Revisió del lloc 5

Site5 és un proveïdor de hosting amb una llarga experiència en aquest camp. Amb un servei senzill, sense trucs, sense servidors sobrecarregats i amb una garantia de devolució de 45 dies, aquest amfitrió intenta ser senzill i senzill d’utilitzar.


No obstant això, des del 2015, aquesta empresa no ha estat aliena a una mica de crítica. Aquest any, després de ser adquirida pel grup Endurance International (EIG), les revisions de Site5 han començat a ser força negatives. Molts usuaris es decepcionen amb l’assistència al client i el rendiment general de les seves pàgines, molts d’ells no culpen ningú més que el grup que ha comprat aquest host..

Tanmateix, no hi ha millor manera de jutjar l’empresa que provar-la realment per tu mateix.

Això és precisament el que he fet. En aquesta revisió de Site5, avaluaré el rendiment del pla d’allotjament compartit, la facilitat d’ús, l’assistència al client de l’empresa i moltes altres coses entremig. Per tant, comencem!

Què és el lloc 5?

Site5 és una empresa d’allotjament web basada als Estats Units que actualment resideix a Dallas, Texas. Fundada el 1998, Site5 té dues dècades d’experiència en el camp d’allotjament i és coneguda habitualment entre milers de clients dedicats. Tot i això, la llista de serveis de Site5 no és massa llarga. Només hi ha tres opcions:

 • Allotjament web compartit
 • Allotjament de distribuïdors
 • VPS gestionat

Com veieu, és bastant un programa de barebones. Sense núvol, sense allotjament dedicat Els certificats i dominis SSL (revenda Enom i OpenSRS) estan disponibles, però només comprant junts amb un pla d’allotjament.

I mentre navegava pel lloc web i comparava els plans, he notat un parell de funcions interessants del Site5. Aquests serien els recursos no complerts i una transferència de llocs web gratuïta. Molts clients estan interessats definitivament en aquestes especificacions.

A la nota lateral, la pàgina principal del Site5 és molt minimalista. La informació és fàcil de trobar i hi ha explicacions clares per als serveis. Això crea la impressió que Site5 actua professionalment i es pot confiar.

plans de revisió del lloc 5

Però aprofitem aquesta revisió de Site5 i veiem quin és el valor real dels serveis de Site5!

Preu del lloc 5

Site5 té tres plans d’allotjament compartits per oferir: l’opció més barata és hostBasic for 6,95 dòlars / mes, el de mig és hostPro per 10,95 dòlars / mes, i el pla més alt aquí és hostPro + Turbo per 13,95 dòlars / mes.

lloc5 revisió dels preus

A continuació, es detallen els tres plans de Site5:

 • hostBasic – comença a 6,95 dòlars / mes. Ofereix espai i disc de banda no modificats. Aquest és un pla senzill d’un lloc web, adequat per a menys de 10.000 visites mensuals.
 • hostPro – comença a 10,95 dòlars / mes. Juntament amb l’espai de disc i l’amplada de banda no modificats, aquest pla ofereix llocs web il·limitats, adequats per a menys de 25.000 visites mensuals.
 • hostPro + Turbo – començant per 13,95 dòlars, aquest és un pla de lloc web il·limitat, adequat per a menys de 100.000 visites mensuals, incloent-hi comptes de cPanel il·limitats i un augment significatiu del rendiment.

Ara és hora de mirar els preus. Molts proveïdors d’allotjament fan allò que mostren els honoraris com si fossin "mensual". Tanmateix, en molts casos, els preus mostrats només són legítims si paguen per un període llarg d’antelació. Vegem com va amb Site5: durant tot un període de compra.

hostBasichostProhostPro + Turbo
1 mesNo disponible12,95 dòlars19,95 dòlars
12 mesos107,40 dòlars143,40 dòlars179,40 dòlars
24 mesos166,80 dòlars262,80 dòlars334,80 dòlars

* Els preus aquí no inclouen impostos. És possible que se us cobri de forma addicional per la vostra comanda, segons el vostre lloc.

L’única manera de descriure-les és "car". Tot i oferir recursos il·limitats, encara es recomana el pla més barat "al voltant de 10.000 visitants mensuals", no inclou protecció anti-DDoS o malware, i té un cost de 107,40 dòlars anuals. Això suposa 8,95 dòlars al mes, o 6,95 dòlars al mes, si pagueu dos anys per avançat.

Els plans més avançats costen encara més, però almenys podeu adquirir un pla mensual allà. Una altra cosa encoratjadora va tenir forma de preus de renovació. No augmentaran – se li cobrarà la mateixa quantitat pel mateix període que va comprar quan va començar la primera.

Analitzem ara què s’ofereix realment. A continuació es mostren totes les característiques i diferències més destacades dels plans d’allotjament compartits de Site5:

hostBasichostProhostPro + Turbo
Espai de disc Il·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaNo modificatNo modificatNo modificat
Els dominis són compatibles1Il·limitatIl·limitat
SSLNo inclòsNo inclòsNo inclòs
Protecció anti-DDoSNo inclòsNo inclòsNo inclòs
Comptes de correu electrònicIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Atenció al clientXat en directe, entrada, correu electrònic 24 horesXat en directe, entrada, correu electrònic 24 horesXat en directe, entrada, correu electrònic 24 hores
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtesSetmanalmentSetmanalmentSetmanalment
Garantia de devolució de diners45 dies45 dies45 dies

Tot és bastant simple. Tres plans: un de regular, un de diversos llocs web i un de diversos llocs web amb velocitat addicional.

No hi ha sorpreses ni incerteses, cosa que és fantàstica. Tanmateix, m’he quedat una mica desconcertat manca de protecció anti-DDoS i un certificat SSL. Per sort, tots dos són compatibles amb cada pla d’allotjament i podreu obtenir gratuïtament CloudFlare i un certificat SSL ‘Let’s Encrypt’ SSL, si sentiu la necessitat.

Dit això, no costaria molt que Site5 els inclogués als paquets i és preocupant saber que hi ha molts llocs del Site5 que no tenen les mesures de seguretat importants aplicades..

També va ser una mica decebedor veure només servidors de disc dur estar disponible Segurament, l’any 2018, la majoria d’usuaris volen que els seus llocs web s’emmagatzemen als discos SSD més avançats. Bé, aquest és l’inconvenient quan obteniu espai de disc il·limitat; per gigabyte, els discs SSD són molt més cars i, oferint emmagatzematge no modificat, Site5 ha de reduir les seves despeses.

Tot i això, hi ha algunes funcions que cal buscar. Per exemple, ftransferència de lloc web assistit per ree.

Moltes empreses reben una bona part de les crítiques si decideixen cobrar als seus nous clients per una transferència de llocs web. Aquesta desaprovació té sens dubte; si ja heu adquirit els serveis, hauria de ser en l’interès de l’amfitrió assegurar una bona transferència, oi? Bé, això és definitivament el que pensa Site5. La seva transferència de llocs web assistida de cPanel és gratuïta.

I el més important, Site5 no té un aspecte dolent urecursos no marcats.

Fins i tot el pla compartit d’entrada de Site5 ofereix recursos no modificats, tant ample de banda com espai de disc. És força freqüent que moltes empreses tinguin un o més dels seus plans limitats a un cert punt. Site5 va a l’altra direcció i no té un número definit sobre quants recursos teniu permès. Si la companyia ho creu, els seus servidors mai no seran un gran nombre. Vol dir que, amb un ús normal, no se suspèn accidentalment el vostre lloc web en cap moment.

Com més vaig mirar Site5, més vaig veure com "sense problemes" està brodat en tot el que fa. Un lloc web senzill, plans de servei senzills, recursos d’allotjament web compartits simples i generosos, tot em va portar a creure que serà una experiència molt senzilla i una revisió fàcil per escriure. Així que vaig comprar el seu pla d’allotjament compartit i vaig continuar les meves investigacions per veure si les primeres impressions eren correctes.

Atenció al client del lloc 5

Actualment, Site5 només ofereix dos tipus d’atenció al client: lxat xat i tickets.

Tot i això, encara podeu notar les restes d’una operació una mica més gran. Per exemple, podeu trobar el correu electrònic d’assistència, però escrivint-hi, rebeu una resposta automàtica que us demanarà que utilitzeu un xat o que aneu a entrades. I en alguns casos, és possible que trobeu un número de telèfon a la capçalera del lloc web. Tot i això, feu clic a la pàgina d’assistència, que us informa que s’ha suspès el servei telefònic.

Per tant, podeu veure que en el passat, aquest proveïdor solia tenir moltes coses passant per si mateix. Ara hi ha menys opcions, i esperem que siguin prou bones.

En general, el servei al client és una part molt important de qualsevol amfitrió. Al cap i a la fi, en situacions d’estrès, quan el vostre lloc web no funciona o alguna cosa no funciona bé, un expert útil disposat a ajudar-vos és absolutament fantàstic.

Per tant, és important provar quina és la bona atenció al client de Site5. Mai se sap quan pot tenir problemes. I aleshores estaria fantàstic si algú hi estigués per ajudar-lo.

Avaluació del suport del bitllet Site5

Mentre avaluo les entrades, comprovo les dues coses principals: temps de resposta i minuciós de les respostes. Normalment, les entrades es reserven per a coses tècniques més difícils, per la qual cosa seria ideal que els representants d’assistència dels tiquets siguin ràpids i útils.

Després de fer una mica de proves, he arribat a la conclusió que el suport de bitllets de Site5 funciona bé. M’han respost en una hora o menys. Els representants intentaven explicar-me les coses que sabien millor. Tot i que les meves preguntes no han estat exactament difícils, no hi va haver problemes reals per solucionar-les.

Quant a les entrades, Site5 fa un xec.

Avaluació del suport de xat Site5

Aquesta és una mica més interessant. El xat en directe és probablement el tipus més popular d’assistència al client, sobretot quan es tracta d’allotjament. També és una prova brillant del coneixement de les persones que treballen per a l’empresa. Una conversa de la vida real permet veure la experiència que tenen realment els agents. Si són excel·lents, el xat en viu pot ser una experiència increïble. Si no, pot resultar dolorós.

Per veure què és, he jutjat el xat en directe de Site5 mitjançant 3 criteris diferents:

 • Temps de resposta. Aquest és molt senzill. Com menys haureu d’esperar en línia, millor.
 • Coneixement general dels clients. També força senzill. Han de conèixer la majoria de les coses importants sense cap problema. Si no ho fan, és clar?
 • El factor humà. Aquesta és una mica més complexa. Les vegades que haureu de contactar amb l’assistència al client poden ser molt estressants. En aquest temps, potser necessiteu algú que estigui disposat no només a ajudar-vos, sinó també a sentir que els vostres problemes seran cuidats i tot va bé. Molt sovint, fins i tot el to del text de l’agent pot provocar o trencar tota l’experiència de xat. És per això que també intentaré avaluar com es tracten els agents del Site5 amb clients estressats.

Per tant, com ha anat el suport al xat de Site5?

En general, no tan bé com potser hi podria haver. Una cosa que no es pot acusar són els temps de resposta. El xat del lloc5 em va trigar 5 minuts en contactar-me en la ocasió més llarga. La majoria de les vegades, les cues d’espera eren d’1 a 2 minuts. Els problemes van començar un cop em vaig connectar.

En diversos casos, vaig agafar malament als agents què vull esbrinar. De vegades, el representant havia d’anar un minut o dos per obtenir una resposta. Probablement, contactant amb algú altre. Al final del dia, no sentia que els agents estaven al cap i a sobre de mi en termes de coneixement, com haurien de ser. En alguns casos, fins i tot vaig sentir com si els confonguessin la seva pròpia plataforma.

En un cas, em vaig preguntar quants scripts d’instal·lació automàtica tenen. Em van refer el seu "QuickInstall" assistent, sense que se li doni un número. Més tard al xat, l’agent em va dir que també puc fer servir Softaculous. Després de preguntar "Com instal·lo un programa des d’allà?", la representant va admetre que era el que els administradors li han dit i que no té ni idea.

L’honestedat és genial. El vostre propi camp és massa complicat fins i tot per a vosaltres? No tant.

Es tracta d’un cas de mala comunicació entre les diferents capes de l’empresa. Coses així haurien de ser increïblement rares i espero que, eliminant els serveis d’assistència telefònica i de correu electrònic, Site5 pugui millorar el seu xat a mesura que passi el temps.

En general, diria que l’assistència al client de Site5 és factible. El servei de bitllets decent es deixa baixar pel xat en viu. Però fins i tot allà, els temps d’espera seran minúsculs i la majoria de les vostres preguntes seran contestades. S’han de fer millores, però les coses no són ni de forma tràgiques. Cap amunt i cap endavant.

Primeres impressions durant i després de la compra

El procés de compra va ser tan senzill com podríeu esperar. En una finestra senzilla, podeu triar qualsevol dels plans disponibles i la seva longitud. Immediatament a continuació, podeu triar comprar un nom de domini o afegir serveis addicionals. No hi ha res preseleccionat, no hi ha finestres emergents o intents molestos per enganyar-vos a comprar alguna cosa que no necessitareu.

Podeu pagar serveis mitjançant una targeta de crèdit o amb PayPal. Res de fantasia, però és bo saber que hi ha almenys una alternativa al mètode de pagament amb targeta clàssica.

Després d’un senzill procés de pagament, em vaig assabentar que allà va acabar la fluïda navegació. Vaig comprar els serveis i em van dir que hauré de passar per una verificació addicional. Però no hi havia informació sobre com se suposa que els havia d’arribar.

Després de la consulta amb el servei de xat, he rebut diversos correus electrònics de verificació a diversos comptes de correu electrònic, però res ha funcionat. Finalment em vaig quedar sense opcions, així que vaig haver d’utilitzar Gmail d’una altra persona. Només llavors finalment tot va funcionar. Aleshores, va necessitar diversos missatges de correu electrònic i molts intents, però finalment se’m va permetre l’enviament del meu identificador de foto, per poder ser identificat. Després vaig trigar unes quantes hores més a verificar-me, però vaig entrar!

Difícil? Absolutament. Però potser només he tingut mala sort.

Va ser llavors quan finalment vaig arribar al quadre de comandament.

Com veieu, és bastant modern i té molta informació directament. Podeu accedir fàcilment al correu electrònic, al cPanel ia algunes dreceres importants. En realitat, és un dels millors quadres de comandament que he trobat fins ara.

Pel que fa a cPanel, és realment confús. Site5 sembla que utilitza el seu propi tema personalitzat.

Tot i això, de vegades, fent clic en alguna cosa o bé un sinistre (sincerament encara no ho he imaginat), podreu veure algunes de les diferents pells del tauler..

És estrany, no? És evident que això és un signe que algunes coses no estan del tot correctes al tauler de Site5.

És realment frustrant que, mitjançant la personalització del cPanel, es pugui arruïnar la comoditat d’aquest panell. Perda la intuïció i algunes directives simplement no funcionen.

Espero que tot s’esborri, però de moment avaluem el rendiment.

Site5: rendiment

Site5 ofereix un rendiment per sobre de la mitjana. I, tenint en compte que els plans són bastant cars, podríeu esperar que fos molt millor.

Però vegem com es compara Site5 amb els competidors en termes de rendiment. Com és habitual, estudiaré les quatre coses principals.

 • Velocitat de l’amfitrió durant un manteniment baix (un petit lloc web)
 • Velocitat de l’amfitrió amb un manteniment elevat (un lloc web més gran)
 • Temps de funcionament global del servidor
 • Avaluació de la seguretat antitrobat

El lloc 5 acull ràpidament un petit lloc web

La lògica aquí és molt senzilla: com més gran i complex sigui un lloc web, més temps triga a carregar-se. Molt sovint els clients acostumen a criticar el proveïdor per tenir servidors lents quan en canvi, és culpa de la seva sobrecàrrega.

Així, en aquesta part, veurem com de ràpids són els servidors Site5 quan han de fer front a un lloc web HTML de 20 línies molt petit. Aquí està:

I els resultats van ser bastant decents. Sens dubte no és sorprenent, però decent. Com era d’esperar, els servidors de Dallas es fan molt bé als EUA. Les actuacions del Regne Unit, el Brasil, el Japó i Austràlia també estan per sota dels 200 m.

L’Índia i Singapur tornen a faltar, però això només es pot esperar amb la ubicació del servidor als Estats Units.

En general, no hi ha res dolent amb el que acabem de veure.

El lloc 5 acull ràpidament un lloc web més gran

Site5 no inclou cap tipus de creador de llocs web amb els seus plans, així que vaig decidir agafar un lloc web de WordPress regular, omplir-lo de contingut i veure com funciona.

I els resultats eren mitjans aquí. Amb un rendiment tan ràpid com 60ms a l’oest dels Estats Units, tampoc no és massa dolent en altres regions. Excepte, per descomptat, l’Índia i Singapur.

Molt similar al baix rendiment de manteniment, no és així? Això no és gens dolent, ja que està clar que Site5 pot gestionar els llocs web més grans amb facilitat.

Per descomptat, les velocitats no són de cap manera miraculoses, però almenys són estables. No esperis alguna cosa sorprenent, però sens dubte no serà un coll d’ampolla greu.

Temps i rendiment general del lloc 5

Mitjançant la nostra eina de seguiment avançada, hem fet un seguiment del rendiment d’un lloc web de WordPress de Site5 en stock una vegada cada minut. D’aquesta manera, no només podríem veure quan s’ha acabat, sinó que també hem tingut l’oportunitat de veure fins a quin punt els seus temps de resposta són estables a mesura que passa el dia.

Aquests són els resultats dels primers dies de les proves:

Això està bé. No és fantàstic, però bo. Les velocitats varien majoritàriament de 500 a 1000ms, amb una pujada estranya fins als 2000ms.

Tot i que les velocitats no són increïblement impressionants, no hi ha retards de 10 o 20 segons que pateixen molts proveïdors diaris. A més, no hi ha hagut un únic temps d’inactivitat en un parell de setmanes de prova.

Protecció contra el robatori del lloc5

Com sempre, aquesta avaluació es realitza en dues parts. Aquí vaig a esbrinar el fàcil que seria algú accedir al vostre compte. En el món actual, la seguretat web és increïblement important. Estaria molt malament si la vostra empresa de hosting allotgés forats de seguretat oberts.

No intentarem piratejar el proveïdor, que seria molt il·legal i molt insensible. En el seu lloc, intentarem provar els sistemes de seguretat de la força bruta de Site5. A continuació, veurem si puc atreure una contrasenya del representant del servei de xat en viu de l’amfitrió.

He començat amb la força bruta. El funcionament és senzill. He esborrat el navegador, he canviat la meva IP i Heu intentat iniciar una sessió al meu compte durant 20 vegades sense èxit a la fila. D’aquesta manera, al pretendre intentar endevinar la contrasenya d’algú, m’hauria de prohibir l’endevinació de cecs òbvies.

Al 21è intent, finalment he rebut la contrasenya correctament. El lloc 5 no va reaccionar. En lloc d’això, em van permetre immediatament. Sembla que no hi ha cap mecanisme de seguretat de força bruta evident. No és prou sensible amb algú que intenta endevinar la vostra contrasenya perquè se suspengui. Bé, això és decebedor.

Per a la meva segona prova, vaig fingir ser el "propietari legítim" del compte i vaig demanar que recuperés la meva contrasenya tot i no proporcionar cap prova tangible que realment tinc el meu compte.

Aquí, va passar una cosa interessant. Em van dir que proporcionés a l’agent els darrers quatre dígits de la targeta de crèdit i un codi postal que he utilitzat per al registre. Això és bo. De cap manera, un pirata informàtic a l’atzar que passa pels comptes no tindria aquestes dues coses fàcilment disponibles. malgrat això…

Després de proporcionar-los, Em van dir que no podia tornar la meva contrasenya. Com que només es pot enviar a un correu electrònic que vaig fer servir durant el registre! Té sentit zero. Si tingués accés al meu correu electrònic, l’hauria fet servir per accedir a l’àrea de client en primer lloc.

login del compte site5

Tot i que molts proveïdors poden enviar la vostra informació a un correu electrònic nou si proporcioneu informació suficient, Site5 no ho fa. Per tant, estigueu segurs: si el vostre correu electrònic és segur, també ho serà la vostra zona d’allotjament. Els pirates informàtics no hi podran accedir.

Malauradament, si perds el vostre correu electrònic, també us bloquegeu.

NOTA – guardeu secret la vostra informació personal important. A més, utilitzeu mesures de seguretat addicionals per assegurar-vos que el vostre correu electrònic principal no podia accedir a ningú més que a vosaltres!

Revisió del lloc 5 – Conclusió

No tot és perfecte amb Site5. Les funcions són excel·lents i el plafó té errors aleatoris. Amb tot això, el preu no és ni tan sols proper a començar a comparar amb alguns hostes econòmics, com Hostinger. A més, les opcions d’atenció al client són realment decebedores i, sens dubte, podria utilitzar alguna millora.

Tot i això, aquesta revisió de Site5 també mostra algunes coses bones. Als EUA, el rendiment és més que acceptable. Afegiu-ho a molt temps de resposta estables i temps d’aturada bastant rars, i tot comença a semblar bé.

Site5 està intentant ser molt senzill. La seva "sense emocions" l’enfocament es pot apreciar. Tot i això, cal millorar algunes coses per tal de ser les millors.

Pros

 • Rendiment estable
 • Temps de resposta decents

Contres

 • cPanel presenta alguns problemes
 • Mala suport al xat
 • Preu car
 • Falten funcions importants
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector