Revisió StableHost

Quan esteu malalts i cansats de proveïdors d’allotjament dolents, què feu? Us dirigiu a Google i cerqueu un “amfitrió estable”..


StableHost és un proveïdor de hosting que pretén oferir als seus usuaris un allotjament de confiança i assequible. S’adreça tant a principiants com a empreses amb els seus plans escalables.

Així, en aquesta revisió StableHost, comprovarem si és realment estable o és només un nom important. Continuem!

Què és StableHost?

Iniciat el 2009, StableHost és una empresa d’allotjament web bastant nova oferint serveis d’allotjament web assequibles. Proporciona allotjament compartit, VPS, revendedor i servidor dedicat, així com una eina SiteBuilder.

revisió establehost

Una llista força completa d’opcions! Per descomptat, no toca els nivells de serveis que ofereixen altres proveïdors com ResellerClub, però tot i així, en general, es tracta d’una llista relativament extensiva.

Si bé la llista és decent i totes aquestes opcions val la pena considerar, la nostra revisió detallada en la nostra revisió StableHost són els seus serveis d’allotjament web compartits.

Abans d’entrar-hi, però, hi ha algunes funcions destacades que em van cridar l’atenció des del punt de vista.

Hosting StableHost

StableHost afirma proporcionar tot el que millor per als seus clients. Inclou diverses funcions d’allotjament, com servidors d’alta qualitat, amplada de banda il·limitada i hosting en cluster.

Fem una ullada.

Equips d’alta qualitat

revisió establehost

StableHost descriu el seu maquinari de qualitat.

Tots els servidors operar en un disc SSD Xarxa (Solid State Drive) amb 96 GB de RAM (memòria d’accés aleatori) i CPU dual (CPU Central Unit).

Això permet que, teòricament, s’ofereixi a StableHost velocitats excel·lents, temps de funcionament i fiabilitat.

Amplada de banda il·limitada

revisió establehost

Amfitrió estable ofereix un ample de banda il·limitat amb tots els seus plans disponible a la xarxa de 200 Gbps.

I mentre que molts amfitrions ofereixen aquesta funció, cap d’ells pot oferir allotjament il·limitat. El mateix passa amb l’amfitrió estable.

Vostè no es cobraran per nivells més elevats de trànsit, tanmateix, si sobrecarregueu els servidors, StableHost us oferirà una opció per ampliar-la.

Hosting en Cluster

L’allotjament en clúster permet una major disponibilitat, rendiment i escalabilitat.

revisió establehost

Si ens fixem en la imatge de dalt, sembla que això realitzarà una gran diferència en el temps de funcionament del lloc web, reassignant automàticament nodes IO, equilibrant de manera intel·ligent la càrrega del servidor i impedint automàticament la fallada del node. Només podem esperar que estigui al corrent!

Preu estable de l’amfitrió

EstableHost té 3 plans d’allotjament compartits amb el preu per al pla Starter que comença a 1,75 dòlars el mes. El pla de pro comença a 3,75 dòlars al mes i el pla més car, el platí més car, us costarà 28,50 dòlars al mes. El preu publicat dels plans Starter i Pro només està disponible per al primer període de facturació.

Preu de preus StableHost-Review-StableHost

Cada pla us proporciona un ample de banda i un espai de disc il·limitats. També teniu almenys 1 nucli de CPU complet, 250.000 inodes, 25 bases de dades i protecció DDoS. Tot i això, hi ha diferències:

 • Pla inicial per 1,75 dòlars al mes t’aconsegueix allotjament per només 1 lloc web.
 • Amb el Pla professional per 3,75 dòlars al mes, podeu allotjar qualsevol nombre de llocs web.
 • Pla de platí per 28,50 dòlars al mes inclou una sèrie de funcions premium: 500.000 inodes, 2 nuclis de CPU, 50 bases de dades MySQL, 99,99% de temps de funcionament, filtratge de correu brossa i reparacions del sistema si es pirateja.

Pel que fa als preus, els plans Starter i Pro són amb descompte només per al primer període de facturació d’un any. Després d’això, pagareu el preu normal.

Doneu una ullada a la taula per veure com costaria els diferents períodes de facturació:

Període / Pla de pagamentArranjamentProPlatí
1 mes2.475 dòlars4.475 dòlars29,95 dòlars
3 mesos7,44 dòlars13,44 dòlars89,85 dòlars
6 mesos14,88 dòlars26,88 dòlars179,70 dòlars
12 mesos26,76 dòlars50,78 dòlars353,40 dòlars
24 mesos47,52 dòlars95,52 dòlars694,80 dòlars
36 mesos63,00 dòlars135,00 dòlars1026,00 dòlars

El preu normal del pla d’inici és de 3,50 dòlars al mes, mentre que el pla Pro costa regularment 7,50 dòlars / mes. I per obtenir un 50% de descompte sobre el preu normal del primer any, haureu d’utilitzar el codi 50OFFYEAR1.

En general, el preu és confús. StableHost ni tan sols especifica a quin preu es renovaran els plans.

Un cop més es revelen aquests petits trucs! Sincerament, en aquest moment, tenint en compte el nombre de ressenyes que hem fet, això no hauria de sorprendre mai més. I bé, no ho és, és decebedor.

Fins i tot els diferents preus del període de facturació són diferents, no gaire, però estalvieu una mica comprant un pla llarg. I tot s’ha de pagar per avançat. Tenint en compte el pla de Platí, es guanyen molts diners. I no ho aconsegueixes molt més en comparació amb el pla Pro.

Així que quin pla és el que més us convé?

A la taula següent, enumerem totes les coses que podeu obtenir amb cadascun dels plans:

ArranjamentProPlatí
Espai de discIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Dominis permesos1Il·limitatIl·limitat
SSD o HDD utilitzat en servidorsSSDSSDSSD
SSLGratuït ‘"Xifrem" SSLGratuït ‘"Xifrem" SSLGratuït ‘"Xifrem" SSL
Protecció anti-DDoSSí – 2Gbit / sSí – 2Gbit / sSí – 2Gbit / s
Protecció Anti-MalwareNoNo
Comptes de correu electrònicIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Comptes FTP50050050
Constructor de llocs webSí – SiteBuilderSí – SiteBuilderSí – SiteBuilder
Plantilles de lloc web100+100+100+
Transferència de lloc web assistidaInclòsInclòsInclòs
cPanelInclòsInclòsInclòs
Instal·lador automàticSuaveSuaveSuave
Scripts d’instal·lador automàtic400+400+400+
Garantia de devolució de diners30 dies30 dies30 dies
Atenció al clientXat / telèfon 24 hores / telèfon / Entrada 24 hores (només assistència tècnica)
Elecció d’ubicació del servidorFènix, Chicago, Amsterdam, Estocolm, Singapur
Còpies de seguretat automatitzades gratuïtesGratuït en cPanelGratuït en cPanelGratuït en cPanel

Com es pot veure a la taula anterior, el text Les diferències entre els tres plans són les següents:

 • Arranjament – Només un domini
 • Platí – 50 comptes FTP en lloc de 500

Estic perdut per què StableHost ho faria amb el programa Platí planegeu, possiblement es tracti d’una tipografia al seu full de dades? Tot i que aquestes dues petites diferències, pràcticament la resta és idèntica.

Una altra cosa que separa el Platí El pla de la resta és la inclusió de programari Anti-Malware i suport VIP.

Així que si busqueu valor, el pla Pro és la millor opció.

Primeres impressions durant i després de la compra

Quan he decidit quin servidor triar en registrar-me, he recordat el "Hosting en Cluster" informació d’abans. Tenint en compte que només dos servidors, Phoenix i Estocolm, ofereixen això, vaig decidir utilitzar servidors d’Estocolm.

revisió establehost

Els eren sense despeses ocultes durant la compra.

Després de deixar el procés de pagament, vaig aterrar al tauler de servei d’allotjament.

El meu primer pensament va ser: "On he vist això abans?". I la resposta? Aquí No és tan estrany veure dues empreses utilitzant el mateix quadre de comandament, però el que em va semblar estrany és que hi hagi algunes similituds entre StableHost i Tsohost. Principalment, ambdós es vanten del rendiment superior. Així sóc molt està interessat en veure si StableHost segueix el camí Tsohost a l’oblit o si les semblances acaben aquí.

revisió establehost

Passant del tauler de control, ens dirigim cap al provat i de confiança cPanel. Sempre m’encanta quan un amfitrió s’adona que no hi ha pràcticament cap manera de fer un panell millor del que ofereix cPanel. Així doncs, accessoris a StableHost aquí!

Ens proporcionen un estàndard ‘paper_lantern’ Per començar el tema del cPanel, però hi ha opcions de personalització a la secció de configuració de cPanel.

revisió establehost

Com a resultat, StableHost ha fet un treball realment complet. he guanyat’no mostreu totes les opcions a les imatges; en cas contrari, aquesta revisió es convertirà en un llibre d’imatges. Tindré, però, algunes de les meves preferències personals.

 • Instal·lador d’aplicacions Softaculous (Més de 400 instal·lacions disponibles, des de WordPress fins a millores de SEO)
 • IP Blocker (Fa el que diu a la llauna)
 • Gestor d’arxius (Un cop més, autoexplicatiu. Molt útil per afegir imatges i fitxers al vostre lloc’backend s)
 • Entrada Obert (Aquí, podeu obrir i enviar entrades de suport directament des de cPanel, sense necessitat de tornar al quadre de comandament!)

cPanel fa que les coses siguin força senzilles i crec realment que a menys que tinguis absoluta confiança que la vostra pròpia solució sigui millor, tots els proveïdors de hosting n’haurien d’utilitzar-la.

Rendiment EstableHost

En aquesta secció de la revisió de StableHost, comprovarem el seu rendiment:

 • Amfitrió’s speed allotja un petit lloc web
 • Servidor’temps i rendiment generals

Per això, vam establir hosting compartit compartit en cluster amb StableHost i vam configurar diferents llocs web.

Velocitat estable a l’hora de manteniment baix

Per a aquesta part de l’avaluació del rendiment, he utilitzat l’editor de codi per crear un lloc HTML realment senzill. Té menys de 30 línies de codi, en total. Per tant, cap host no hauria de tenir cap problema per carregar aquests llocs.

Revisió de Stablehost

I StableHost va passar bé. Era estable. Tot i que la nostra eina van classificar els servidors amb la marca B, diríem que el resultat és fantàstic. Els Estats Units i Europa no pugen per sobre de la marca de 200 metres, cosa que és excel·lent. Altres també se situen per sota de la mitjana de la indústria de 553ms.

revisió establehost

Tot plegat, aquest és el resultat que, la majoria de vegades, és tan bo com per a l’allotjament barat!

Rendiment i funcionament generals StableHost

StableHost promet un 99,9% de temps de vida amb els seus plans Starter i Pro. Durant les nostres proves, ha mantingut la vida al 100%. Un resultat excel·lent que demostra que StableHost no experimenta cap tipus de microinterrupció.

La velocitat estava bé, però res especialment especial. Va tenir una mitjana de 438ms, una mica per sota de la mitjana de la indústria. El que és interessant és que la velocitat, si bé no és especialment impressionant, és increïblement estable.

revisió establehost

Per tant, el funcionament en clúster, ha funcionat? Bé, possiblement! Sens dubte ens ha proporcionat una quantitat fantàstica de fiabilitat i temps de funcionament, però no ha fet molta diferència, sembla, quan es tracta de velocitat del servidor..

Atenció al client de StableHost

StableHost disposa de bitllet 24 hores / 24, xat en directe i suport telefònic. A més, trobaràs disponible una base de coneixement, en cas que no estiguis al debat amb un agent d’assistència.

Però el que és més important, és el rendiment de tots aquests.

Així que per a aquesta part de la revisió de StableHost, hem fet unes quantes trucades telefòniques, hem escrit unes quantes cartes i hem fet una cerca a la base de coneixement per avaluar:

 • Assistència telefònica
 • Sistema d’entrades
 • Base de coneixements

Llavors, com va anar? Consulteu els detalls!

Sistema d’entrades

Tradicionalment, la facturació ha estat el camí a seguir. S’ha esvaït lleugerament des de la introducció de potents i ràpids sistemes de xat en viu. No obstant això, per a qualsevol cosa detallada o tècnica, els tècnics i els usuaris encara prefereixen els bitllets.

revisió establehost

Tot i això, StableHost acaba de presentar el sistema de xat en viu. Així que, abans de poder provar-ho, ens dirigíem a la secció d’assistència de bitllets. Així, com ha actuat??

La resposta breu és: Bons i dolents.

Permetin-me elaborar. StableHost ofereix suport 24/7/365 per a les entrades de bitllets només per problemes tècnics. Per tant, si com jo, quan us registreu en un compte i hi poseu una suspensió a l’espera de verificar-lo, heu de resar que l’equip de facturació treballa actualment!

Doncs funcionen MST de 9 AM a 5PM, que em van llançar una mica el bucle, ja que la meva compra es va fer a les 18:00 MST. Em vaig asseure i esperava que alguna cosa canviés, però malauradament no, no vaig obtenir resposta i activació fins a les 9 del matí següent.

Pel que fa a l’aire lliure, quan realment he trobat un problema estrany, el La resposta a les entrades va ser bona i molt ràpida. Vaig estar buscant les opcions de cPanel després de configurar el meu compte i semblava que faltava el SiteBuilder del qual StableHost parla a la seva pàgina.

Vaig comprovar el quadre de comandament, res. Vaig utilitzar CTRL + F i vaig buscar "constructor de llocs" per si m’estava oblidant, res. Així, vaig avançar i vaig enviar un bitllet per ajudar-me. Aquí hi ha aquest fil:

Revisió de Stablehost

Estrany, no? Tot i que ara mateix estem contemplant el suport de ticketing, i StableHost va fer un treball decent amb ell. La resposta va ser bastant ràpida, però la primera resposta va semblar que no entén molt el que volia dir per SiteBuilder, tot i que es troba a la seva pàgina d’inici!

Assistència telefònica

Aquesta és una mica més difícil de mostrar en una revisió de StableHost. Ofereixen dos números de telèfon per trucar, ambdós basats als Estats Units. Així que vaig avançar i vaig trucar!

Després d’esperar un parell de minuts vaig estar connectat amb un agent. Vaig fer algunes preguntes sobre el que s’inclou als paquets d’allotjament compartits (‘Feu servir SSD o HDD als vostres servidors?’) i generalment va tractar de no ser molt educat. Ell’No és agradable fer-ho, però és una bona prova de com manté el suport.

I bé, van aguantar bé! Professional i educat, a més d’informació.

Base de coneixements

La base de coneixement en si no és especialment extensa. Tanmateix, la informació que conté és valuosa i precisa. Malauradament, no és gaire maco ni fàcil trobar el que busca.

Revisió de Stablehost

Avaluació de la seguretat antitrobat

Per a la prova final de la revisió StableHost, intentaré robar el meu propi compte d’allotjament sense que ningú se n’adonés. En fer això, descobriré com de seriós es pren la seguretat StableHost.

En primer lloc, he intentat Brute-force em dirigeixi al meu compte introduint una contrasenya incorrecta tantes vegades com sigui possible i el més ràpidament possible. Un sistema realment segur notaria que probablement és un bot que intenta accedir a un compte i que realitzaria alguns passos addicionals de verificació. I StableHost?

, després de 30 intents incorrectes, he entrat amb les credencials correctes i així va ser. Fàcil com això. No és ideal per cap tram, tenint en compte que hi ha moltes opcions senzilles de verificació addicionals disponibles.

A continuació, vaig intentar atreure alguna informació sobre el servei de xat en directe. Els vaig dir l’excusa habitual (“Ah, ho sento, he perdut l’accés a la meva bústia de correu electrònic, per tant no puc rebre un restabliment de la contrasenya!”) I esperava que s’acabessin..

No ho van fer. Se’m va exigir la prova de la compra, així com la verificació de la identificació.

StableHost: el veredicte

En resum d’aquesta revisió de Stablehost, ho puc dir definitivament StableHost és un bon proveïdor de hosting. Especialment per als principiants. També és molt impressionant StableHost ofereix la possibilitat de triar 5 ubicacions de servidors a tot el món!

Tanmateix, és probable que tingueu problemes: no hi ha suport de xat en directe pre-venda i temps de resposta molt mitjans.

El preu també és confús.

Tot i que els preus dels plans d ‘entrada són bons, el El pla de platí se sent horriblement car pel que ofereix realment.

Què penses? Si antigament heu utilitzat StableHost o sou un client que paga, feu-nos saber els vostres pensaments!

Pros

 • 100% horari
 • Rendiment estable
 • Bona assistència d’entrades

Contres

 • Estructura de preus confusa
 • El pla de platí és car
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map