 dòlars al mes. En general, el preu és molt similar a la de la competència.

Feu un cop d’ull a la taula següent per obtenir una bona i senzilla comparació dels plans.

GratuïtProfessionalNegocis
Espai de disc 500MBIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaN / AIl·limitatIl·limitat
Domini LliureNoSí (només el primer any)Sí (només el primer any)
Connecta el teu propi dominiNo
Llocs web compatibles111
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtes

Com veieu, les opcions disponibles si decidiu comprar el pla Professional són molt més àmplies que el pla gratuït. Això és cert una vegada més quan es compara Professional a Business. Hi ha funcions compartides, però. Teniu una garantia de devolució dels diners en els tres plans (la qual cosa no és exactament útil per a la gratuïta, però ho digresso), així com l’opció de triar entre 20 plantilles de lloc web. Les còpies de seguretat també es proporcionen de forma gratuïta.

Hi ha alguns aspectes negatius. Només teniu permès crear un lloc web per compte, fins i tot en els plans de Professionals i Empresarials.

A més, he de subratllar que si es té en compte que els plans Professional i Business especifiquen que determinats ítems (domini i 3 correus electrònics) són gratuïts durant el primer any, no hi ha informació sobre quant costaran després d’aquest any, així que tingueu. això en ment.

Analitzem breument les opcions de preus:

ProfessionalNegocis
Mensual14,99 dòlars29,99 dòlars
Anualment (contracte de 12 mesos)143,88 dòlars299,88 dòlars

Com he comentat anteriorment, el preu és relatiu a la vostra elecció de pagament. Si voleu una subscripció anual, estalviareu diners, al voltant d’un 20%, al llarg d’aquest any. Tanmateix, podeu cancel·lar l’acord quan vulgueu. Teniu aquesta opció amb facturació mensual. Aquesta és una opció que molts constructors de llocs web no ofereixen, així que és bo veure que els marcadors estiguin oberts!

Creació d’un lloc web personalitzat

Vaig passar una estona pensant en un soundbite per col·locar aquí. Alguna cosa que va resumir els meus sentiments envers la creació d’un lloc web amb marc succint. Malauradament, l’únic que em ve al cap és: ‘Grans idees, sense una gran implementació’.

Permeteu-me elaborar. Quan carregueu el creador de llocs web per primera vegada, us rebreu “AiDA” (ajudant de disseny d’intel·ligència artificial), que és essencialment l’AI del marcador per ajudar-vos a configurar un lloc que parli per a vosaltres o per a la vostra empresa..

Se li fan algunes preguntes. “Quin tipus de lloc web voleu crear”, “Necessiteu un comerç electrònic / botiga en línia?” etc. Es necessiten aproximadament 2 minuts per fer aquest procés. Al final del procés, se us demana que introduïu el nom del lloc web i la informació sobre vosaltres o sobre la vostra empresa.

Marcador

Veurem AiDA, veurem.

Bé, així que si considerem la facilitat d’ús, AiDA és realment increïble. AiDA apareix amb un petit i útil tutorial, inclosos tutorials en vídeo sobre com es realitzen cada pas, a més d’explicar què fa cada part del constructor.

És una idea molt senzilla i està ben funcionat, per tant, heu d’oferir un marcador a aquest tema.

De totes maneres, un cop passat el AiDA, us rebran el nou lloc.

Al tauler esquerre de la pantalla, podeu veure les opcions de disseny que ofereix el marcador.

Aquestes opcions són bàsiques, com ara l’estil del lloc, els colors del menú i els tipus de lletra. Em sembla que el marcador podria fer un millor treball per permetre més creativitat aquí. Coses com els degradats de color, els tipus de lletra de Google importables i similars us ajudaran a sentir-vos com si teniu un control total sobre la vostra creació.

Les altres seleccions són força explicatives, podeu editar i crear / treure pàgines a la pestanya “pàgines” i la pestanya “enfocament” us permet afegir un focus nou al vostre lloc..

Aquests focus són realment una manera fantàstica de dir “seccions”. Permet organitzar el vostre lloc de manera que mostri millor el que feu o el que oferiu.

Passem ara a alguna cosa més interessant: mòduls.

En la seva essència, el marcador és un creador de llocs web arrossegador i solt. Una vegada més, pel que fa a idees, això és meravellós. Estem veient una tendència de cada vegada més constructors que permeten aquesta funcionalitat, o fins i tot que es construeixen al seu voltant, ja que permet als usuaris tanta més llibertat i facilitat de creació.

Malauradament, la implementació i la profunditat del sistema d’arrosseguament i marcament a favorits és, ben bé, decebedor, menys important. Per a un creador de llocs web que ha estat creat amb drag and drop a l’avantguarda, realment esperava que estigués més pensat i completament presentat. Hem de tenir en compte que aquesta és encara una empresa força jove i que és la primera incursió en els creadors de llocs web, de manera que esperar un primer intent perfecte seria bastant ingenu i això millorarà definitivament amb el pas del temps.

A la part superior es mostren tots els mòduls disponibles al creador de llocs web de Bookmark. Què és el primer que es nota? Per a mi, va ser brillant i encara no estic segur del que el marcador ha aconseguit perdre la inclusió d’aquest mòdul. Un quadre de cerca.

Veureu que hi ha una opció per a la cerca de comerç electrònic, però això no és exactament útil per a qualsevol que no utilitzi un lloc web de comerç electrònic. De nou, decebedor.

Al costat del flip, hi ha algunes inclusions realment fantàstiques. El fet de poder arrossegar un botó o un formulari de contacte clicable, en lloc d’autocodificar o importar des d’un altre lloc, és molt més senzill la vostra vida com a creador i propietari de llocs web..

Hosting.Veure experiència de recreació

He intentat, com fem sempre a les ressenyes del creador de llocs web, recrear el lloc web hosting.review a Bookmark. Malauradament, no va tenir gaire èxit. Això ha de ser més fàcil que fer amb un constructor complet, vegeu la nostra revisió de Wix per obtenir un exemple de com es pot fer..

I a continuació, es mostra la millor recreació que podria fer per a aquesta revisió de favorits.

crítica de punts

No és gaire bo, per ser sincer, i arribar a aquesta etapa també va ser bastant difícil. Com he comentat anteriorment, no hi ha cap mòdul de caixa de cerca, així que no he pogut afegir-ho a la dreta de les pàgines, tal com tenim.

També notareu que la part superior de la foto del carrusel té una llarga barra grisa. Aquest va ser el ritme de la meva vida durant les últimes hores, intentant eliminar-lo.

Cada vegada que ho feia, el text “Ressenyes d’allotjament web per …” s’elevava darrere de la icona de revisió d’allotjament. Si jo passés al text i el mouria un parell de línies, tornaria a aparèixer la barra grisa. Sembla que no es pot canviar la barra superior quan es troba en una plantilla. L’única manera d’obtenir alguna cosa diferent és canviar tota la plantilla.

Fer servir els textos era un repte. Quan seleccioneu el tipus de lletra us indica totes les opcions en text sencer. A continuació, actualitza els tipus de lletra de tota la pàgina web després de fer clic en una selecció.

Per què no només es mostren les diferències de tipus de lletra al menú? Per exemple, la majoria de la gent no sap dir la diferència entre “Limelight” i “Raleway”. Un cop més, això és una solució senzilla i espero que Bookmark implementi això aviat!

En aquest moment, recomanaria triar el pla gratuït, com a mínim per començar. Si trobeu que el marcador és el que busqueu en un creador de llocs web, l’actualització al pla professional o empresarial, segons sigui necessari, és molt senzilla i triga uns quants moments..

Rendiment de marcadors

Sempre un aspecte important de qualsevol tipus de creador de llocs web o proveïdor d’allotjament, el rendiment del vostre lloc serà crucial per al vostre èxit.

Per sort, Bookmark sembla que està fent un treball fantàstic en aquest aspecte. El temps mitjà de resposta va ser d’uns 500ms (mig segon). Això és força bo, i és probable, en part, degut al fet que els favorits utilitzen els servidors web d’Amazon com a base de servidors. La infraestructura del servidor d’Amazon és increïblement vasta i fiable, per la qual cosa es tracta d’una opció fantàstica!

crítica de punts

En termes de temps de funcionament, hem vist una fiabilitat absoluta del 100% en aquesta zona després de fer el seguiment d’aquestes estadístiques durant els darrers dies.

El lloc és responsive i sembla ser fiable quant a l’enllaç correcte i la visualització.

Atenció al client

L’assistència al client és una cosa que, personalment, és una part increïblement important de qualsevol empresa i és important també en el context d’aquesta revisió de marcadors. Les empreses no són res sense clients i la manera de tractar les persones que us ajuden a créixer és una indicació important del tipus de negoci que voleu ser. Dit això, parlem de com va fer el marcador.

En una paraula: meravellós. L’assistència al client de Bookmark és la millor part d’ells, d’allò que he vist. Vaig enviar un correu electrònic fent algunes preguntes de prova, sense esperar obtenir una resposta real, ja que la majoria de llocs respondran amb una senzilla resposta amb guió.

Curiosament, a la pàgina “Contacte” del lloc web de marcadors, l’opció d’aconseguir assistència mitjançant xat en directe no funcionaria per a mi, així que em vaig veure obligat a escriure-hi un correu electrònic..

Aquí teniu el que vaig demanar i rebre:

Revisió de marcadorsRevisió de marcadors

La resposta va arribar a les 8 hores posteriors al meu correu electrònic. Aquest moment de canvi no és ideal, òbviament, però he de subratllar que la meva pregunta es va enviar cap a la 1 del matí a la zona horària local de Marcador. Així que això és perfectament acceptable, tenint en compte.

Em va agradar molt rebre una resposta molt detallada i informativa. Les meves preguntes es van respondre bé, a fons i amb cortesia.

Una vegada més, sé molt bé que aquesta hauria de ser la norma, però lamentablement no és el cas de la majoria d’experiències d’atenció al client tant jo mateix i estic segur que vosaltres també heu trobat.

Revisió de favorits – Conclusió

El marcador és un creador de llocs web molt bo. Hi ha algunes coses que cal millorar, però la impressió general és positiva.

Hi ha una gran quantitat de potencial en aquest creador de llocs web, però, lamentablement, no hi ha res al respecte. Al final del dia, hi ha algunes idees fantàstiques aquí, només s’executen d’una manera no gaire bona, en comparació amb altres constructors de llocs web de preus similars, especialment Wix.

Però el marcador és molt a prop d’anar-ho tot bé. Fins i tot ara, l’excel·lent servei al client i el rendiment del lloc web fan que aquest proveïdor sigui digne de provar-ho.

Pros

  • Un gran servei al client
  • AI ‘AIDA’ és prometedor
  • Bona actuació

Contres

  • Bastant car
  • Manquen de característiques
  • Podria fer-se amb més fiabilitat del lloc
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector